Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

Ma glupost. Meni i dalje nija jasna ta fascinacija antivax biračima i njihovim uticajem na izbore.

Pa oni bi opet glasali sa SNS i da je uvedena obavezna vakcinacija. Za 3 ili 4 crvene, lagano.

Ma kakav Radule. Većina njih mi deluju kao ludaci koji nikada ne glasaju, eventualno jedan deo Nestorović izvuče na birališta. Onaj pravoslavni deo možda za Boleta. Ima sigurno i onih koji kao pizde na sve, pa odu na glasanje posle 20 minuta gledanja RTS-a i zaokruže Vučića.

P.S. Znam jednog da je za Raduleta, ali on je mali privrednik u pokušaju, fascinacija traje od ranije. Antivakserstvo tu dođe kao šlag na torti. 

Edited by Facundo Orellana

260995558_417235749943693_45017963165172

Ne mogu.37bd73d98016281e697ae7320edc23a7.jpg

Ne mogu.

Ili nisi ili jesi, nema ne mogu

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

5.12

prof. dr Ristanović

Očigledno trol, ali dobar poust. :fantom:

FFRPd8QXwAQmG3X?format=jpg&name=medium

Nije baš za ovu temu, ali ne znam gde.

@mraki

hvala na ovome. dve stvari

obično se oko nekog broja odnosi na one brojeve sa bar dve nule.  oko 6147:ziga:, 6146,5 ; 6148?

vest iz prve ruke: ona < komšija zok i < čovek na kruzeru < stric u FBI. šta li je 2., 5., 7. ruka?

ostalo je :thumbsup:. boles'.

Edited by djordje geprat

dobro to shto je ludacha josh uvek ne znachi da ne ume da napishe dobar oficijelni projekat.

i to shto je taj poziv ispao netransparentno sranje, i to je druga pricha. bice vreme i za to.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ko da im je nešto bilo transparentno do sada. 

Gledam sad, prošao projekat za transplantaciju penisa! :ohmy:

51 minutes ago, Gylfi Pleasure said:

FFdSCjqWYAwAPk-?format=jpg&name=large

Ko da im je nešto bilo transparentno do sada. 

Gledam sad, prošao projekat za transplantaciju penisa! :ohmy:
nisam gledala shta je proshlo, mi nismo, na neku bash mlitavu nemushtu recenziju, a chula sam da su neki likovi poispadali po politichkoj liniji :isuse:

a recenzije su izgleda autsorsovane nekoj agenciji :blink: takodje nepoznatoj. shto vishe gamadi da se okachi na tudje pare...

ovo je nedostizan nivo netransparentnosti, neprobojan zid. ranije se makar znalo ko kome radi o glavi :s_w:

josh dva poziva u decembru, tri u martu. ubij me streljaj me zivote josh agonije daj, al da traje peshes godina [emoji38]ol: