November 26, 20213 yr Ma glupost. Meni i dalje nija jasna ta fascinacija antivax biračima i njihovim uticajem na izbore. Pa oni bi opet glasali sa SNS i da je uvedena obavezna vakcinacija. Za 3 ili 4 crvene, lagano.
November 26, 20213 yr Ma kakav Radule. Većina njih mi deluju kao ludaci koji nikada ne glasaju, eventualno jedan deo Nestorović izvuče na birališta. Onaj pravoslavni deo možda za Boleta. Ima sigurno i onih koji kao pizde na sve, pa odu na glasanje posle 20 minuta gledanja RTS-a i zaokruže Vučića. P.S. Znam jednog da je za Raduleta, ali on je mali privrednik u pokušaju, fascinacija traje od ranije. Antivakserstvo tu dođe kao šlag na torti. Edited November 26, 20213 yr by Facundo Orellana
November 27, 20213 yr Ne mogu.Ili nisi ili jesi, nema ne moguInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 30, 20213 yr @mraki hvala na ovome. dve stvari obično se oko nekog broja odnosi na one brojeve sa bar dve nule. oko 6147, 6146,5 ; 6148? vest iz prve ruke: ona < komšija zok i < čovek na kruzeru < stric u FBI. šta li je 2., 5., 7. ruka? ostalo je . boles'. Edited November 30, 20213 yr by djordje geprat
November 30, 20213 yr Nije baš za ovu temu, ali ne znam gde. dobro to shto je ludacha josh uvek ne znachi da ne ume da napishe dobar oficijelni projekat.i to shto je taj poziv ispao netransparentno sranje, i to je druga pricha. bice vreme i za to.sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 30, 20213 yr Ko da im je nešto bilo transparentno do sada. Gledam sad, prošao projekat za transplantaciju penisa!
November 30, 20213 yr Ko da im je nešto bilo transparentno do sada. Gledam sad, prošao projekat za transplantaciju penisa! nisam gledala shta je proshlo, mi nismo, na neku bash mlitavu nemushtu recenziju, a chula sam da su neki likovi poispadali po politichkoj liniji a recenzije su izgleda autsorsovane nekoj agenciji takodje nepoznatoj. shto vishe gamadi da se okachi na tudje pare...ovo je nedostizan nivo netransparentnosti, neprobojan zid. ranije se makar znalo ko kome radi o glavi sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 1, 20213 yr josh dva poziva u decembru, tri u martu. ubij me streljaj me zivote josh agonije daj, al da traje peshes godina [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.