Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

2 minutes ago, dùda said:

Jel on " šesta kolona " ?

D

8 minutes ago, renne said:

Kad smo već ovde, hattori je načisto prs'o, ono više ne može da se čita

A bio je kul lik

pfff već par godina je tako

Nije par godina ovako strasno, ja sam cak mogao da podnese te glupave torije zavere do pre 2-3 meseca, jer je bilo jos dobrih stvari... Ali pre jedno 2 meseca je krenuo u full and only avax mode i tu sam prestao da ga pratim...

Nije par godina ovako strasno, ja sam cak mogao da podnese te glupave torije zavere do pre 2-3 meseca, jer je bilo jos dobrih stvari... Ali pre jedno 2 meseca je krenuo u full and only avax mode i tu sam prestao da ga pratim...
isto.

teshko je vreme, ljudi se snalaze sachuvaj boze. pa tako i u glavi :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

9 minutes ago, copkillah said:

pfff već par godina je tako

Pa nije baš

Što kaže Ljuba Živkov, kad se budu pisala žitija svetih SNS, Vulin će da dobije titulu "Saborac" mada vidim da je Vučić pojeftinjuje nazvavši ovu rahmetli Patrolnu Obrvu takođe saborcem

1 hour ago, renne said:

Pa nije baš

pa sad, mjutovan mi je već par godina, ubijao je onim ispraznim i repetitivnim i banalnim antiSNS tvitovima

Ja se sećam da mi je jedno vreme bio zanimljiv, ali ne mogu više da dokučim kad je to bilo. Deluje baš davno.

8 minutes ago, mraki said:

Ja se sećam da mi je jedno vreme bio zanimljiv, ali ne mogu više da dokučim kad je to bilo. Deluje baš davno.

na forumu

2 hours ago, renne said:

Pa nije baš

Već za 11. septembar je prso, tu je bilo raznih objašnjenja kako padaju zgrade. Posle je i otišao.

Zar se nije sprdao sa haarpo i teoretičarima zavera, pa tako i dao sebi nik?

Edited by mraki

Već za 11. septembar je prso, tu je bilo raznih objašnjenja kako padaju zgrade. Posle je i otišao.
Pa da. Ali je na tw bio normalnal do covida
Ovo sad je baš eskaliralo

Dajte coveku sansu, mozda je trenutno opsednut.

ne znam. meni je samo u jednom trenutku postalo malo nelagodno da to chitam, iz raznih razloga. nekako je prestalo da bude duhovito i postalo neshto drugo unsure.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.