October 29, 20213 yr 8 minutes ago, renne said: Kad smo već ovde, hattori je načisto prs'o, ono više ne može da se čita A bio je kul lik pfff već par godina je tako
October 29, 20213 yr Nije par godina ovako strasno, ja sam cak mogao da podnese te glupave torije zavere do pre 2-3 meseca, jer je bilo jos dobrih stvari... Ali pre jedno 2 meseca je krenuo u full and only avax mode i tu sam prestao da ga pratim...
October 29, 20213 yr Nije par godina ovako strasno, ja sam cak mogao da podnese te glupave torije zavere do pre 2-3 meseca, jer je bilo jos dobrih stvari... Ali pre jedno 2 meseca je krenuo u full and only avax mode i tu sam prestao da ga pratim...isto. teshko je vreme, ljudi se snalaze sachuvaj boze. pa tako i u glavi sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 29, 20213 yr Što kaže Ljuba Živkov, kad se budu pisala žitija svetih SNS, Vulin će da dobije titulu "Saborac" mada vidim da je Vučić pojeftinjuje nazvavši ovu rahmetli Patrolnu Obrvu takođe saborcem
October 29, 20213 yr 1 hour ago, renne said: Pa nije baš pa sad, mjutovan mi je već par godina, ubijao je onim ispraznim i repetitivnim i banalnim antiSNS tvitovima
October 29, 20213 yr Ja se sećam da mi je jedno vreme bio zanimljiv, ali ne mogu više da dokučim kad je to bilo. Deluje baš davno.
October 29, 20213 yr 8 minutes ago, mraki said: Ja se sećam da mi je jedno vreme bio zanimljiv, ali ne mogu više da dokučim kad je to bilo. Deluje baš davno. na forumu
October 29, 20213 yr 2 hours ago, renne said: Pa nije baš Već za 11. septembar je prso, tu je bilo raznih objašnjenja kako padaju zgrade. Posle je i otišao.
October 29, 20213 yr Zar se nije sprdao sa haarpo i teoretičarima zavera, pa tako i dao sebi nik? Edited October 29, 20213 yr by mraki
October 29, 20213 yr Već za 11. septembar je prso, tu je bilo raznih objašnjenja kako padaju zgrade. Posle je i otišao.Pa da. Ali je na tw bio normalnal do covidaOvo sad je baš eskaliralo
October 29, 20213 yr ne znam. meni je samo u jednom trenutku postalo malo nelagodno da to chitam, iz raznih razloga. nekako je prestalo da bude duhovito i postalo neshto drugo sent from novi mnogo jak bubamoto.