October 28, 20213 yr Flogocid je super mast. Bazirana je na lanolinu, dakle masnoći sa ovčijeg runa, intenzivno vonja na ovcu . Potpuno se slažem sa bubom, teško da je toksična, ali da je baš za jelo, pa i nije.
October 28, 20213 yr 7 hours ago, Krcun said: dajte link za upad u grupu +1, preklinjem. Ovo je jednostavno paranormalno. Prosto ne mogu da poverujem da nisu fake-ovi.
October 28, 20213 yr https://invite.viber.com/?g2=AQBVS2XcD%2BFX8k4KAFSEgPo%2F70Dcw6En2s6xRjfHAI3zb%2Br5GtU97gpmkDAV0Uoo&lang=en Samo,pazite šta pišete ako ne želite da vas odmah izbace Edited October 28, 20213 yr by mraki
October 28, 20213 yr 40 minutes ago, gospa buba said: mislim, glupi flogocid, on je praktichno netoskichan, mogao bi zaista/verovatno i da se jede (ne znachi da treba, ne vidim zashto), ali ume da reshi zarastanje nekih komplikovanih rana raznih vrsta. kod ljudi i zivotinja. medzutim, ovi shto bi da ga rastvaraju u hidrogenu me razochavaju, jer su definitivno trolovi, a svakako i trovachi ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. mislim da ga koriste porodilje
October 28, 20213 yr 12 minutes ago, gospa buba said: gospode boze vi krshtavate jarice sent from novi mnogo jak bubamoto. Neki krštavaju, a neki… Naravno, odmah je dobio ban, kao i svako ko izvali neku foru sa životinjama… Edited October 28, 20213 yr by mraki
October 28, 20213 yr Na tu grupu treba izvršiti desant i razbucati je kao Bešku. Gde je Živana? Inače sam rovila sad po ALIMS i tamo imaju 2 Ivermektina, oba veterinarska. Okačiću linkove kad se dokopam kompa. edit . Ne providno kao ovaj fejk kozojebav, nego dugotrajno razaranje. Edited October 28, 20213 yr by pt 2.0
October 28, 20213 yr Šta ova profesorka medicinskog tvrdi da je dozvoljen i na nekoj D listi? ... Shiit has hit the fan
October 28, 20213 yr 2 hours ago, pt 2.0 said: je l on bio jedan od galerije likova koji su ordinirali po hepiju nakon ubistva pevačice i govorio tipa o sektama ili tako nešto? poznata mi je faca, a tad sam pratila trash dosta. nakon toga ne... ne mogu da ga povežem u glavi sa levijatanom ili vacićem... Ne znam, ali možemo proveriti na jednostvan način… Ova debilka nikad ne omaši. Edited October 28, 20213 yr by mraki
October 28, 20213 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Šta ova profesorka medicinskog tvrdi da je dozvoljen i na nekoj D listi? ... Shiit has hit the fan D lista je lista lekova koji se koriste u dijagnostici i kliničkim ispitivanjima, ali ne mogu se prodavati... Sad sam preleto na brzinu, search mi na tel nešto ne radi za pdf, čini mi se da nema to tamo...
October 28, 20213 yr 8 minutes ago, dùda said: ona sa nekim analizirala ubistva Piše ovo ko da nariče, zamišljam to i valjam se od smeha. Goreću u paklu.