Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

I sad sw raspravljaju sa konobarima na vratima da bi ih pustili unutra, a ovi ne daju. Gde li je sad Lončar da se kurči kao na KZŠ nedavno...

Razišli su se. S tim što je neko na kraju pomenuo "da će naći još adresa za sutra" tako da su možda stvarno i bili ispred Konove kuće.

hvala!

Sa fb jedne budaletine koju sam trebala davno da blokiram, otprilike:

-sloboda, slobodaaa, robovi smo, covid fasizam, ljudi umiru od vakcina, sacuvajmo nase roditelje,  (valjda tako sto cemo ih nagovarati da se ne vakcinisu), onda neki mem "covid19 je test inteligencije" a ispod tog slika nekog ne znam koga, onda: kakve su to vakcine ako i dalje moramo da nosimo maske, kao jeste li vi ljudi culi za vakcinu posle koje mozete da se zarazite, ove sve ostale su trajne, protiv c19 ne rade nista, pa onda red nestorovica sa youtuba, pa onda pise mrzim manjine, oni imaju veca prava od mene, mrzim migrante, onda red nekih religioznih poruka..

Mozda je i bilo, citala sam da su neki zavrsili u bolnici od onog leka za domace zivotinje.

DARVINE, REAGUJ, MOLIM TE!

1 minute ago, Skyhighatrist said:

Onaj osećaj kada nisi učestvovao, nemaš ništa sa tim, niti bi ikao imao ali te opet blam samo zato što gledaš... 

4 minutes ago, Mil@n said:

Onaj osećaj kada nisi učestvovao, nemaš ništa sa tim, niti bi ikao imao ali te opet blam samo zato što gledaš... 

Meni super..

Ko ga jebe kad je pizda oportuna iposle svega se ne povlaci sa funkcije..govno pokvareno. Neka ga danima jebu ovako.

Inace..i daljene kapiram odakle i kako ovi ljudi sa snimka zaradjuju za hranu i garderobu. Struju nisam siguran da imaju.

4 hours ago, copkillah said:

:lolol: "ajmo u šešir moj"

9 hours ago, keitel said:

Ne postoji rupa u antivaks logici, sve su pokrili.

Ali bukvalno. Da im korona pokosi nekog iz porodice, opet bi tvrdili da su ih prskali iz vazduha. Ili nesto slicno. 

Imam drugaricu farmaceuta (da, sa farmaceutskim fakultetom), ona je ovo shvatila kao grip, prelezala, prelezali joj svi kod kuce, kaze ko grip, nije nam nista bilo, za 3-4 dana prelezali. Nije se vakcinisala, kao merice antitela. 

Ne mislim da su svi nuzno avaxi, imam utisak da su mnogi ovo shvatili kao grip. Cak i od nekih vakcinisanih sam cula ne brini, to je samo jaci grip i da je Italija toliko stradala zbog pretezno starog stanovnistva. Nema logike to sto pricaju. Jedino ako im je psiholoski branik.

20211026_055958.jpg

ja se nadam da je ovo trol, koncept ili da se neko zajebava, pa niko, jebote, nije toliko glup. 

• Popular Post
15 minutes ago, precog said:

ja se nadam da je ovo trol, koncept ili da se neko zajebava, pa niko, jebote, nije toliko glup. 

Dva od pet problema, koji pametni ljudi prave kada se suoče sa glupim, je da konstantno potcenjuju i kvalitet i kvantitet glupih...:fantom:

ubre nisam znala za ovu zenu da je bila luda ko zmaj :blink:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Evo i jednog provax bisera, koji objašnjava kao i uvek.

Uostalom, nedavno je pričao da ne treba fakultet jer sve ima na YT. :fantom: