Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

Kovid rat :unsure:

ssamo sto je  ovaj 39. clan ustava malo opsirniji

FCYOLt1XMAEPN4n.jpg

" Ja ovih dana zablejah u grupi ovih što piju ivermektin i šta sve videh i saznah.😳 Znači ako hoćete da vam je test negativan sat vremrna pred testiranje se dobro zaperite Listerinom nemojte da štedite, ako nemate Listerin razblažite hidrigen ako ga direktno grunete u nos dobićete obilno krvarenje iz nosa ali ne brinite stane za 15 minuta. Zeolit je najbolji samo dobro ispečen u rerni, neki veterinar je patentirao, znači ono da gutate a dobro ne urešite niš ne radi. E sad ako hoćete da se baš pročistite morate nabaviti rusku metalnu pilulu kako je zovu Moskovljanka kad nju drmnete posle toga možete jesti kao slon a stomak će vam biti ravan kao daščica. 😀 I naravno ako krenete na protest obavezno grunite Aspirin jer tada pojačano praše ako nećete Bajer farmakomafiju skuvajte dosta rtanjskig čaja to vam je isto kao Aspirin. Da povratite  čula  ukusa i mirisa radi samo inhaliranje bogojavljenskom svetom vodicom, ne pokušavajte da se kadite tamjanom ne pomaže. Eto za više saveta me zapratite 😀"

Ovo kruzi po netu, samo sam prenela. Ne idem na ta mesta, nego dobila preko vajber grupe 

Edited by Sandradjer

Ovo je trol 100% :)

Sent using Tapatalk

Ovo je trol 100% smile.png

Sent using Tapatalk

Veruj mi, nisu...
Više bih voleo da jesu...

... Shiit has hit the fan

Sigurno je trolčina, me likes it. Ovi pravi su ispred Skupštine pošto je lepo vreme.

Uživo: Narod blokirao centar Beogrady neće propusnice

Stvarno piše Beogrady, nisam ja dodao.:lolol:

95% mentalno obolelih i 5% sarlatana koji bi na divljem zapadu prodavali mlaku vodu ko lek protiv tuberkuloze. Ono sto je super je sto ne raste broj idiotcina mentolskih

5 hours ago, Frank Pembleton said:

A onda kreće avax luudilo...

ovo isto piše Uki već više od godinu dana, ne bi me čudilo da im je on ovo sastavljao

Sad im je ovo "krunski dokaz"

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

A ono autori:

Stephanie Seneff
Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, MIT, Cambridge MA, 02139, USA
Greg Nigh
Naturopathic Oncology, Immersion Health, Portland, OR 97214, USA

... Shiit has hit the fan

Sa instituta za jezik, književnost i maloprivredne telekomunikacije iz Čajniča

• Popular Post

FCihzifXIAIVSt9.jpg

Liči na Mladena Obradoviča...

Video sam ovo pre nekoliko minuta, iskidao sam se od smeha.

Preteče me munze s objavom. Vrhunski :D

Video sam ovo pre nekoliko minuta, iskidao sam se od smeha.
Preteče me munze s objavom. Vrhunski [emoji3]
Gde?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Kod koleze ne tnjiteru, nemam nalog na istom