November 29, 20204 yr On 28.11.2020. at 12:13, Ros said: ima li dobrovoljca za novu keeper ligu? Jel si uspeo da nadjes? Predlazem da se doda jos po jedno IL mesto, bice tokom sezone izostanaka zbog kovida.
November 29, 20204 yr Author nisam još nikog našao. sad fale dvojica za zvanicnu. ima nas samo 10. ima smisla za jos jedan IL.
November 30, 20204 yr Pa gde su ljudi sa foruma, ko piše po temi NBA ... ja sam tako ušao u fantazi, nema mi logike da dovlačimo ortake sa strane, jedino ako baš nema nikoga. U krajnjoj liniji, zvaničnu možemo i da smanjimo na 10, makar do daljeg.
December 1, 20204 yr ja udjoh u officially unofficial. sta god da je to... uglavnom, nema @mandingo nema @teacher , ne znam koga cu da pobedim uopste :(
December 1, 20204 yr On 28.11.2020. at 12:13, Ros said: ima li dobrovoljca za novu keeper ligu? Evo ja ću,da se upišem i ovde. Kakav mi je tim?
December 1, 20204 yr Author 3 minutes ago, Apollo Creed said: Evo ja ću,da se upišem i ovde. Kakav mi je tim? nikakav. uleteo tim freakns startom za smrtnu kaznu. ima mesto u zvanicnoj ako hoćeš
December 1, 20204 yr Author 12 minutes ago, freakns said: posto sam upao i u Keeper... Giannis, Sabonis i MPJ moras 4 ostaviti
December 2, 20204 yr Jel zvanicna na poene il na kolone? Ako je na kolone, tu sam ako vam zatreba igraca, iako ne pisem nesto cesto na forumu. Edited December 2, 20204 yr by DrZhivago
December 2, 20204 yr Author 8 hours ago, DrZhivago said: Jel zvanicna na poene il na kolone? Ako je na kolone, tu sam ako vam zatreba igraca, iako ne pisem nesto cesto na forumu. zvanicna je h2h na kolone. posalji mi email na pm pa cu ti poslati poziv
December 16, 20204 yr valjda necu zaboravim draft... pocinje za 2 sata i 15min a ko su sve keeperi, to me ne pitajte... valjda Ros prati, zaa drugo svakako nije
December 19, 20204 yr draft sutra u 9 uvece... pa dobro bre Rose, jesti ti jeo bunike ili sta? ili stvaras prednost tako sto ces se jedini pojaviti na draft dok normalan svet gleda fudbal?