November 26, 20204 yr 5 hours ago, Ros said: od ovih ces da biras 4: Beala ne mogu je l', zbog ogranicenja o max 3 godine?
November 26, 20204 yr 5 minutes ago, Fins fleet said: Beala ne mogu je l', zbog ogranicenja o max 3 godine? Ne mozes, Beal se vraca na draft.
November 27, 20204 yr 14 hours ago, Ros said: onda cemo pustiti yahoo da vuce Cini mi se (bilo bi logicno ustvari) da sam i ja hteo tako da radim ali nekako nisam uspeo. Koliko se secam morao sam rucno da namestam redosled biranja na draftu. Jer zasto bih se ja zajebavao sa random redosledom ako moze Yahoo da odradi
November 27, 20204 yr Author 20 minutes ago, Daddy Cool said: Cini mi se (bilo bi logicno ustvari) da sam i ja hteo tako da radim ali nekako nisam uspeo. Koliko se secam morao sam rucno da namestam redosled biranja na draftu. Jer zasto bih se ja zajebavao sa random redosledom ako moze Yahoo da odradi ma jok. stavis da je live online draft. jedino je bitno da su keeperi oznaceni. ali to ne moze komesar da uradi vec mora svako sebi da postavi.
November 27, 20204 yr Author 1 minute ago, Ros said: ma jok. stavis da je live online draft. jedino je bitno da su keeperi oznaceni. ali to ne moze komesar da uradi vec mora svako sebi da postavi. ima varijanta da se odmah sad odredi random order. ja to uradim i yahoo namesti mene da biram prvi. pa ko bi mi poverovao da je tako?
November 27, 20204 yr Author On 24.11.2020. at 13:20, Daddy Cool said: Što se tiče Keeper lige, ostavio sam na Message boardu važnu poruku, tiče se komesarske funkcije koju bih morao da prepustim nekom drugom. Druga stvar, Posrbica aka Alpe D'Huez više neće igrati tako da treba neko da popuni njegovo mesto. koji tim je imao posrbica u novoj keeper? belgrade knight?
November 27, 20204 yr 11 hours ago, Ros said: koji tim je imao posrbica u novoj keeper? belgrade knight? Tako je! Dosta jaki keeperi.
November 28, 20204 yr 29 minutes ago, Daddy Cool said: Tako je! Dosta jaki keeperi. Niko jace keepere od Ikara i mene nema
November 28, 20204 yr On ima Janisa. Vi morate dosta toga jakog da vratite u bubanj, al to je pre razlog za zaljenje nego za hvaljenje
November 28, 20204 yr Recimo nek ostavi Janis, Gober, Sabonis, Foks. Ne mozete tu da steknete neku krucijalnu prednost. U odnosu na mene svakako mozete.
November 28, 20204 yr Mene moze da sjebe ako Hardena trejduju u Bruklin pa mi pokvari Durenta i Irvinga. Svakako ce biti zanimljiva fantasy sezona Edited November 28, 20204 yr by LeBron
November 28, 20204 yr 12 hours ago, Ros said: koji tim je imao posrbica u novoj keeper? belgrade knight? Nadji nekog i za zvanicnu, nece onaj da igra
November 28, 20204 yr Author 10 hours ago, LeBron said: Nadji nekog i za zvanicnu, nece onaj da igra nasao sam za zvanicnu nekog. treba samo da prihvati poziv. Homer, jak igrac