Fins fleet Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 5 hours ago, Ros said: od ovih ces da biras 4: Beala ne mogu je l', zbog ogranicenja o max 3 godine?
LeBron Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 5 minutes ago, Fins fleet said: Beala ne mogu je l', zbog ogranicenja o max 3 godine? Ne mozes, Beal se vraca na draft.
Daddy Cool Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 14 hours ago, Ros said: onda cemo pustiti yahoo da vuce Cini mi se (bilo bi logicno ustvari) da sam i ja hteo tako da radim ali nekako nisam uspeo. Koliko se secam morao sam rucno da namestam redosled biranja na draftu. Jer zasto bih se ja zajebavao sa random redosledom ako moze Yahoo da odradi
Ros Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 20 minutes ago, Daddy Cool said: Cini mi se (bilo bi logicno ustvari) da sam i ja hteo tako da radim ali nekako nisam uspeo. Koliko se secam morao sam rucno da namestam redosled biranja na draftu. Jer zasto bih se ja zajebavao sa random redosledom ako moze Yahoo da odradi ma jok. stavis da je live online draft. jedino je bitno da su keeperi oznaceni. ali to ne moze komesar da uradi vec mora svako sebi da postavi.
Ros Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 1 minute ago, Ros said: ma jok. stavis da je live online draft. jedino je bitno da su keeperi oznaceni. ali to ne moze komesar da uradi vec mora svako sebi da postavi. ima varijanta da se odmah sad odredi random order. ja to uradim i yahoo namesti mene da biram prvi. pa ko bi mi poverovao da je tako?
Ros Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 On 24.11.2020. at 13:20, Daddy Cool said: Što se tiče Keeper lige, ostavio sam na Message boardu važnu poruku, tiče se komesarske funkcije koju bih morao da prepustim nekom drugom. Druga stvar, Posrbica aka Alpe D'Huez više neće igrati tako da treba neko da popuni njegovo mesto. koji tim je imao posrbica u novoj keeper? belgrade knight?
Daddy Cool Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 11 hours ago, Ros said: koji tim je imao posrbica u novoj keeper? belgrade knight? Tako je! Dosta jaki keeperi.
LeBron Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 29 minutes ago, Daddy Cool said: Tako je! Dosta jaki keeperi. Niko jace keepere od Ikara i mene nema
Daddy Cool Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 On ima Janisa. Vi morate dosta toga jakog da vratite u bubanj, al to je pre razlog za zaljenje nego za hvaljenje
Daddy Cool Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Recimo nek ostavi Janis, Gober, Sabonis, Foks. Ne mozete tu da steknete neku krucijalnu prednost. U odnosu na mene svakako mozete.
LeBron Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 (edited) Mene moze da sjebe ako Hardena trejduju u Bruklin pa mi pokvari Durenta i Irvinga. Svakako ce biti zanimljiva fantasy sezona Edited November 28, 2020 by LeBron
LeBron Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 12 hours ago, Ros said: koji tim je imao posrbica u novoj keeper? belgrade knight? Nadji nekog i za zvanicnu, nece onaj da igra
Ros Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 10 hours ago, LeBron said: Nadji nekog i za zvanicnu, nece onaj da igra nasao sam za zvanicnu nekog. treba samo da prihvati poziv. Homer, jak igrac
Recommended Posts