Ros Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 (edited) 1 hour ago, Fins fleet said: Upao u rotto. I keeper bih ako me primate. shumska keeper je sad popunjena, ali će biti u zvanicnoj mesta. I u drugoj keeper ligi koju dedikul meni na teret stavlja Edited November 25, 2020 by Ros
Fins fleet Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 33 minutes ago, Ros said: shumska keeper je sad popunjena, ali će biti u zvanicnoj mesta. I u drugoj keeper ligi koju dedikul meni na teret stavlja OK, ako moze mesto u jednoj od te 2 please.
LeBron Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 @Ros evo ti igraca za lige, da ti pravi drustvo van playoff-a
Ros Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 10 hours ago, LeBron said: @Ros evo ti igraca za lige, da ti pravi drustvo van playoff-a ti to meni kažeš koji sam uzeo zvanicnu i shumsku prošle sezone?
Ros Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 10 hours ago, Fins fleet said: OK, ako moze mesto u jednoj od te 2 please. mozes u obe te lige da upadnes ako hoćeš
LeBron Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 1 hour ago, Ros said: ti to meni kažeš koji sam uzeo zvanicnu i shumsku prošle sezone? Uzeo si, kao Partizan sto je osvojio i Aba i Ec 1
Ivo Petović Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 On 18.11.2020. at 9:08, Ros said: stize i nova sezona. draftovi: Roto - 18.12 u 22h Shumska - 21.12 u 22h Officially Unofficial - 20.12 u 22h za keepere u shumskoj ligi ovde pogledajte: https://1drv.ms/x/s!ArVU7A43HLXQna4EMPbWonkyCOLnAw?e=cwG12I deadline za keepere je 17.12 u kolini Keeper stoji koliko je puta igrac ostavljen kao keeper, u Round '20 u kojoj se rundi moze birati. Ako dva ili vise igraca imaju istu rundu, onda se mora navesti u kojoj tacnoj rundi ide koji keeper. Npr., stoji za tri igraca runda 11, onda jedan ide u 9-oj, drugi u 10-oj a treci u 11-oj Collins, Baynes, Levert
Ros Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 4 hours ago, LeBron said: Uzeo si, kao Partizan sto je osvojio i Aba i Ec za razliku od ostoje limara, meni yahoo dodelio titule. koje bih svakako osvojio
Fins fleet Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 8 hours ago, Ros said: mozes u obe te lige da upadnes ako hoćeš Jednu, mnogo mi obe. Onaj excel od gore je za sumsku? Koji tim je slobodan tamo? I gde mogu da nadjem nesto slicno za drugu keeper? Ako mogu da biram, da biram nesto s cim se moze radit.
Ros Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 1 minute ago, Fins fleet said: Jednu, mnogo mi obe. Onaj excel od gore je za sumsku? Koji tim je slobodan tamo? I gde mogu da nadjem nesto slicno za drugu keeper? Ako mogu da biram, da biram nesto s cim se moze radit. u shumskoj nema vise mesta. onda cu te ubaciti u drugu ppp keeper league cim me dedikul proglasi tamo za patrijarha
Fins fleet Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 3 minutes ago, Ros said: u shumskoj nema vise mesta. onda cu te ubaciti u drugu ppp keeper league cim me dedikul proglasi tamo za patrijarha Lose citam, rekao si od pocetka da nema mesta tamo vec u unofficial. Nije bitno, samo ubacite negde i javite kad se to desi.
Ros Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 14 minutes ago, Fins fleet said: Lose citam, rekao si od pocetka da nema mesta tamo vec u unofficial. Nije bitno, samo ubacite negde i javite kad se to desi. od ovih ces da biras 4:
Daddy Cool Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 2 hours ago, Ros said: u shumskoj nema vise mesta. onda cu te ubaciti u drugu ppp keeper league cim me dedikul proglasi tamo za patrijarha Ja sam svoje obavio! Trebalo bi da si ustolicen, a tamo sam na Message boardu ostavio sve sto se tice rostera i keepera.
Ros Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 1 hour ago, Daddy Cool said: Ja sam svoje obavio! Trebalo bi da si ustolicen, a tamo sam na Message boardu ostavio sve sto se tice rostera i keepera. jesam ustolicen nego, sta smo rekli o poretku na draftu? random ili ima neko pravilo?
Recommended Posts