radisa Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Treba da se ukine zrebanje i lepo, najslabiji prvoplasirani, sa najboljim drugoplasiranim po broju bodova i ostslim tibrakerima i cao... I tako eedom do najbolji sa najgorim... To bi 100 puta bolje bilo od ovog sranja sa kuglicama... 1
omiljeni Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Nesposobni uefa mafiozi. Ali stace i njima neko zavrat. Jedva cekam da ponovo napravimo super ligu.
borris_ Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 1 hour ago, Mil@n said: United prolazi PSG. Read it here first. 1 hour ago, borris_ said: PSG prolazi United. Read it here first. Mozda obadvoje pogodimo 2 2
Meazza Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Jedini sport gde je moguce da amater prevarant vuce za nos trenera, predsednika, saigrace i publiku, zivi od fudbala i da ga niko ne provali.
Meazza Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 1 minute ago, radisa said: Treba da se ukine zrebanje i lepo, najslabiji prvoplasirani, sa najboljim drugoplasiranim po broju bodova i ostslim tibrakerima i cao... I tako eedom do najbolji sa najgorim... To bi 100 puta bolje bilo od ovog sranja sa kuglicama... Kako bi onda namestali? Ovako imaju razradjen sistem toplo-hladno.
Filozof manijak Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) To beše onaj Brazilac tamo negde devedesetih? @Meazza Edited December 13, 2021 by Filozof manijak
Meazza Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 1 minute ago, Filozof manijak said: To beše onaj Brazilac tamo negde devedesetih? @Meazza Zaboravio sam sta je po nacionalnosti.
Ted Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 3 minutes ago, radisa said: Treba da se ukine zrebanje i lepo, najslabiji prvoplasirani, sa najboljim drugoplasiranim po broju bodova i ostslim tibrakerima i cao... I tako eedom do najbolji sa najgorim... To bi 100 puta bolje bilo od ovog sranja sa kuglicama... u ime Partizana ovlašćen sam da istaknem da ovo ne može, jer to znači da ovlašćeno službeno lice ne treba da putuje na žreb a ta činjenica ovlašćeno službeno lice čini nesrećnim, jer ovlašćeno službeno lice ima određene potrebe i ne prihvata umanjenje stečenih prava 1
Filozof manijak Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Čitao sam članak o tom liku, kakav prevarant...pošteno sam se ismejao.
copkillah Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 8 minutes ago, Lancia said: Ko krade, taj i gresi. s druge strane, ima nade da ti se želja ispuni!
borris_ Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 3 minutes ago, Filozof manijak said: To beše onaj Brazilac tamo negde devedesetih? @Meazza 1 minute ago, Meazza said: Zaboravio sam sta je po nacionalnosti. Argentinac, Ajjaccio ga doveo kao pojacanje. To je bilo 80-tih; Imao je stalno neki bezicni telefon i ko fol pricao sa nekim. 1 1
Meazza Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 1 minute ago, Filozof manijak said: Čitao sam članak o tom liku, kakav prevarant...pošteno sam se ismejao. Zamisli to u kosarci. Nemoguce. Da ne zna da baci loptu i da mu poveruju da je kosarkas.
Milošica Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 1 minute ago, Meazza said: Zamisli to u kosarci. Nemoguce. Da ne zna da baci loptu i da mu poveruju da je kosarkas. 4
Recommended Posts