Jump to content
IGNORED

LŠ 21/22

renne

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Lancia said:

Zadnje vreme doslo, kad Barsu zajebavaju iz raspalog Jedinstva :rolleyes:

Kako raspalo, i pored Olea završiše drugi u prvenstvu, sigurno jedva čekaš da vidiš kako će Ragnick da nas utegne...  1584414675.5338-smiley.webp.6f2718197687f186f345300c60c65fda.webp

Posted
2 minutes ago, Jeremija said:

Kako raspalo, i pored Olea završiše drugi u prvenstvu, sigurno jedva čekaš da vidiš kako će Ragnick da nas utegne...  1584414675.5338-smiley.webp.6f2718197687f186f345300c60c65fda.webp

Ziva nisam :D taman ce da vas utegne za 5 mesto.

Zezam se naravno od dosadnih utakmica, ne znam sta cu.

Posted

Uvjek je lijepo vidjeti kako Barca gubi. Vratice se oni kad tad veliki je to klub a i Xavi je moram reci gotivan.

Posted
1 minute ago, borris_ said:

Uvjek je lijepo vidjeti kako Barca gubi. Vratice se oni kad tad veliki je to klub a i Xavi je moram reci gotivan.

Sve sve ali gol razlika 2:9 :D

Posted

Zasto mi uvek mora da se brukamo u ovoj CL. Bayern kome nista nije trebalo, je izveo skoro prvu postavu, a mi branimo 1-1 protiv nekog Young Boysa.

Posted

Katastrofalno drugo poluvreme, ali barem je Ragnick video sa kakavim indijancima raspolaže, od ove postave (od novih igrača) jedino je Diallo iskoristio svoju priliku...

Posted

Sevilja se vraća kući. Bukvalno, iz Salzburga :fantom:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
2 minutes ago, Miljenko said:

Zasto mi uvek mora da se brukamo u ovoj CL. Bayern kome nista nije trebalo, je izveo skoro prvu postavu, a mi branimo 1-1 protiv nekog Young Boysa.

Zato što Bajern ima 3 nedelje zimske pauze, a mi ćemo za to vreme odigrati  5,6 utakmica.

Posted

Ok. Ali zasto to ne rade City i Liverpool recimo. Obe ekipe su gostovale i izvele jake sastave. Mi igramo kod kuce, uz pristojno brojnu publiku, i onda imamo ovako nesto. Da ovi nisu smotani u zavrsnici, lagano bi izgubili i drugi duel protiv njih.

Posted

Ma ko da je bitno, meni važno da je Čarli Sevidž ušao :)

Posted

Iz rubrike "Stvari koje možete reći u toku utakmice i u toku seksa sa Charliejem Sheenom:

24 minutes ago, aram said:

Ma ko da je bitno, meni važno da je Čarli Sevidž ušao :)

• +1 1
  • Haha 4
Posted
1 hour ago, Miljenko said:

Ok. Ali zasto to ne rade City i Liverpool recimo. Obe ekipe su gostovale i izvele jake sastave.

Pep je izveo tako jak sastav da ga je odvalio jedanaesti tim u Nemačkoj feat. Joško Gvardiol, a Klop je izveo osmoricu rezervista plus dva Afrikanca i golman.

Mislim, zvuči kao da pitaš zašto su B postave MCFC i LFC jače od B postave MUFC? U kom slučaju jebiga, ko vam je kriv što Matić nije Nat Philips pa da dribla hor bernskih dečaka u svom šesnaestercu :fantom:

• +1 1
Posted

Svi koji su izveli rezervne sastave ispasce u osmini finala :komsinica zivka:

• +1 1