Jeremija Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 5 minutes ago, Lancia said: Zadnje vreme doslo, kad Barsu zajebavaju iz raspalog Jedinstva Kako raspalo, i pored Olea završiše drugi u prvenstvu, sigurno jedva čekaš da vidiš kako će Ragnick da nas utegne...
Lancia Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 2 minutes ago, Jeremija said: Kako raspalo, i pored Olea završiše drugi u prvenstvu, sigurno jedva čekaš da vidiš kako će Ragnick da nas utegne... Ziva nisam taman ce da vas utegne za 5 mesto. Zezam se naravno od dosadnih utakmica, ne znam sta cu.
borris_ Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Uvjek je lijepo vidjeti kako Barca gubi. Vratice se oni kad tad veliki je to klub a i Xavi je moram reci gotivan.
Lancia Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 1 minute ago, borris_ said: Uvjek je lijepo vidjeti kako Barca gubi. Vratice se oni kad tad veliki je to klub a i Xavi je moram reci gotivan. Sve sve ali gol razlika 2:9
Miljenko Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Zasto mi uvek mora da se brukamo u ovoj CL. Bayern kome nista nije trebalo, je izveo skoro prvu postavu, a mi branimo 1-1 protiv nekog Young Boysa.
Jeremija Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Katastrofalno drugo poluvreme, ali barem je Ragnick video sa kakavim indijancima raspolaže, od ove postave (od novih igrača) jedino je Diallo iskoristio svoju priliku...
mlatko Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Sevilja se vraća kući. Bukvalno, iz Salzburga Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 2 minutes ago, Miljenko said: Zasto mi uvek mora da se brukamo u ovoj CL. Bayern kome nista nije trebalo, je izveo skoro prvu postavu, a mi branimo 1-1 protiv nekog Young Boysa. Zato što Bajern ima 3 nedelje zimske pauze, a mi ćemo za to vreme odigrati 5,6 utakmica.
Miljenko Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ok. Ali zasto to ne rade City i Liverpool recimo. Obe ekipe su gostovale i izvele jake sastave. Mi igramo kod kuce, uz pristojno brojnu publiku, i onda imamo ovako nesto. Da ovi nisu smotani u zavrsnici, lagano bi izgubili i drugi duel protiv njih.
aram Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ma ko da je bitno, meni važno da je Čarli Sevidž ušao
ArleKino Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Iz rubrike "Stvari koje možete reći u toku utakmice i u toku seksa sa Charliejem Sheenom: 24 minutes ago, aram said: Ma ko da je bitno, meni važno da je Čarli Sevidž ušao 1 4
Weenie Pooh Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 1 hour ago, Miljenko said: Ok. Ali zasto to ne rade City i Liverpool recimo. Obe ekipe su gostovale i izvele jake sastave. Pep je izveo tako jak sastav da ga je odvalio jedanaesti tim u Nemačkoj feat. Joško Gvardiol, a Klop je izveo osmoricu rezervista plus dva Afrikanca i golman. Mislim, zvuči kao da pitaš zašto su B postave MCFC i LFC jače od B postave MUFC? U kom slučaju jebiga, ko vam je kriv što Matić nije Nat Philips pa da dribla hor bernskih dečaka u svom šesnaestercu 1
Lancia Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Svi koji su izveli rezervne sastave ispasce u osmini finala :komsinica zivka: 1
Recommended Posts