Pokojni Ruxin Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Donny startuje posle sto godina i odmah asistencija, nisu ga džabe navijači onoliko prizivali
MiddleClass Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Cujes golcina... Stegen rupetina. Utegao Xavi
MiddleClass Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Izbaciti ekipu iz Bergama jer nije obezbjedila uslove da se mec odigra. Nije ovo druga liga zapad jbt
mlatko Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Kakvi smetovi u BergamuVerovatno u 3 sutra, švajcarci spremaju tužbu Uefi zbog snežne zavere. Čak i sa pobedom Atalanti je dovoljan bod za LEInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 2 minutes ago, MiddleClass said: Cujes golcina... Stegen rupetina. Utegao Xavi Moze da uteze koliko hoce, tu je Ter Stegen da rasteze btw, nije Barsa izgledal lose do primljenog gola, ovo sad mirise na jos jednu petardu. 1
MiddleClass Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 1 minute ago, Lancia said: Moze da uteze koliko hoce, tu je Ter Stegen da rasteze btw, nije Barsa izgledal lose do primljenog gola, ovo sad mirise na jos jednu petardu. Meni je milo sto ce potrositi Cavija. Neka se spremi Demetrio Albertini!
Lancia Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 1 minute ago, MiddleClass said: Meni je milo sto ce potrositi Cavija. Neka se spremi Demetrio Albertini! Eh sad i ti, ne glupaj , elite ti.
Jeremija Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Dobro Xavi gura Barcelonu, ne bih ja tu ništa dirao... 2
Lancia Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Zadnje vreme doslo, kad Barsu zajebavaju iz raspalog Jedinstva
John Coltrane Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Eeeeej Lančo, polako. Prebaci malo na OT da vidiš kako vezemo protiv Kloparinog kuma sa C timom
Lancia Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 4 minutes ago, John Coltrane said: Eeeeej Lančo, polako. Prebaci malo na OT da vidiš kako vezemo protiv Kloparinog kuma sa C timom C tim? ima se moze se
Recommended Posts