December 8, 20213 yr Donny startuje posle sto godina i odmah asistencija, nisu ga džabe navijači onoliko prizivali
December 8, 20213 yr Izbaciti ekipu iz Bergama jer nije obezbjedila uslove da se mec odigra. Nije ovo druga liga zapad jbt
December 8, 20213 yr Kakvi smetovi u BergamuVerovatno u 3 sutra, švajcarci spremaju tužbu Uefi zbog snežne zavere. Čak i sa pobedom Atalanti je dovoljan bod za LEInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
December 8, 20213 yr 2 minutes ago, MiddleClass said: Cujes golcina... Stegen rupetina. Utegao Xavi Moze da uteze koliko hoce, tu je Ter Stegen da rasteze btw, nije Barsa izgledal lose do primljenog gola, ovo sad mirise na jos jednu petardu.
December 8, 20213 yr 1 minute ago, Lancia said: Moze da uteze koliko hoce, tu je Ter Stegen da rasteze btw, nije Barsa izgledal lose do primljenog gola, ovo sad mirise na jos jednu petardu. Meni je milo sto ce potrositi Cavija. Neka se spremi Demetrio Albertini!
December 8, 20213 yr 1 minute ago, MiddleClass said: Meni je milo sto ce potrositi Cavija. Neka se spremi Demetrio Albertini! Eh sad i ti, ne glupaj , elite ti.
December 8, 20213 yr Eeeeej Lančo, polako. Prebaci malo na OT da vidiš kako vezemo protiv Kloparinog kuma sa C timom
December 8, 20213 yr 4 minutes ago, John Coltrane said: Eeeeej Lančo, polako. Prebaci malo na OT da vidiš kako vezemo protiv Kloparinog kuma sa C timom C tim? ima se moze se