December 7, 20213 yr Prevrću se stomaci nešpanskim osvajačima grupa na prizor prolaska Atletika sa drugog mesta. Siti bi bio protivnik po meri, ne sećam se da sam ih gledao u međusobnom duelu.
December 7, 20213 yr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Prevrću se stomaci nešpanskim osvajačima grupa na prizor prolaska Atletika sa drugog mesta. Sad kad ima zapadne Lille, Salzburg, ili tako neki Man Utd, a Liverpulovih 18 bodova donese samo dvomeč sa PSG
December 7, 20213 yr 1 minute ago, Weenie Pooh said: Sad kad ima zapadne Lille, Salzburg, ili tako neki Man Utd, a Liverpulovih 18 bodova donese samo dvomeč sa PSG Svidja mi se kako razmisljas.
December 7, 20213 yr 2 minutes ago, Lancia said: Svidja mi se kako razmisljas. Razmišljam da se vidimo opet u četvrtfinalu
December 7, 20213 yr Just now, Weenie Pooh said: Razmišljam da se vidimo opet u četvrtfinalu To je vec overthinking
December 7, 20213 yr 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Razmišljam da se vidimo opet u četvrtfinalu Lako ti je da se kurčiš kad nema Morate u Atletiju
December 7, 20213 yr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Lako ti je da se kurčiš kad nema Morate u Atletiju Jes' wallah, ne može sirotinja, jednog Moratu zamenili katalonskim škartom x2
December 7, 20213 yr 1 minute ago, Weenie Pooh said: Jes' wallah, ne može sirotinja, jednog Moratu zamenili katalonskim škartom x2 Ne izazivaj, umesto lepo da pozelis finale protiv jorgandzija, tu su neprejebivi.
December 7, 20213 yr 26 minutes ago, Weenie Pooh said: Eto, a ja taman došao da podelim istu stvar: Nema veze, može u svim formatima
December 8, 20213 yr Filips je novi Klavan. Mene je oduševio kako je Ibrahima uštopovao Ibru i generalno odigrao. Jak, brz, ne libi se da izađe...novi Ibra je u gradu. Posle je Zlatanu laknulo kad je ušao minijaturni crnac pa se malo istresao na Keiti. Ne znam kakvi su u Italiji kriterijumi za faulove i penale ali padanje Milaneza je bilo presmešno. Pa šire ruke, traže žute kartone, ta gestikulacija je u Engleskoj skoro pa izumrla. Ono što je i meni laiku bilo odmah vidljivo je koliko je slabiji presing, puno puta je igrač mogao da primi loptu pa se okrene, doda... 1 Ox je radio šta je hteo, a on realno može samo da trči kao muva bez glave.