Jump to content
IGNORED

LŠ 21/22

renne

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Zlurad said:

Šta sam rekao, pokušavaju i jedni i drugi da preskoče ogradu i udju bez ulaznica

Bila je masovna preprodaja ulaznica dodeljenih članovima UEFA porodice™ onlajn, a niko nije znao da li su i kako personalizovane, odnosno koliko će se to rigorozno proveravati. Zasrali su žestoko u organizaciji, a sad krive navijače zato što su kasno stigli na stadion :isuse: Kao da se utakmice odlažu dok se ne popuni i poslednje sedište.

4 minutes ago, bradilko said:

garant @copkillah

Copi je u Parizu, a da li je na stadionu ne zna se još. Ne bi me čudilo da je lično izazvao ovaj zastoj :mad:

Stojanović nam priča kako se Alcantara povredio na zagrevanju, a mi ga na ekranu gledamo kako se zagreva sa ostalim igračima :blink: Osim ako je to neki snimak prethodne runde zagrevanja?

• +1 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, radisa said:

Jbg, sedim u sobi u hotelu u Szegedu i gledsm RTS strem... :isuse:

Razmisljam da odem u lobi hotela i gledam na madjarskom... Kontam da cu se manje nervirati...

2003. sam se zadesio u Budimu i Pesti kad nam je Drogba dao 3 komada u LS. Veruj mi da je bolje da slusas "hamadomatojsh majojsh Real Madrid" nego Aciku kako drobi o imidzu i nozu u ledja 

Posted
Just now, Zlurad said:

Valjda ¿ na početku rečenice? emoji23.png

@radisa banuj ga, majke ti. Hoce da unisti jedan endemski pravopis :D

Posted

Copi je u Parizu, a da li je na stadionu ne zna se još. Ne bi me čudilo da je lično izazvao ovaj zastoj :mad:

Mene ne bi začudilo da ga i tamo banuju na 15 dana, čisto kumulativno :)
  • Haha 2
Posted

ovo odlaganje  je globalna zavera vlasnika pivarskih kompanija sirom sveta i krcmarskog tajnog udruzenja..

edit

kasnio KUD 

Posted

Ovo otvaranje su mogli da preskoce komotno

• +1 1
Posted
[mention=385]radisa[/mention] banuj ga, majke ti. Hoce da unisti jedan endemski pravopis [emoji3]
Ću se banujem sam. Od dosade sam u klubu sa 447 "puldjana" nalete na 3 madridista pa sam morao da šaltam jezike [emoji16]
  • Haha 1
Posted

Kamila zeno skloni se molim te

Posted

Ja prelijepog otvaranja kubanskih sportskih igara..impresioniran sam.

Jebo vas pepsi i Amerika

• +1 1
Posted

Mane deluje nabrijan, taman za dva gola.

Posted

Koliko para da će Mane da popije crveni? Ima da ga gadja don Karlo samo tako.

Odoh, pa poluvreme.

Posted

The Rafa Benitez Derby večeras.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Jovic je upao u kadar prolazeci pored igraca prve postave...vidim da nece biti ni na klupi.