Weenie Pooh Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 3 minutes ago, Zlurad said: Šta sam rekao, pokušavaju i jedni i drugi da preskoče ogradu i udju bez ulaznica Bila je masovna preprodaja ulaznica dodeljenih članovima UEFA porodice™ onlajn, a niko nije znao da li su i kako personalizovane, odnosno koliko će se to rigorozno proveravati. Zasrali su žestoko u organizaciji, a sad krive navijače zato što su kasno stigli na stadion Kao da se utakmice odlažu dok se ne popuni i poslednje sedište. 4 minutes ago, bradilko said: garant @copkillah Copi je u Parizu, a da li je na stadionu ne zna se još. Ne bi me čudilo da je lično izazvao ovaj zastoj Stojanović nam priča kako se Alcantara povredio na zagrevanju, a mi ga na ekranu gledamo kako se zagreva sa ostalim igračima Osim ako je to neki snimak prethodne runde zagrevanja? 1 1
Lord Stef Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 2 minutes ago, radisa said: Jbg, sedim u sobi u hotelu u Szegedu i gledsm RTS strem... Razmisljam da odem u lobi hotela i gledam na madjarskom... Kontam da cu se manje nervirati... 2003. sam se zadesio u Budimu i Pesti kad nam je Drogba dao 3 komada u LS. Veruj mi da je bolje da slusas "hamadomatojsh majojsh Real Madrid" nego Aciku kako drobi o imidzu i nozu u ledja
Lancia Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Just now, Zlurad said: Valjda ¿ na početku rečenice? @radisa banuj ga, majke ti. Hoce da unisti jedan endemski pravopis
Baldrick S. Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Copi je u Parizu, a da li je na stadionu ne zna se još. Ne bi me čudilo da je lično izazvao ovaj zastoj Mene ne bi začudilo da ga i tamo banuju na 15 dana, čisto kumulativno 2
bradilko Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 ovo odlaganje je globalna zavera vlasnika pivarskih kompanija sirom sveta i krcmarskog tajnog udruzenja.. edit kasnio KUD
Baldrick S. Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 [mention=385]radisa[/mention] banuj ga, majke ti. Hoce da unisti jedan endemski pravopis [emoji3]Ću se banujem sam. Od dosade sam u klubu sa 447 "puldjana" nalete na 3 madridista pa sam morao da šaltam jezike [emoji16] 1
SNARC Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Ja prelijepog otvaranja kubanskih sportskih igara..impresioniran sam. Jebo vas pepsi i Amerika 1
Baldrick S. Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Koliko para da će Mane da popije crveni? Ima da ga gadja don Karlo samo tako. Odoh, pa poluvreme.
SNARC Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Jovic je upao u kadar prolazeci pored igraca prve postave...vidim da nece biti ni na klupi.
Recommended Posts