Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Nije loš margarin, kada znaš da je margarin. 

Dugo su kružile priče da je samo 1 molekul drugačiji od plastike (čuj samo) :lolol: e sada kada je đavo odneo šalu bolji je i puter i mast i mrs...

Posted (edited)
2 hours ago, gospa buba said:

to sad mora da se pazi, bice sve vishe naftinih derivata u ishrani :lolol:

Odavno vec gledam sastav a i to ne garantuje kvalitet jer je moguce da nisu dopisali neki sastojak

posle laznih klimatskih promena, krenuce podjednako hard core ropaganda za sinteticko meso. Ovce ce pratiti slepo kao i do sada.  

Najgore je sa suplementima. Melatonin najcesce, srećom te sam ukinula muzu prošle godine da pije. Retko kad kazem bilo kome NE MOZE i to je uglavnom vezano za zdravlje. 

Edited by mustang
Posted

Maksi kod mene već jedno mesec i po dana nema u ponudi Premia kačkavalj koji je dosta solidan.

Posted

Ima li negde Fruktalovih sirupa?

Posted
9 hours ago, napadaj said:

Maksi kod mene već jedno mesec i po dana nema u ponudi Premia kačkavalj koji je dosta solidan.

ja kupujem neke Maxi, njihova marka, edamer i trapist za 99,00 ..ok su,45%mm 

Posted

Na taj brend i mislim, samo na kačkavalj. Ima trapista i edamera i kod mene, ali mi je kačkavalj bolji, samo što ga već mesec i po dana nemaju u ponudi.

Posted
15 hours ago, mustang said:

Najgore je sa suplementima. Melatonin najcesce, srećom te sam ukinula muzu prošle godine da pije. Retko kad kazem bilo kome NE MOZE i to je uglavnom vezano za zdravlje. 

Jel mu to kažeš sa čašom viskija u jednoj a cigarom u drugoj ruci? :D

Posted
6 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Ima li negde Fruktalovih sirupa?

zadnji put sam kupila u univeru. i uopšte nije bio bolji od onog 3 puta jeftinijeg baš baš

• +1 1
Posted

Napiši onda koji je i taj jeftiniji, pa ću da skoknem do Univera:).

Posted
26 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said:

Napiši onda koji je i taj jeftiniji, pa ću da skoknem do Univera:).

to je kao neka njihova robna marka, baš baš je ime :D

pro_v_0064172.jpg

• Hvala 1
Posted

Ima u Ideji Happy Day za 80 dindzi (uz njihovu karticu)..

Posted
19 hours ago, mustang said:

Odavno vec gledam sastav a i to ne garantuje kvalitet jer je moguce da nisu dopisali neki sastojak

posle laznih klimatskih promena, krenuce podjednako hard core ropaganda za sinteticko meso. Ovce ce pratiti slepo kao i do sada.  

3 hours ago, Mil@n said:

@mustang

kad god si u Boki javi mi se i svrati. cekaju te viski i pljuge. a ima i kafetina ako nisi sama.

Posted
7 hours ago, Mil@n said:

:lolol: 

Kako drugacije :D 

• Wub 1
Posted
3 hours ago, foto said:

@mustang

kad god si u Boki javi mi se i svrati. cekaju te viski i pljuge. a ima i kafetina ako nisi sama.

Aaaa moze moze!! :D :heart:

Hvala hvala na pozivu ...valjda cemo i ovog leta opet dole, prekljuce je i oficijalno skinuta zastava sa la bambe i time obelezen kraj sezone. 

Muz je jos u Igalu. 

• +1 1