Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

• Author

je znash kako se zove? neke balerine treba tamo da drze neshto pa moram da ispratim kakav je dogadjaj.

• Replies 2.3k
  • Views 188.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stop the press!!!!!   Moze da se napuni potrosacka korpa u padinskom Amanu, nategnuto doduse i ako se ne bojite da se otrujete - znaci realno ne moze - foto  evidence below:   1.me

• Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore   1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice

Posted Images

Čim se setum pišem

Pilsner urquell 69 din. 

Tačno me zabole za mleko. :lolol:

U maxiju

I 4xbavaria 238 dinara

1 hour ago, renne said:

U maxiju

I 4xbavaria 238 dinara

Koliko je to po komadu :fantom:

U Voliju u Baru ulje od koštica grožđa 9 evra, a u Idei u BG isto to košta 1850 dinara.

17 hours ago, Svemir Zeka said:

Koliko je to po komadu :fantom:

0,5l :happy:

• Author
U Voliju u Baru ulje od koštica grožđa 9 evra, a u Idei u BG isto to košta 1850 dinara.
niko ga nije kupovao ni ovde ko ni tamo, pa je poskupelo za svaki sluchaj :dry:

rat u ukrajini i cena goriva uticali su na tu flashu dok je cele godine stajala na istom mestu.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• 3 weeks later...

Aloeee šta je ovo sa kačkavaljem, trapistom, gaudom... Kakve su ovo cene, jel krave muzu švajcarski bankari??? :mad:

• Author

pa si vido puter, 500 dindzi random. margarin pod hitno da postane zdrav! :lolol:

1 minute ago, gospa buba said:

pa si vido puter, 500 dindzi random. margarin pod hitno da postane zdrav! :lolol:

Ne jedem puter, niti ga volim u kolačima, koje ne smem da jedem, jel  :lol:

Ali ovo sa sirom me pogađa. 

Pa sve mlečno otišlo u nebesa.

• Author

i otishlo i nema ga.

10 minutes ago, gospa buba said:

i otishlo i nema ga.

Ima, ima, juče zamalo da kupim neutralnu pavlaku, kaže bez laktoze... Super, ček da vidim sastav, "biljna mast..." :dry:

• Author
16 minutes ago, Zaboravan said:

Ima, ima, juče zamalo da kupim neutralnu pavlaku, kaže bez laktoze... Super, ček da vidim sastav, "biljna mast..." :dry:

to sad mora da se pazi, bice sve vishe naftinih derivata u ishrani :lolol: