Zaboravan Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 8 minutes ago, gospa buba said: pa valjda moze neki kukuruz edip. udrugim vestima, umesto maksija, otvorili ideju. realno skuplja nego merkator, hvala shto je neko procenio da su 5 iljada baba iz bloka bogatashice, naprodavace se svega ali, (marsh govnari™ ) nashla vanilin shecer za 10 dinara, brenda sweet chef. nadam se da je unutra ono shto pishe definitivno sam tim maksi, pa shtagod. Naravno da je skuplja. Kao što nisu iste cene u onim shop&go, maxi, mega maxi, tempo... Jbg
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 (edited) e, da, maslinke u rasponu od 69 do 84, pune koshtica, pune paprike, prazne svega, kako koja. ali in dzeneral losha radnja. a i loshe nam se pishe. Edited September 3, 2022 by gospa buba
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 1 minute ago, Zaboravan said: Maxi sektaš. Kao i ja. pa jesam, generalno su mi i maksijevi brendovi bolji od konzumovih, i sad josh shto sam navraga navikla
Zaboravan Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 2 minutes ago, gospa buba said: pa jesam, generalno su mi i maksijevi brendovi bolji od konzumovih, i sad josh shto sam navraga navikla Jesu. I PL je bolji. Ono K+ tj Konzum je uglavnom baš loš.
renne Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 2 hours ago, gospa buba said: uaj? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto bikoz su svuda poskupile 1
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 bikoz su svuda poskupileaaa, ja mislila da su dobile neki dodatni toksiciti, zivu, arsenikum neshto...pricheshcivacemo se dostojanstveno, 3 komada na dan sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Svemir Zeka Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 2 hours ago, gospa buba said: e, da, maslinke u rasponu od 69 do 84, pune koshtica, pune paprike, prazne svega, kako koja. ali in dzeneral losha radnja. a i loshe nam se pishe. Idea? Daj nek neko ode u posjet Veropulosu
Frank Pembleton Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Meni je u Idei bio dobar kornflejks a i musli....shiit has hit the fan. 1
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Idea? Daj nek neko ode u posjet Veropulosu ideja, jeste. ici cu ja al ne znam kad, moram na tu stranu.
renne Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 ja bio danas u alan fordu, ali nisam znamo da treba da idem u vero, niste mi javili
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 kad ne pratish scenu. kad se vec motash po autoputu reci mi shta je na broju 193, charnojevica, da li znash?
renne Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 to je nešto kod mene, ali ne znam mogu proveriti ako ti je bitno
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 mislila sam ako znash iz glave. neki fitnes treba da bude, sala ili tako neshto. moracu svakako da saznam sama, nego na prvu loptu nisam uspela da ga lociram dal je kod tebe ili mene ili izmedju.
renne Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 E ima fitnes, sad si me.setila Išli smo da gledamo, ali nam se nije svidelo, baš je nikakvo Prekoputa maxija, u podrumu, suterenu šta li je već, ima onaj ključar pored
Recommended Posts