I*m with the pilots Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 22 minutes ago, mustang said: Kod nas je to malo malo pa povuku iz prodaje jer su nasli neke otrove. Al da se i oni unscented osecaju na meni, osecaju. To jeste, zato sam i ja postala obazriva i gledam da nadjem info šta je dobro. U Nemačkoj postoje ti tzv. potrošački testovi koje rade dve nezavisne institucije, finansirani od strane čitalaca, i tu se vidi šta se sve trpa (ne samo u kozmetiku nego i u hranu, npr. hrana bude ostecena neadekvatnim lagerovanjem sastojaka, ili sadrži mineralna ulja od mehanizacije - mnogo maslinova ulja imaju taj problem). Dobro je videti i testove tipa usisivača, mašina i drugih aparata, jer se u moru ponude čovek izgubi a ne važi uvek ono da je skuplje automatski i kvalitetnije, ili da uopšte radi posao. Ti dakle ništa ne koristiš za znojenje i uopšte se ne osećaš kada se oznojis? (Ne protiv znojenja, to ne bi bilo ni zdravo) To je onda zbilja super.
mustang Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 (edited) Kad bi kod nas bila takva kontrola cini mi se da 80% i hrane i preparata ne bi bilo na rafovima. Ponekad se neko zainati pa posalje u privatnu laboratoriju ali su testovi skupi. Na primer Subway lanac prodaje tuna sendvic a nije tuna. Eno ih i dalje posluju, nema, totalna anarhija. Znojim se kad radim neku fizikaliju, al se ne osecam tada. Tusiram se sa tvrdim sapunom. Imala sam period kad mi nekakav smrad, do malog mozga mi dodje iskreno, ali nije ispod pazuha nego na ramenu desnom ga osetim. Tu nista ne pomaze, prodje samo od sebe posle 10minuta. Mislim da ima veze sa mojim unosom ribljeg ulja, jaja, omege, sardine. I tusiram se hladnom vodom, psujem sve po spisku prvih par minuta. Svaki dezodorans koji sam probala ovde kad se oznojim, ubi me u pojam. I onda sam prestala da ih koristim. Najvise me nervira sto mi se ledja znoje na sedistu od auta. Klima ili bez nema veze. Mokra budu. Cak sam isla u dealership da vidim da li mi sediste mozda greje kad se vozi, oni ga testirali i rekli jok. I mozda ima veze sto se ne znojim je i sto nosim oversized majice. Mrzim da mi je pripijeno nesto uz telo ako ne idem negde svecano....nego nosim majice 2-3 broja vece. I nikako da su mi blizu vrata. Edited August 28, 2022 by mustang
Zaboravan Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Nije kozmetika ali ko voli insalatissime one rio mare 240 din u univeru. Možda glupa informacija ali supruga navukla kao da je kit ubica. 1
Zaboravan Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Aha. Onda je znači ispratila obraćanje predsednika i postala preper.
mraki Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) U pola cene? Edited September 1, 2022 by mraki
Svemir Zeka Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Jel zna neko koliko su u Veru masline? U mega maxiju ex tempo su bile 59din/100g bilo koje. Sad su 89din Ako su u Veru jeftinije, da se iscimam do Žarkova ili 24.bloka.
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 i ja sam razmishljala o tome jer iz gr donesoh jednu kesicu i to za poklon sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 uaj?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
gospa buba Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 (edited) pa valjda moze neki kukuruz edip. udrugim vestima, umesto maksija, otvorili ideju. realno skuplja nego merkator, hvala shto je neko procenio da su 5 iljada baba iz bloka bogatashice, naprodavace se svega ali, (marsh govnari™ ) nashla vanilin shecer za 10 dinara, brenda sweet chef. nadam se da je unutra ono shto pishe definitivno sam tim maksi, pa shtagod. Edited September 3, 2022 by gospa buba
Recommended Posts