Svemir Zeka Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Dođite u CG, sve jeftinije od Beograda Mislim bukvalno da će nas taj grad dokusuriti
I*m with the pilots Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 @Dezodorans Preporučujem deo-kreme, mislim da ispadnu bolje u tom odnosu cena/kvalitet/količina. Plus obično nemaju neke gluposti od sastojaka već im se ucinkovitost bazira na sodi-bikarboni i cink oksidu, bude još neko ulje i parfem. (Ja sam čak imala i deo-krenu bez ikakvog parfema tokom trudnoće, bukvalno četiri sastojka, što bi se reklo da ne miriše ni ja šta, i super je bila) Jedna čašica/kutijica od 50ml meni traje po godinu dana, nanosi se na vrh prsta. Ne znam cene u Srbiji (ni za šta) ali te neke firme koje sam ja kupovala se kreću od 4 do 8 evra za 50ml (ima naravno i skupljih), verujem da kod nekih domaćih firmi bude i malo jeftinije.
El Guapo Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 (edited) U životu nisam koristio dezodorans, možda bih mogao umesto suzavca da ga upotrebim. Edited August 27, 2022 by El Guapo 1
Sara Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Just now, El Guapo said: U životu nisam koristio dezodorans, možda bi mogao umesto suzavca da ga upotrebim. Zanimljivo, ni ja. Teram ove moje da izađu ispred vrata u hodnik zgrade ili na terasu kad stavljaju jer meni odmah pozli
napadaj Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Rio Mare Insalatissime 240 dinara u Gomexu, sniženo sa 470 1
Ratamahatta Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 38 minutes ago, napadaj said: Rio Mare Insalatissime 240 dinara u Gomexu, izmenjen rok upotrebe sa 470
mustang Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 6 hours ago, Sara said: Zanimljivo, ni ja. Teram ove moje da izađu ispred vrata u hodnik zgrade ili na terasu kad stavljaju jer meni odmah pozli Slicno samo mene glava zaboli od parfema i dezodoransa. Ne svih. Stvarno, zbog cega koristite dezodorans?
morgana Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 12 hours ago, Svemir Zeka said: Dođite u CG, sve jeftinije od Beograda Mislim bukvalno da će nas taj grad dokusuriti ja sam pocela neku kozmetiku da dovlacim iz hn u bgd. plus ponesto i iz aerodromskog fri sopa. 1
Svemir Zeka Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 6 minutes ago, morgana said: ja sam pocela neku kozmetiku da dovlacim iz hn u bgd. plus ponesto i iz aerodromskog fri sopa. Kozmetika je značajno jeftinija u Kući hemije 1
I*m with the pilots Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 12 hours ago, Filozof manijak said: Šta je to deo- krema? Krema koja se maze ispod pazuha a ima istu svrhu kao ostali dezodoransi (roleri, stikovi, raspršivač i) - da ti neutrališe ili ulepša miris kada se znojis. Stavi se jako mala količina, kao zrno graška i razmaze i to je to. Meni je bolje od svih ostalih vrsta. Prija kozi i npr. nesto je lepse za obrijani pazuh jer obicno nema alkohol u sebi a ima neko ulje koje umiruje kozu. Malo je sad i "in" kao nešto ekološkija varijanta, jer dodje često u staklenoj teglici/kutijici, zgodno je za ručni prtljag a i traje dakle jako dugo. Ako je preroplo pa smeksaju treba ih staviti u frižider da se malo stvrdnu, ali nije sad da se istope (osim ako ostaviš na direktnom suncu) U DM-u mora da ih ima pa pogledaj, barem ovde je izbor relativno veliki. Ima DM svoje deo-kreme, kao što ima i ostale dezodoranse ali nisam probala pošto onom Alverde linijom dezodoransa nisam bila zadovoljna pre n godina pa nisam više ništa isprobavala. Koristila sam marke CD, Greendoor (i jos neke od jednog malog proizvodjaca) i skroz ih preporucujem, ako ih ima kod nas. Pretpostavljam da ima i domacih firmi. @mustang@Sara Ne znam kakve vi/oni na koje nalazite dezodoranse videste, oni se obicno uopšte ni ne osecaju osim ako nisu (pretpostavljam) neki baš jako naparfemisani za tinejdžere ili sportiste. Ne mogu ni da se setim kada sam ga na nekom osetila. 2
mustang Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Kod nas je to malo malo pa povuku iz prodaje jer su nasli neke otrove. Al da se i oni unscented osecaju na meni, osecaju.
Recommended Posts