mraki Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) Pa to, po svakoj logici bi ti veliki lanci i njihovi hipermarketi trebali biti i najjeftiniji. Edited August 11, 2022 by mraki
morgana Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 1 hour ago, zorglub said: Meni su davno ljudi rekli da je neka ogromna količina olio virgina totale reizvoz iz Tunisa. Ispostavilo se da pozamašan deo paste dolazi iz ukrajinske i ruske pšenice, kapiram da je tuna ionako iz SE Azije, baš kao i pirinač. Stvarno, koliko hektara Italija ima pod rižom? Trgovci Latini prevaranti... Ovo. Keva više drugi ne priznaje. Msm, ima pojedinih Basmatija, ali oni su preskupi za svakodnevna jela. italija jeste jedna od najvecih proizvodjaca rize, sad, koliko to podmiruje traznju za italijanskom rizom ne znam
Svemir Zeka Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 2 hours ago, napadaj said: A na kojim mesta su znatno jeftiniji? Pijace, apoteke, poneki hemija i kozmetika market. Uglavnom, ima. Ja kupujem niveu onu ljubičastu i dove volim, i nalazim ih za do 250, nikad više od toga nisam dala. A roll-on su mi ok sasvim i oni lili i dm.
zorglub Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 36 minutes ago, morgana said: italija jeste jedna od najvecih proizvodjaca rize Praktično top 10 drži ~84% svetske proizvodnje, a Italija je po ovome na XXX mestu. 1
Sandradjer Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 2 hours ago, ivy said: kazu zene Dove ok cene po Jankovic apotekama...samo ne znam jel ih imate po Bgu.. boli me vec mozak od gde/sta/pošto/koliko...pa dok to sve zapamtis i obidjes...prodje zivot.. Ta Jankovic apoteka je odlicna. Narucila sam kreme za suncanje kod njih. Cekala 6 dana isporuku u BG. Sve upakovali po propisu, dobila gomilu nekih kesica za probu (za suncanje i za negu). Pravi paketic. Pohvala za njih 1
Frank Pembleton Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Kršenković apoteke su nekad bile dobre za dezo i farbe za kosu.......shiit has hit the fan.
gospa buba Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 Ta Jankovic apoteka je odlicna. Narucila sam kreme za suncanje kod njih. Cekala 6 dana isporuku u BG. Sve upakovali po propisu, dobila gomilu nekih kesica za probu (za suncanje i za negu). Pravi paketic. Pohvala za njih da, svi shalju kesice, i srba shalje, bash se radujem kesicama [emoji38]ol: preporuchujem za kozmetike i onlinekozmetika.com, to je neki paracin cuprija neshto, dostavljaju lepo, imaju svashta i one koreanske linije razne, da se lozimo malo. i chesto lepe popuste.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 1
slepa živana Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 ja ionako celog života sanjam, jedan šampon, jedna krema, jedna pasta za zube. ako može, na točenje... 1
Filozof manijak Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 ...i par mamuza od zlata i da sam Šeeeejn
Ras Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 5 minutes ago, slepa živana said: ja ionako celog života sanjam, jedan šampon, jedna krema, jedna pasta za zube. ako može, na točenje... i jedan sunđer to rule them all!
El Guapo Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Ma kakav Rio Mare, i na obične sardine da metnu zujalice, u Maxi nema ispod 230din.
mlatko Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 drži ~84% svetske proizvodnje, a Italija je po ovome na XXX mestu.Najveća evropska riznica. Oko 50% ide u izvozZaboravih da dodam da će ova suša na severu gde je riža mnogo da doprinese povećanju crne...
mraki Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 (edited) edit: ima i jače izgleda… Edited August 26, 2022 by mraki
Heaviside Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 On 12.8.2022. at 9:13, slepa živana said: ja ionako celog života sanjam, jedan šampon, jedna krema, jedna pasta za zube. ako može, na točenje... Zna @noskichgde ima takvo mesto
Recommended Posts