Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa to, po svakoj logici bi ti veliki lanci i njihovi hipermarketi trebali biti i najjeftiniji.

Edited by mraki
Posted
1 hour ago, zorglub said:

Meni su davno ljudi rekli da je neka ogromna količina olio virgina totale reizvoz iz Tunisa. Ispostavilo se da pozamašan deo paste dolazi iz ukrajinske i ruske pšenice, kapiram da je tuna ionako iz SE Azije, baš kao i pirinač. Stvarno, koliko hektara Italija ima pod rižom? Trgovci Latini prevaranti...

Ovo. Keva više drugi ne priznaje. Msm, ima pojedinih Basmatija, ali oni su preskupi za svakodnevna jela.

italija jeste jedna od najvecih proizvodjaca rize, sad, koliko to podmiruje traznju za italijanskom rizom ne znam :D

Posted
2 hours ago, napadaj said:

A na kojim mesta su znatno jeftiniji?

Pijace, apoteke, poneki hemija i kozmetika market. Uglavnom, ima. Ja kupujem niveu onu ljubičastu i dove volim, i nalazim ih za do 250, nikad više od toga nisam dala. 

A roll-on su mi ok sasvim i oni lili i dm. 

Posted
36 minutes ago, morgana said:

italija jeste jedna od najvecih proizvodjaca rize

exactly GIF

Praktično top 10 drži ~84% svetske proizvodnje, a Italija je po ovome na XXX mestu.

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, ivy said:

kazu zene Dove ok cene po Jankovic apotekama...samo ne znam jel ih imate po Bgu..

boli me vec mozak od gde/sta/pošto/koliko...pa dok to sve zapamtis i obidjes...prodje zivot.. :rolleyes::dry:

Ta Jankovic apoteka je odlicna. Narucila sam kreme za suncanje kod njih. Cekala 6 dana isporuku u BG. Sve upakovali po propisu, dobila gomilu nekih kesica za probu (za suncanje i za negu). Pravi paketic. Pohvala za njih 

• +1 1
Posted

Kršenković apoteke su nekad bile dobre za dezo i farbe za kosu...

....shiit has hit the fan.

Posted
Ta Jankovic apoteka je odlicna. Narucila sam kreme za suncanje kod njih. Cekala 6 dana isporuku u BG. Sve upakovali po propisu, dobila gomilu nekih kesica za probu (za suncanje i za negu). Pravi paketic. Pohvala za njih 

da, svi shalju kesice, i srba shalje, bash se radujem kesicama [emoji38]ol:
preporuchujem za kozmetike i onlinekozmetika.com, to je neki paracin cuprija neshto, dostavljaju lepo, imaju svashta i one koreanske linije razne, da se lozimo malo. i chesto lepe popuste.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

ja ionako celog života sanjam, jedan šampon, jedna krema, jedna pasta za zube. ako može, na točenje...

• Haha 1
Posted

...i par mamuza od zlata

i da sam Šeeeejn

Posted
5 minutes ago, slepa živana said:

ja ionako celog života sanjam, jedan šampon, jedna krema, jedna pasta za zube. ako može, na točenje...

i jedan sunđer

to rule them all!

Posted

Ma kakav Rio Mare, i na obične sardine da metnu zujalice, u Maxi nema ispod 230din.

Posted

drži ~84% svetske proizvodnje, a Italija je po ovome na XXX mestu.

Najveća evropska riznica. Oko 50% ide u izvoz

Zaboravih da dodam da će ova suša na severu gde je riža mnogo da doprinese povećanju crne...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

edit: ima i jače izgleda…

FbG0fO3VUAMY-hY?format=jpg&name=medium

Edited by mraki
Posted
On 12.8.2022. at 9:13, slepa živana said:

Zna @noskichgde ima takvo mesto