Valk Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 U DM Merkator, Dove bije ljuti boj sa Rexonom za derikožu meseca:
Sestre Bronte Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 ima onaj svetlo plavi štrc štrc dezodorans, meni ono ok
napadaj Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) A na kojim mesta su znatno jeftiniji? Edited August 11, 2022 by napadaj 1
holden kolfild Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 juce sam ostetio budzet republike za nekoliko stotina dinara kao sto redovno radim kad god mi se ukaze prilika. kupio sam na kalenicu vellku rexonu za 300 u spreju (ono govno koje kao ne ostavlja tragove) a tip capri mi cupri da je od sutra 350, al eto cini mi po staroj ceni. ja sam los kupac i onda sam kupio i cvrsti sapun za jos 50 dindzi marke palmolive. robna marka premia je 60 je redovna cena u maxiju. btw, sunce je ok sa cenama hemije, trenutno je nivea 150ml u spreju 220-230, cif 140, itd.
gospa buba Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 A na kojim mesta su znatno jeftiniji?imash npr te interne robne marke recimo dezodoranasa u dm i liliju, koje su svuda kod njih ispod 150. liliji su dobri, dm kako koji mora da se proba. mijesicemo kod kuce zivotami!sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
napadaj Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Just now, gospa buba said: imash npr te interne robne marke recimo dezodoranasa u dm i liliju, koje su svuda kod njih ispod 150. liliji su dobri, dm kako koji mora da se proba. mijesicemo kod kuce zivotami! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ma ja reko gde ima jeftiniji Nivea Black&White npr, a da nije onaj zbog kojeg je popadala grupa koja se obogatila proizvodnjom i valjanjem falsifikata po pijacama.
gospa buba Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 aaa. sori sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
zorglub Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) 7 hours ago, morgana said: jebo ih scotti i rio mare, a narocito monini Meni su davno ljudi rekli da je neka ogromna količina olio virgina totale reizvoz iz Tunisa. Ispostavilo se da pozamašan deo paste dolazi iz ukrajinske i ruske pšenice, kapiram da je tuna ionako iz SE Azije, baš kao i pirinač. Stvarno, koliko hektara Italija ima pod rižom? Trgovci Latini prevaranti... 3 hours ago, gospa buba said: linda ima skroz dobro oblo zrno, odlichna cena, ko voli jako skrobne rize. drzacemo se toga. Ovo. Keva više drugi ne priznaje. Msm, ima pojedinih Basmatija, ali oni su preskupi za svakodnevna jela. Edited August 11, 2022 by zorglub 1
gospa buba Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 pa ne moze ni sve od basmatija. ali aman ima dobar basmati, kad ima, bude 200 dinara na nekim akcijama, u platno.pakovan, kao torbica.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
gospa buba Posted August 11, 2022 Author Posted August 11, 2022 ja samo za ovaj pirinach i urme u kutiji. ostalo no me interesa nada.i one zute maramice za po doma.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
napadaj Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 (edited) I ono za buđ Edit: Savo Edited August 11, 2022 by napadaj
DejanMilč Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Nivea B&W je na akciji u Disu, 350 din, i u Maxiju na akciji 360 din.
mraki Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 52 minutes ago, napadaj said: Ma ja reko gde ima jeftiniji Nivea Black&White npr, a da nije onaj zbog kojeg je popadala grupa koja se obogatila proizvodnjom i valjanjem falsifikata po pijacama. Neke manje radnje i drogerije, ne znam sad u tvom kraju. Baš sam malopre bacio pogled u jednoj lokalnoj radnji, dove sapuni svih vrsta 69 dinara. Gelove za tuširanje, Listerin itd. isto tu kupim i uvek su neke ok cene. Pitanje samo koliko će to potrajati, kad stigne nova roba kontam da odoše i oni gore… I navodno apoteke za dezodoranse, to nisam proveravao. 1
ivy Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 kazu zene Dove ok cene po Jankovic apotekama...samo ne znam jel ih imate po Bgu.. boli me vec mozak od gde/sta/pošto/koliko...pa dok to sve zapamtis i obidjes...prodje zivot.. 1
Recommended Posts