March 12, 20223 yr Nasao. 3 palete sam skinuo (na prve 2 samo nugat i karamel, karamel ne volem) da bih se domogao ovog s kokosom i ovog s kafom, psihopata. Neke zene gledaju kao da cu ukrasti. I kupio sam da probam onaj senf s klikerima™. Proklet bio dan kad su Lindu otvorili, pre je bilo kecap, ajvar, majonez so i biber i jepse.
March 12, 20223 yr U mom Lidlu je doomsday. Mravinjak, niko nema masku, neka gospoja priča da je sad PrEpOrUkA da se nosi, dakle neće da je nosi. Ljudi u talasima. Mučnina da te uhvati. @renne zar nismo na lindi Edited March 12, 20223 yr by Svemir Zeka
March 12, 20223 yr 1 minute ago, Svemir Zeka said: U mom Lidlu je doomsday. Mravinjak, niko nema masku, neka gospoja priča da je sad PrEpOrUkA da se nosi, dakle neće da je nosi. Ljudi u talasima. Mučnina da te uhvati. @renne zar nismo na lindi a nismo brate sestro, zar ne vidiš naslov teme
March 12, 20223 yr On 11.3.2022. at 14:02, renne said: Nama kilo može da traje dok se ne ubuđa, pa posle bacimo ali ti kremovi se nikad ne ubudjaju
March 12, 20223 yr 1 hour ago, morgana said: uvijek sam zeljela da kafu mazem na leb Ja u prolazu marnem kafenu (hehe) kašičicu ovog kremića i bukvalno ko instant infuziju kofeina da dobijem. Kakav leba, ne treba leba.
March 12, 20223 yr 18 minutes ago, ivy said: ali ti kremovi se nikad ne ubudjaju ne ubuđaju se, ali se ulje baš lepo izdvoji
March 13, 20223 yr 14 hours ago, renne said: ne ubuđaju se, ali se ulje baš lepo izdvoji pa to se promesa...ti kremovi bi preziveli nuklearku nista im ne bi falilo,to se ne moze pokvariti!
March 13, 20223 yr 40 minutes ago, ivy said: pa to se promesa...ti kremovi bi preziveli nuklearku nista im ne bi falilo,to se ne moze pokvariti! pa ne vredi da se promeša jer se to ulje i užegne ne bih ja to vala jela nakon isteklog roka, zapravo ih ne jedem ni pre toga i to upravo zbog raznih sastojaka, pre svega, tih loših ulja koji su u njima, jer svakako nije maslac u pitanju
March 13, 20223 yr On 12.3.2022. at 14:52, fren said: Ovaj beli je ko da jedes tecne rafaele. Je l' bolji od ? Edited March 13, 20223 yr by msv
April 16, 20223 yr Author zene, u wc kikirikiju ima lepe jednostavne tashne na rame od onog pufkastog tekstila kao jakne shto se prave, shtepano krupno. ima braon, roze i bez, oko 1k2 dindzi, dosta lepo shivene, staje komp od 15 inacha. da ne bude da nisam rekla. govori vam zena koja laptop nosi u cegeru