March 3, 20223 yr 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Maxi je pokrenuo loyalty aplikaciju, gde kao daje dodatne popuste vernim kupcima. I dok je kod Ideje recimo to jednostavno reseno izdavanjem fizicke kartice, koju onda pokazes na kasi i gotovo, ovde ljudi treba da skine aplikaciju, otvore nalog, izaberu svoju prodavnicu, oznace proizvode na akciji koje zele i na kraju pokazu na kasi. Kakvo smaranje, isuse......čekanje u redu će se produžiti duplo
March 3, 20223 yr neće, imaju dodatne čitače, tako da brzo ide e: moraš da imaš sve spremno, nema na kasi ti nešto da kuckaš po telefonu Edited March 3, 20223 yr by renne
March 8, 20223 yr Author Zatvoren Max Republik u Makedonskojprimetila proshle nedelje a taman sam shvatila princip.sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 10, 20223 yr Author ne trebaju mi peshkiri hvala dobrom partenonu.a jesu lepi? sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 10, 20223 yr Author definitivno ne [emoji38]ol:madaopet. duzmem za djecu [emoji38]ol:kasmo se mi kao skucili prvi put, keva izvadila celu kutiju sfrj peshkira iz nekog budzaka sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 10, 20223 yr Ja peškire rešavam na pumpi, za poene... mhm, one Svilantove... velike Edited March 10, 20223 yr by Singer znam da je Svilanit al' sam ovako naučio i džaba...
March 10, 20223 yr Ne razumem se nešto u peškire, ali baš ružne boje… Inače, napisah na drugom topicu, ko nije uzeo noževe, naruči ih na maxinozevi.rs i odabere željenu prodavnicu za dostavu.
March 11, 20223 yr Sad sam bacila pogled, jer su mi dali neku plavu markicu. Navodno 700 dinara, za peškir koji inače košta 30 evra How yes no. Ima nutela na akciji, 280 dindži, da znate. Edited March 11, 20223 yr by Svemir Zeka