Svemir Zeka Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Maxi je pokrenuo loyalty aplikaciju, gde kao daje dodatne popuste vernim kupcima. I dok je kod Ideje recimo to jednostavno reseno izdavanjem fizicke kartice, koju onda pokazes na kasi i gotovo, ovde ljudi treba da skine aplikaciju, otvore nalog, izaberu svoju prodavnicu, oznace proizvode na akciji koje zele i na kraju pokazu na kasi. Kakvo smaranje, isuse......čekanje u redu će se produžiti duplo
renne Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 (edited) neće, imaju dodatne čitače, tako da brzo ide e: moraš da imaš sve spremno, nema na kasi ti nešto da kuckaš po telefonu Edited March 3, 2022 by renne
gospa buba Posted March 8, 2022 Author Posted March 8, 2022 Zatvoren Max Republik u Makedonskojprimetila proshle nedelje a taman sam shvatila princip.sent from novi mnogo jak bubamoto.
renne Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Sad sakupljamo kupone za peškire, noževi su so yesterday
gospa buba Posted March 10, 2022 Author Posted March 10, 2022 ne trebaju mi peshkiri hvala dobrom partenonu.a jesu lepi? sent from novi mnogo jak bubamoto.
gospa buba Posted March 10, 2022 Author Posted March 10, 2022 definitivno ne [emoji38]ol:madaopet. duzmem za djecu [emoji38]ol:kasmo se mi kao skucili prvi put, keva izvadila celu kutiju sfrj peshkira iz nekog budzaka sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 6 hours ago, renne said: nako jeri maksi?
Singer Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 (edited) Ja peškire rešavam na pumpi, za poene... mhm, one Svilantove... velike Edited March 10, 2022 by Singer znam da je Svilanit al' sam ovako naučio i džaba...
mraki Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Ne razumem se nešto u peškire, ali baš ružne boje… Inače, napisah na drugom topicu, ko nije uzeo noževe, naruči ih na maxinozevi.rs i odabere željenu prodavnicu za dostavu.
Svemir Zeka Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 (edited) Sad sam bacila pogled, jer su mi dali neku plavu markicu. Navodno 700 dinara, za peškir koji inače košta 30 evra How yes no. Ima nutela na akciji, 280 dindži, da znate. Edited March 11, 2022 by Svemir Zeka
Recommended Posts