wall Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 U disu ona nestle crna 125-6 din. Ko je jednom spremao tortu s njom zna kakva je razlika. Ali smoki kupite u univeru. Piće pak u rodi. :domaćin:
gospa buba Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 (edited) e. sad sam bila u onoj radnji novoj u merkatoru... wc kikiriki, jebemliga tako nekako. ima 300 svashta da se nadje za decata i tinejdjeri ispod 1k dindzi komad necega (recimo majice kratak rukav za 500, neke trenerke i duksi za 500 - 1000), ima chak i za odrasle tu i tamo, u pristojne cene, mada im je kvalitet tekstila vrlo upitan u vecini sluchajeva, mora da se birka. zimske jakne korektne. za roditelji male dece koji prate, kvalitet tipa teranova, mestimichno mozda i bolji, cene oko tu i tamo, zavisi. i u teranovi 70% na zimskost, doshlo mi na esemes danas. Edited January 5, 2016 by gospa buba
renne Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ja rekoh onomad da je meni vaikiki ok, turci su to
gospa buba Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Ja rekoh onomad da je meni vaikiki ok, turci su to nije mi ok. krojevi su dobri, vecina tekstila je krsh. ali hajde, moze da se probere, ne kazem.
renne Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Meni ok. Nanosah se kravate od 0.6k dinara, komada nekoliko
svashtabezneshto Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 U C&A sniženje džempera, ženski su po 1000 rsd, pa ko voli. Kvalite 'nako. Prvo pranje su preživeli bez ikakvih posledica.
gospa buba Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 (edited) Meni ok. Nanosah se kravate od 0.6k dinara, komada nekoliko dobro bre to je aksesoar. trikotaza za odrasle im je glindzava, mushke koshulje takodje. dechje stvari za nijansu bolje. ca naprimer zavisi shta pogodish, ja sam nabola nekoliko onih basics majica, neunishtive su. a neke katastrofa. i one iz lilija za 500 isto, odlichan pamuk. i u hm ona dechja fol organik linija pamuchnih stvari, shto idu 3 za 2, odlichan tekstil... Edited January 5, 2016 by gospa buba
gospa buba Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 objava za prvi svet: ko voli, u maksijima barila petica za 99 dindzi.
gospa buba Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 da chesto. valjda ne moze da se proda za 250 ^_^
wall Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 U univeru fusilli isto. A svi znamo da se sos bolje vata na fusilli. ^_^
halloween Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Ubedljivo najrecesivnija radnja u BGD je Koka mar. Najpovoljnije u gradu osnovne sirovine kao npr. jaja- od 6 do 12 din za komad. Brašno tip 500 Žitopromet- 35 din, šećer 72, kore za pitu (odlične) 59 dinara 500 g, sir svež za pite 169 din/kg, ulje isto jeftinije, masni sir 45%mm upakovan fabrički, 250 g 59 dinara(proizvođač Select milk). Mleko i mlečni proizvodi raznih domaćih proizvođača- Zapis Tare, Niška mlekara, Vindija, Select milk, ima proizvoda od kozjeg i ovčijeg mleka. Ima i odeljak sa svežim mesom i suhomesnatim proizvodima. Mislim, tako treba da funkcioniše malo i srednje preduzeće. U Vojv. Stepe ima 2 radnje, jedna ispod non stop Maksija, druga iznad Više elektrotehničke, u prizemlju zgrade u kojoj je i Pošta, samo drugi ćošak.
KnightLore Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Merkur na NBG se zatvara do kraja meseca. Dobih sms, totalna rasprodaja i do 80%. Bas steta, jeste da su im redovne cene bile vece od konkurencije, ali akcijska snizenja su im bila odlicna plus popust uz karticu poverenja.
Recommended Posts