November 13, 20159 yr svaki il samo novootvoreni? ta mi je omiljena cokolada koja ima da se kupi kod nas. Svaki. :)
November 13, 20159 yr E štrudla od lisnatog testa frikomova je na akciji u maxiju. Fil je do jaja crna čokolada i višnja! poslato sa WC šolje by BVK
November 15, 20159 yr Kada je bila otvrorena IDEA u Jurija Gagarina, bio je kupus na akciji, 1 glava 1 dinar... Bilo je ljudi kao na Gazimestanu. Bio je valjda kupus i kada se otvarala Roda pored bivše livnice.
November 15, 20159 yr Author Kupus jos i nekako al japanske tresnje sto volimo... mislish alkekengi? ^_^
November 22, 20159 yr U jednoj radnji na Vidikovcu cipele za decu, kineske ali bez karakterističnog mirisa, samo 150 dinara! Mislim, kakve god da su - džaba su. TT
November 22, 20159 yr Neće valjda detetu kupiti kinesku garderobu! Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
November 22, 20159 yr Author Neće valjda detetu kupiti kinesku garderobu! Sent from my Micromax A310 using Tapatalk hocemo kako da necemo. u zari i mangou cemo. i ako mogu da nas ishibaju pruticem po guzicama, shto ne biramo ^_^
November 22, 20159 yr Najinteresantnije je što ove cipele deluju sasvim solidno. Bilo mi žao što nisam poneo telefon da ufotkam. Hteo sam iz radoznalosti da kupim za klinca ali nije bilo broja, počinju od 31 mislim. TT
November 22, 20159 yr Author odaklegod da pochinje, kod hudinija sve dobacuje do 2 meseca, pa il na rupe od skakanja ili je izrasla. kod nje nema smisla ulagati ozbiljna ulaganja <_<