PYM Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Je l' istina da je Aman kupio Interex?Интерех напушта Балкан ,оријентишу се само на матично тржиште .Svi to rade, svuda treba kontrolisati račun, ja u rodi redovno lovim te njihove lopovlukeУ Роди ,где ја живим ,никада се није десило ништа слично (буквално сам инвентар тамо :D ),али су ужасно поскупели од када их је преузела Идеа. Пар пута куповао ситнице(слаткише ,сокове ,вопс) у Аману (улаз у Сурчин најчешће ) и нисам стекао такав утисак о њима .Додуше ,сам назив ми је одбојан ,тако да ...
garcia Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 što odbojan? ima toliko potencijala: kad sam 'teo vops da uzmem, vops da uzmem, aman, aman...
ivy Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 kad smo vec kod muljanja sa cenama..u Rodi cene sireva (a verovatno i salama i toga ali nisam gladala) izrazene na 100g umesto na kg :o
Skyhighatrist Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Ujutru otvaraju, bio malopre Jordanac da obiđe shop. Samo sutra, hleb 9.90. Očekujem tuču kao za japanske trešnje...
Duci Simonovic Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Dobra ideja za festival, umesto onog gađanja paradajzom da bude festival mlaćenja hlebom
Sestre Bronte Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 kad smo vec kod muljanja sa cenama..u Rodi cene sireva (a verovatno i salama i toga ali nisam gladala) izrazene na 100g umesto na kg :o da, sve suvo takođe na 100 grama
Sestre Bronte Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 bio bi fazon da sve cene stave na 62,5 grama, sve bi bilo jeftinije i super ja sam nešto umislio da sve cene moraju da budu svedene i na kilo/litar, pored jediničnog pakovanja
gospa buba Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 (edited) bio bi fazon da sve cene stave na 62,5 grama, sve bi bilo jeftinije i super ja sam nešto umislio da sve cene moraju da budu svedene i na kilo/litar, pored jediničnog pakovanja ne, sad ima jogurt u fantastichnom nikad nevidjenom pakovanju od 1450 grama. prvo je odradjena konverzija litar - kilogram kod gustih materija, uz zadrzavanje cene za litar. a sve shto nije bilo vezano za zapreminu, sad je 80 i 180 grama, uz zadrzanu prethodnu cenu... Edited October 16, 2015 by gospa buba
Sestre Bronte Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 od tih tečnosti priznajem samo pivo od 2 litra
gospa buba Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 vidish interesantno kako nisu vec pocheli da ga prodaju na 1800 makar ^_^ zeznuto je pivo, bar da naprave neki grchki tip piva gust, pa da predju na grame. ovako nishta :(
renne Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 U hrvatskoj jesu, imaš flašu od 1856, već pisao o tome
Recommended Posts