Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Je l' istina da je Aman kupio Interex?

Интерех напушта Балкан ,оријентишу се само на матично тржиште .

Svi to rade, svuda treba kontrolisati račun, ja u rodi redovno lovim te njihove lopovluke

У Роди ,где ја живим ,никада се није десило ништа слично (буквално сам инвентар тамо :D ),али су ужасно поскупели од када их је преузела Идеа.

Пар пута куповао ситнице(слаткише ,сокове ,вопс) у Аману (улаз у Сурчин најчешће ) и нисам стекао такав утисак о њима .Додуше ,сам назив ми је одбојан ,тако да ...

Posted

što odbojan?

ima toliko potencijala:

kad sam 'teo vops da uzmem,

vops da uzmem, aman, aman...

Posted

kad smo vec kod muljanja sa cenama..u Rodi cene sireva (a verovatno i salama i toga ali nisam gladala) izrazene na 100g umesto na kg  :o

Posted

Ujutru otvaraju, bio malopre Jordanac da obiđe shop. Samo sutra, hleb 9.90.

Očekujem tuču kao za japanske trešnje...

Posted

Dobra ideja za festival, umesto onog gađanja paradajzom da bude festival mlaćenja hlebom

Posted

kad smo vec kod muljanja sa cenama..u Rodi cene sireva (a verovatno i salama i toga ali nisam gladala) izrazene na 100g umesto na kg  :o

da, sve suvo takođe na 100 grama

Posted

I u Idei danas sve cene na 100gr...

Posted

bio bi fazon da sve cene stave na 62,5 grama, sve bi bilo jeftinije i super

ja sam nešto umislio da sve cene moraju da budu svedene i na kilo/litar, pored jediničnog pakovanja

Posted (edited)

bio bi fazon da sve cene stave na 62,5 grama, sve bi bilo jeftinije i super

ja sam nešto umislio da sve cene moraju da budu svedene i na kilo/litar, pored jediničnog pakovanja

ne, sad ima jogurt u fantastichnom nikad nevidjenom pakovanju od 1450 grama. prvo je odradjena konverzija litar - kilogram kod gustih materija, uz zadrzavanje cene za litar. a sve shto nije bilo vezano za zapreminu, sad je 80 i 180 grama, uz zadrzanu prethodnu cenu...

Edited by gospa buba
Posted

od tih tečnosti priznajem samo pivo od 2 litra  :piggy:

Posted

vidish interesantno kako nisu vec pocheli da ga prodaju na 1800 makar ^_^

zeznuto je pivo, bar da naprave neki grchki tip piva gust, pa da predju na grame. ovako nishta :(

Posted

U hrvatskoj jesu, imaš flašu od 1856, već pisao o tome