Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Je l' istina da je Aman kupio Interex?

Интерех напушта Балкан ,оријентишу се само на матично тржиште .

Svi to rade, svuda treba kontrolisati račun, ja u rodi redovno lovim te njihove lopovluke

У Роди ,где ја живим ,никада се није десило ништа слично (буквално сам инвентар тамо :D ),али су ужасно поскупели од када их је преузела Идеа.

Пар пута куповао ситнице(слаткише ,сокове ,вопс) у Аману (улаз у Сурчин најчешће ) и нисам стекао такав утисак о њима .Додуше ,сам назив ми је одбојан ,тако да ...

što odbojan?

ima toliko potencijala:

kad sam 'teo vops da uzmem,

vops da uzmem, aman, aman...

kad smo vec kod muljanja sa cenama..u Rodi cene sireva (a verovatno i salama i toga ali nisam gladala) izrazene na 100g umesto na kg  :o

Ujutru otvaraju, bio malopre Jordanac da obiđe shop. Samo sutra, hleb 9.90.

Očekujem tuču kao za japanske trešnje...

Dobra ideja za festival, umesto onog gađanja paradajzom da bude festival mlaćenja hlebom

kad smo vec kod muljanja sa cenama..u Rodi cene sireva (a verovatno i salama i toga ali nisam gladala) izrazene na 100g umesto na kg  :o

da, sve suvo takođe na 100 grama

I gotova jela su na 100g

I u Idei danas sve cene na 100gr...

bio bi fazon da sve cene stave na 62,5 grama, sve bi bilo jeftinije i super

ja sam nešto umislio da sve cene moraju da budu svedene i na kilo/litar, pored jediničnog pakovanja

Moraju

• Author

bio bi fazon da sve cene stave na 62,5 grama, sve bi bilo jeftinije i super

ja sam nešto umislio da sve cene moraju da budu svedene i na kilo/litar, pored jediničnog pakovanja

ne, sad ima jogurt u fantastichnom nikad nevidjenom pakovanju od 1450 grama. prvo je odradjena konverzija litar - kilogram kod gustih materija, uz zadrzavanje cene za litar. a sve shto nije bilo vezano za zapreminu, sad je 80 i 180 grama, uz zadrzanu prethodnu cenu...

Edited by gospa buba

od tih tečnosti priznajem samo pivo od 2 litra  :piggy:

• Author

vidish interesantno kako nisu vec pocheli da ga prodaju na 1800 makar ^_^

zeznuto je pivo, bar da naprave neki grchki tip piva gust, pa da predju na grame. ovako nishta :(

U hrvatskoj jesu, imaš flašu od 1856, već pisao o tome

jedino je 200gr kafe i dalje 200gr kafe :fantom: