Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Правда за фарбару.

slazem se  ^_^

A inace sunce je isto aman , samo da znate...

Do koliko sati subotom rade Kinezi u B70?

a ko su/sta su TSV diskonti? http://www.tsvdiskont.com/

ovde ih ima na svakom cosku,nikad nisam bila

Edited by ivy

Ti su džabana, gomilu stvari najjeftinije ubedljivo

Što ti imaju jajarske fazone, ispomeraju cene, ostave akcijske a naplate neke leve, redovne. Čak i kad ih pitaš, kažu jedno a na kasi drugo. Ako već kupujete, obavezno pitajte kad niste sigurni u cenu, a na kasi gledajte dok kucaju i prekontrolišite račun pre nego što izađete iz prodavnice da se ne biste vraćali.

Edited by halloween

Svi to rade, svuda treba kontrolisati račun, ja u rodi redovno lovim te njihove lopovluke

da,svi muljaju sa cenama.. ili ih nema ili su u haosu i nepregledne..

Što ti imaju jajarske fazone, ispomeraju cene, ostave akcijske a naplate neke leve, redovne. Čak i kad ih pitaš, kažu jedno a na kasi drugo. Ako već kupujete, obavezno pitajte kad niste sigurni u cenu, a na kasi gledajte dok kucaju i prekontrolišite račun pre nego što izađete iz prodavnice da se ne biste vraćali.

Mene više brine poreklo toga što oni prodaju.

Nigde ne videh ranije te proizvođače.

TT

Ima i toga, roba bez označenog porekla. Jednom sam se prešla pa kupila neke konzerve tunjevine i keks, ali to sam prosledila dalje. 

Tačno je da svi trgovinski lanci ne označavaju tačno robu, ali najmanja odstupanja su u Maksiju, makar ovim velikim u koje idem a i ovaj Shop& Go u najbližem komšiluku. Ima tu još jedna bitna stavka. Kad su se gasili C marketi, Jabuke, Višnjice i ostali trgo lanci, najbolji trgovački kadar je tišao u Maksi, u Amanu su završili oni koji nisu bili u stanju da završe nikakvu dodatnu obuku.

Edited by halloween

A inace sunce je isto aman , samo da znate...

Е онда га има у војвођанској. :lolol:

aman je totalna katastrofa

ti marketi em' što izgledaju k'o štale, em i smrde slično

a glede kvaliteta robe, generalno

ja sam odavno na kursu da kupujem što manje upakovanogtm

oni proizvodi iz marketa što je ivy linkovala zbilja izgledaju sumnjivo, ali šta pa nije ?

onomad se pomamim na tomijev majonez sa maslinovim uljem

dođem kući, uzmem lupu (jer sa običnim naočalima se te specifikacije pročitati ne mogu) kad ono celih 0.2 % maslinovog ulja  :isuse:

toliko o poznatim brendovima

Е онда га има у војвођанској. [emoji38]ol:

Nije u Vojvođanskoj nego Vinogradskoj.

Има,мсилим да им је тамо и седиште фимре.

što reče neko na tu temu - jel iko ikad video bilo kakvu promociju bilo kog proizvoda u bilo kojem amanu? :D