gospa buba Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 jel' taj popust u laguni traje samo danas ? danas je noc knjige u lagunama i delfima. za posle ne znam.
gospa buba Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 (edited) uh, huh, teško da mogu danas da stignem do 24h. mozda se nanesesh. a ovaj chudan popust, koji palche pomenulo, a ja iskoristila josh ranije, taj je do 14 dec. Edited December 12, 2014 by gospa buba
gospa buba Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 fala za info, pokušaću editovala gore, bachi 1 pogled.
gospa buba Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 mmm. divno, nemam pare ni za 50% <_<
duda Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 mmm. divno, nemam pare ni za 50% <_< ha,ha sad me ovo potsetilo na vic što kola po fb reklama: dočekajte novu u barseloni za 499 e odgovor: ma dočekaću bre mart sa 499 e
ordi Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 ahtung ahtung ljubiteljima heinz kečapa - u mahiju oće da uvale flašicu od 342 grama za 110 kinte no samo dve police ispod pokunjeno stoje flašice od 342 + 228 grama gratis po istoj ceni! mene ste našli! ta, ne kopčam vam se ja na leđima, naročito od kako sam se navukla na extreme cheapskates, lele, najgadnija baba rastem :D
Venom Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Maxi je po tom pitanju potpuno retardiran. Najbolje je kad im je veliko pakovanje skuplje od dva duplo manja. Do sad sam kupovao plazmu i ljutu papriku tako, a mislim da malo pakovanje cak obavezno nije bilo na snizenju.
pacey defender Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 taj heinz kečap nema našu deklaraciju nego neku grčku ili tako nešto. da li je to uopšte dozvoljeno? aj da ne bude da sam siguran da sam u pravu - pogledaću sutra šta tačno stoji na boci.
halloween Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 taj heinz kečap nema našu deklaraciju nego neku grčku ili tako nešto. da li je to uopšte dozvoljeno? aj da ne bude da sam siguran da sam u pravu - pogledaću sutra šta tačno stoji na boci. Nije, mora i na srpskom
Recommended Posts