Popular Post vememah Posted August 26 Popular Post Posted August 26 (edited) Jeste, da, i Thomy ne valja, kako ne, mayonnaise je stara ukrajinska reč pa oni znaju najbolje kako se to pravi. Edited August 26 by vememah 1 11
duda Posted August 26 Posted August 26 Just now, Moonwalker said: Sta im fali? Prekiseli ili…? Ne znam, ja nisam probala te ruske, kaže da naši imaju potpuno drugačiji (lošiji) ukus, a majonez da nam je ko neka plastika.
vememah Posted August 26 Posted August 26 Biće da je u pitanju stvar navike i lokalnog začinjavanja proizvoda. 2
duda Posted August 26 Posted August 26 (edited) Može biti, možda nije probala Tomy majonez već samo Zvezda Ed. Ili polimark Edited August 26 by duda
Moonwalker Posted August 26 Posted August 26 (edited) Ja volim nase kisele krastavce, npr poljski mi nekako blagi. 2 minutes ago, vememah said: Biće da je u pitanju stvar navike i lokalnog začinjavanja proizvoda. Verovatno, bas cu da vidim negde da probam. Edited August 26 by Moonwalker
Shan Jan Posted August 26 Posted August 26 Treba ih poslati u bivse engleske kolonije da jedu majonez punjen sircetom. 1
Jimmy Kowalski Posted August 26 Posted August 26 1 hour ago, duda said: Moja prijateljica, Ukrajinka , kaže da kod nas ne valja majonez, ne valjaju kiseli krastavci, tj ne može u Srbiji da se napravi valjana "Olivije" (ruska), salata, te je ona to donosila iz Ukrajine. Fun fuct. U Rusiji se ruska salata zove samo salata.. 1
Patty Lee Posted August 26 Posted August 26 2 hours ago, Midžeta said: 1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu 2 hours ago, Midžeta said: 3.Ovo se pojavilo pre neki dan, ne znamo sta je u ormanu, and we hope and pray da ne saznamo Brate šta god da je unutra, aktivno radi na tome da izađe, ako ne na ova vrata onda na onaj gore plafon, nek nam je bog u pomoći. 1 hour ago, Svemir Zeka said: Da spasem Midž putovanja na Labud bespotrebno, slikala sam pre par dana Resident evil Aman Pošto gledam sa telefona, neko vreme mi je delovalo da su ove dve slika zapravo jedna. Bilo mi je skroz logično da je auto parkiran pored rafova, didn't second guessed it. 5
barfly Posted August 31 Posted August 31 Najbliža radnja mi je jedna mala Idea, koja je iz nekog razloga uvek prazna, iako je u centru. Nema čak ni radnika nigde, dok ne dođem na kasu. Onda se samo odjednom pojavi neko od smorenih zoomera da otkuca sve i naplati, pa opet nestane. Iskreno, voleo bih da je tako svuda. 5 stars.
JozoMujica Posted September 1 Posted September 1 On 26. 8. 2024. at 21:39, duda said: polimark Taj i zvuči kao da je napravljen od plastike. 1
*edited by mod Posted September 1 Posted September 1 Da ne bude da se samo pljuje po Amanu, onaj u 27og marta je prilično solidan.
booyaka Posted September 1 Posted September 1 Uzeh neki ruski majonez na preporuku u Amanu. Onako, ima ukus kao puter, ne mogu da kažem da mi se ne sviđa.
Svemir Zeka Posted September 8 Posted September 8 Ahtung ahtung Super Dr Max apoteka u ada molu: kozmetika, suplementi, lekovi, cene od 300 do preko 1000 din manje Otvaraju karticu ima štand. Do 30.9. neke silne akcije. Preko 3500 din vaučer od 500 dindži. Kupila sam sam ono što mi treba hihi 2 2
Svemir Zeka Posted September 8 Posted September 8 Dakle, kupila sam Visionace 1+1 luteinski suplement za oči za 1100 (meni kojoj se muti staklasto telo mnogo znače) Marisol za 250 dindži Ima dosta ženskih suplemenata i probiotika za vrlo pristojne cene (menj to pomaže i znači), i ima izbor. Našla sam neke šampone koje sam videla u Rosmanu u Budimpešti za tipa 400 dinara, 360ml, specijalizovani za opadanje i perut. Sve kozmetike su trenutno na popustima i koštaju po 1000 din manje od lilija: Weleda, Lipicar, Bioderma, Kelual šamponi, Vichy, razna kozmetika za bebe Atopik itd, ne mogu sad da se setim, ali sva dermokozmetika je prilično povoljna. Beviplex je 150 dindži, uzel za klinca ne bi li počeo jesti. 1 2
Recommended Posts