Mil@n Posted August 26 Posted August 26 Jbt ovaj Midžetin aman preslikan moj, sa sve onom rupom u gipsu gore. Kod mene čak imaju iza jedne od kase na izlazu zid sav u krunećem malteru od vlage pa su to rešili tako što su ga - pokrili policom. Inače, moj aman je upečatljiv po tome što je jedini lokal u istoriji sveta koji je posle renoviranja izgledao - starije. 6
mlatko Posted August 26 Posted August 26 Predjite na evro pa ce biti i samousluznih gotovinskih kasa Inace ima u nekim kriticnim zonama/gradovima i kasa gde kasiri/ke ne doticu novac jer je kasa automatska i ubacuje se Inace koristim skoro uvek karticu jerbo je brze a na kasirskim kasama uglavnom nema nikog ili red od 10m+ pa kasa kaska kashljajuci svako malo. Kad bi kasiri/ke bili ljubazniji insistirao bih ali nema vajde... rad na traci otudjuje.
napadaj Posted August 26 Posted August 26 3 hours ago, svashtabezneshto said: problem sa samouslužnim kasama je što ne prolaze cigarete i mislim alkohol Prolazi alkohol, ja redovno kupujem tako. Ima i onaj magnet za skidanje zujalica pored kase.
Popular Post Midžeta Posted August 26 Popular Post Posted August 26 Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore 1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu 2. Ulaz, lestvica je iz momenta postavljena viskoko, Duplantis na aparatima 3.Ovo se pojavilo pre neki dan, ne znamo sta je u ormanu, and we hope and pray da ne saznamo 13 2
johan nagel Posted August 26 Posted August 26 Има и овде готовинских самоуслужних, рецимо у Меркатору мада су благо компликоване, просечан пензионер би морао озбиљну обуку да прође пре употребе. Зато ове Максијеве не могу бити наизглед јадније / једноставније, да ли су хтели да прилагоде пензосима или не умеју боље не знам али функционише рекло би се (сем кад неко откуца случајно два пута исти производ, па пређе на другу касу испочетка јер нема брисања а ова остане тако забагована цео дан)
Eleniko Posted August 26 Posted August 26 Kleveće Midžeta, ne zna dete da razlikuje fleku od prokišnjavanja od buđonsa 1
Svemir Zeka Posted August 26 Posted August 26 Da spasem Midž putovanja na Labud bespotrebno, slikala sam pre par dana Resident evil Aman To je ta estetika. Međutim! Nađem stanoviti ruski majonez, paz molim te, od maslike. Uzmem, greh mi duši. Uzmem i grožđe i glis kur šampon veliki za 299,99. Skapiram da može da se priviri u Aman, ali da je kupovina vrlo random, nikad ne znaš šta te čeka iza ugla 1 3
vememah Posted August 26 Posted August 26 (edited) 20 minutes ago, Svemir Zeka said: Nađem stanoviti ruski majonez, paz molim te, od maslike. Uzmem, greh mi duši. Nije od masline nego s nespecificiranim udelom maslinovog ulja, verovatno tipa par posto uz ostatak suncokretovog, koje je prvonavedeno u deklaraciji (подсолнечное масло). Da je skroz od maslinovog ulja, svakako ne bi imao istu cenu kao drugi majonezi istog proizvođača sa slike, a koja je niža od npr. redovne cene Dijamantovog majoneza. Inače, vodite računa u tim jeftinim radnjama (Aman, Svetofor i sl.) da se ne zeznete i ne kupite one kobajagi sireve (kačkavalje, fetu ili topljene trouglaste) ili pavlaku koji su zapravo napravljeni od biljnih ulja (obično najjeftinije palmino) i mlečne masti. Dakle, ako je nešto što na prvi pogled liči na mlečni proizvod neobično jeftino, proverite je li uopšte pravi mlečni proizvod. Edited August 26 by vememah 4
duda Posted August 26 Posted August 26 Ja se jednom zaletela na kao majonez sa maslinovim uljem i to tomijev. Dođem kući, nabijem cvikere, a ono nije "par posto" već 0,4 % maslinovog ulja . 2 4
vememah Posted August 26 Posted August 26 (edited) Inače, izgleda da generalno nisu loši ti ruski majonezi, navodno se smatraju najboljim tamo. Evo jedne vesti iz 2021. vezane za taj natpis "Товар года" (Proizvod godine) koji stoji u gornjem desnom ćošku kesice: Quote Trgovačka marka Sloboda je po 12. put osvojila nagradu „Proizvod godine“ u kategoriji „Majonez po izboru stručnjaka i potrošača“. https://www.efko.ru/news/mayonez-sloboda-tovar-goda-2021/ (prevod: GT) Edited August 26 by vememah
duda Posted August 26 Posted August 26 Moja prijateljica, Ukrajinka , kaže da kod nas ne valja majonez, ne valjaju kiseli krastavci, tj ne može u Srbiji da se napravi valjana "Olivije" (ruska), salata, te je ona to donosila iz Ukrajine. 1
Moonwalker Posted August 26 Posted August 26 1 minute ago, duda said: Moja prijateljica, Ukrajinka , kaže da kod nas ne valja majonez, ne valjaju kiseli krastavci, tj ne može u Srbiji da se napravi valjana "Olivije" (ruska), salata, te je ona to donosila iz Ukrajine. Sta im fali? Prekiseli ili…?
Recommended Posts