aram Posted August 25 Posted August 25 Ne mogu da nadju radnike? Vidi ti to! A jel im možda palo na pamet da im ponude bolje uslove rada, veću platu npr?
Filozof manijak Posted August 25 Posted August 25 1 hour ago, duda said: Zašto subotom ? TUP TUP, uvek nedeljom, nikad subotom!
johan nagel Posted August 25 Posted August 25 Ја нешто капирам да је солидан број људи у фазону ‘ем нас деру с овим ценама ем још треба и посао касира/ке да радимо‘, посебно ако је у питању већи број артикала. А свакако је ту и фактор плаћања картицама, посебно код старијих генерација иако има и нас млађих који више волимо папирнати новац.
radisa Posted August 26 Posted August 26 11 hours ago, napadaj said: Zašto četvrtkom? Tad im je nova tura one obuće/odeće/svega i svačega + narod misli da tad stiže sve sveže (nemam pojma jel tako)... Budu redovi pre 8 nekad ispred radnje, da se zgrabi da ne nestane... 11 hours ago, duda said: Zašto subotom ? Zato što se subotom u srbalja valjda ide u porodčne kupovine... Bio sma par puta subotom prepodne i svaki put kažem, sad sam se zajebao i nikad više... Pa se opet neki put zajebem i odem... 1 1
Bambula Posted August 26 Posted August 26 10 hours ago, aram said: Ne mogu da nadju radnike? Vidi ti to! A jel im možda palo na pamet da im ponude bolje uslove rada, veću platu npr? Što je zanimljivo Lidl i nema tako loše uslove na papiru, e sad šta se dešava iza zatvorenih vrata pa ne mogu da nadju radnike, to bi bilo zanimljivo saznati. Ali nije sve ni u plati, ako se previše radi.Lokalni market u Kg ima dobre plate, ali im zato radnici padaju sa nogu od posla, pa onda jednog dana njih 30 da otkaz u istom danu.A plate su 100k+. Večiti problem u Srbiji jednim radnikom pokušavaju da pokriju dva radna mesta. 5
Ras Posted August 26 Posted August 26 Potrošačka korpa s jedne, a osvešćena ishrana u skvernajnu s druge strane
mire Posted August 26 Posted August 26 22 minutes ago, Bambula said: Večiti problem u Srbiji jednim radnikom pokušavaju da pokriju dva radna mesta. ovo je ključno baš pričam sa dragom, neko je šefče u aromi, tačnije siti marketu, sve radi osim što šefuje
Deda Drda Posted August 26 Posted August 26 1 hour ago, Ras said: Potrošačka korpa s jedne, a osvešćena ishrana u skvernajnu s druge strane Na trenutak pomislih da se nije SPC u ovo umešala? osvešćena-osveštena Irak-Iran 2
kud u maglu Simoviću Posted August 26 Posted August 26 1 hour ago, mire said: ovo je ključno baš pričam sa dragom, neko je šefče u aromi, tačnije siti marketu, sve radi osim što šefuje kolko može da tuče mesečno neko na toj poziciji?
svashtabezneshto Posted August 26 Posted August 26 problem sa samouslužnim kasama je što ne prolaze cigarete i mislim alkohol 1
ivy Posted August 26 Posted August 26 U merkatoru prolazi alkohol ali mora radnica da cekira da imam 18god 😁 A kupovala sam vino bas pre neki dan u mega maxiju proslo niko me nista nije pitao
Shan Jan Posted August 26 Posted August 26 Na "Ciko" i "Vi" sam se navikao ali ovo ustajanje u busu nisam ocekivao 7
Jimmy Kowalski Posted August 26 Posted August 26 13 minutes ago, Shan Jan said: Na "Ciko" i "Vi" sam se navikao ali ovo ustajanje u busu nisam ocekivao Ufitiljio si.. 1
Recommended Posts