vememah Posted August 24 Posted August 24 I po ranijim istraživanjima koja je radio Politikin dodatak Potrošač Lidl je bio povoljniji od konkurencije, ali znatno uže - još su uzeti u obzir samo Maxi i Idea.
morgana Posted August 24 Posted August 24 za 500 din na 10000 ne bih potegnula do lidla koji mi je kao i vecini na neprakticnoj lokaciji 5
Stela Posted August 24 Posted August 24 Na stranu asortiman, kvalitet i cene proizvoda, Lidl zeza to sto nemaju razgranatost, ni online kupovinu. Jedva se setise da uvedu samousluzne kase, da ne moras da drvis u redu, posebno ako imas par proizvoda.
Bambula Posted August 25 Posted August 25 On 21. 8. 2024. at 23:55, Klara said: Ja sam se 2x otrovala njihovim suhomesnatim na meru. Prvi put sam ja kupila neku pečenicu, drugi put degustirala nešto u gostima. To ti preti u skoro svakom marketu.Jer poštovanja hladnog lanca postoji u promilima.Suhomesnatno režimska roba od striktnih + 4°C što u teoriji znači hladnjača-vozilo-hladnjača bez ikakvog zadržavanja, a praksa je takva kad bi se znala istina niko više ne bi kupovao te proizvode. Počevši od načina transporta do manipulacije tom robom dok ne udje u rashladnu vitrinu i ponudi se kupcu to je bukvalno kriminal. 1 1
Svemir Zeka Posted August 25 Posted August 25 14 hours ago, Stela said: Na stranu asortiman, kvalitet i cene proizvoda, Lidl zeza to sto nemaju razgranatost, ni online kupovinu. Jedva se setise da uvedu samousluzne kase, da ne moras da drvis u redu, posebno ako imas par proizvoda. Gde imaju samouslužne?
Sokrat Posted August 25 Posted August 25 16 minutes ago, Svemir Zeka said: Gde imaju samouslužne? Ima u Vojislava Ilića, tu idem redovno. Nema ih, ili bar nije bilo pre par meseci, u Medaku. U ostale ne idem pa ne znam. 2 1
Stela Posted August 25 Posted August 25 44 minutes ago, Svemir Zeka said: Gde imaju samouslužne? Ugao Gandijeve i Zemunske. 1
slepa živana Posted August 25 Posted August 25 8 minutes ago, Patty Lee said: U onom na Adi nema i ja znam gde nema na okretnici tramvaja na konjarniku i u kaluđerici, njama
Svemir Zeka Posted August 25 Posted August 25 51 minutes ago, Patty Lee said: U onom na Adi nema Da, nema
Stela Posted August 25 Posted August 25 Uvesce sigurno, cim su krenuli na jednoj lokaciji, ide to redom. Uvek i svuda idem na te kase ako postoje, a sada ih uglavnom ima u svim vecim marketima. 2 1
Midžeta Posted August 25 Posted August 25 Nema ni na Vidikovcu ni u jednom Na Adi bolje da ne uvode come to think of it, aman samousluzne kase bi bile interesantne za videti 3
Recommended Posts