johan nagel Posted August 22 Posted August 22 Хаха шта је ово јбт, па онај помињани Аман код Декија / Царине је свемирски брод за ово, о Аманплусу да не говорим, тамо има чак и меса да се пробере потенцијално ко хоће. 2
Midžeta Posted August 22 Posted August 22 1 minute ago, johan nagel said: Хаха шта је ово јбт Da se samocitiram - Pakao Jedva cekam u vidikovacki da odem
Eleniko Posted August 22 Posted August 22 4 minutes ago, johan nagel said: Хаха шта је ово јбт, па онај помињани Аман код Декија / Царине је свемирски брод за ово, о Аманплусу да не говорим, тамо има чак и меса да се пробере потенцијално ко хоће. jes al tamo ne može da se uzme spušteni plafon 3
johan nagel Posted August 22 Posted August 22 12 minutes ago, Midžeta said: Da se samocitiram - Pakao Jedva cekam u vidikovacki da odem Хаха слутим велики серијал, Миџетини походи по Аманима заслужују сопствену тему 1 1 1
Midžeta Posted August 22 Posted August 22 1 minute ago, johan nagel said: Хаха слутим велики серијал, Миџетини походи по Аманима заслужују сопствену тему Hahahaa ma jok, pa tih par cu da posetim, glupo da spamujem Amanima
Eleniko Posted August 22 Posted August 22 (edited) Vratiću se ja u Srbijicu Onda ću da spamujem slikama Aman proizvoda Tipa tortilja sa čija semenkama Sa humusom od belog luka, Pik stišnjenom i paradajzom Uvijeno pa zapečeno na tiganju Bit će svega Edited August 22 by Eleniko
le petit nicolas Posted August 22 Posted August 22 1 hour ago, Eleniko said: tortilja sa čija semenkama e, to je jedna od gadnijih stvari ... i izgleda i ukusa je kao da je sa psecjm buvama. poz 5 1
Frile Posted August 22 Posted August 22 7 hours ago, johan nagel said: И у овој код мене готово увек раде неки како да кажем успорени радници, оно баш је уочљиво. Aroma kod mene - preskupa fensi roba, radnici maksimalno smoreni, kao da su tu po kazni
Svemir Zeka Posted August 22 Posted August 22 Od alternativnih lanaca gotivim Orašac, mada nisam bila sto godina, pa ne znam valja li čemu i dalje.
Midžeta Posted August 22 Posted August 22 (edited) Ne valja, usle C i ja kad smo setale po Vidikovcu i to se raspada E: u drugim vestima, nasla sam gde je Aman na Vidikovcu, issa challange, cak je lokacija obecava Edited August 22 by Midžeta
Svemir Zeka Posted August 22 Posted August 22 (edited) Raspad* je, ali nije kloš i ima neke stvari koje nemaju nigde. Ja sam posećivala onaj na Labudu dok sam živela tamo. *sinonim za budževine a la Padina Edited August 22 by Svemir Zeka
Delija67 Posted August 22 Posted August 22 Meni je aroma lokalna prodavnica u susednoj zgradi. Ni po cemu nije fensi, preskupa je koliko i maksi, a za nijansu jeftinija od lokalne 0-24 prodavnice. Ne znam gde nalaze one radnike, uglavnom su totalno pogubljeni, na suvom mesu uglavnom nema nikoga, pa treba da ulazim u magacin da vidim da li neko radi. Mislim da se od otvaranja niko od radnika nije zadrzao duze od dva meseca. Moracu jednom da odem preko puta u Aman da vidim da li se po necem bitno razlikuje od ovih ostalih.
Sara Posted August 22 Posted August 22 Kod nas u Amanu radi strava ekipa, puse ispred i hrane macke. Tip na kasi uvek kad ga pitam kako je , kaze 'bicu dobro u tri'😂 Nikad ne kupujem nista suhomesnato kod njih, jer nema nacina da naostre nozeve. 1 2 1
*edited by mod Posted August 24 Posted August 24 On 20. 8. 2024. at 23:47, vememah said: https://monitorpotrosackakorpa.nms.rs/ Pitanja od 1.000.000$ 1) Zašto stranci rade istraživanje u Srbiji na koje se niko neće pozvati ili ga reklamirati? 2) Uašto domaće firme koje se time bave neće izbaciti svoje istraživanje
Recommended Posts