Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Хаха шта је ово јбт, па онај помињани Аман код Декија / Царине је свемирски брод за ово, о Аманплусу да не говорим, тамо има чак и меса да се пробере потенцијално ко хоће.

1 minute ago, johan nagel said:

Хаха шта је ово јбт

Da se samocitiram - Pakao :D

Jedva cekam u vidikovacki da odem 

4 minutes ago, johan nagel said:

Хаха шта је ово јбт, па онај помињани Аман код Декија / Царине је свемирски брод за ово, о Аманплусу да не говорим, тамо има чак и меса да се пробере потенцијално ко хоће.

jes al tamo ne može da se uzme spušteni plafon

12 minutes ago, Midžeta said:

Da se samocitiram - Pakao :D

Jedva cekam u vidikovacki da odem 

Хаха слутим велики серијал, Миџетини походи по Аманима заслужују сопствену тему

1 minute ago, johan nagel said:

Хаха слутим велики серијал, Миџетини походи по Аманима заслужују сопствену тему

Hahahaa ma jok, pa tih par cu da posetim, glupo da spamujem Amanima :lol:

Vratiću se ja u Srbijicu

Onda ću da spamujem slikama Aman proizvoda 

Tipa tortilja sa čija semenkama

Sa humusom od belog luka, Pik stišnjenom i paradajzom

Uvijeno pa zapečeno na tiganju 

Bit će svega

Edited by Eleniko

Aman zaman više :wacko:

1 hour ago, Eleniko said:

tortilja sa čija semenkama

e, to je jedna od gadnijih stvari ... i izgleda i ukusa je kao da je sa psecjm buvama.

poz

7 hours ago, johan nagel said:

И у овој код мене готово увек раде неки како да кажем успорени радници, оно баш је уочљиво.

Aroma kod mene - preskupa fensi roba, radnici maksimalno smoreni, kao da su tu po kazni

Od alternativnih lanaca gotivim Orašac, mada nisam bila sto godina, pa ne znam valja li čemu i dalje.

Ne valja, usle C i ja kad smo setale po Vidikovcu i to se raspada 

E: u drugim vestima, nasla sam gde je Aman na Vidikovcu, issa challange, cak je lokacija obecava

Edited by Midžeta

Raspad* je, ali nije kloš i ima neke stvari koje nemaju nigde.

Ja sam posećivala onaj na Labudu dok sam živela tamo. 

*sinonim za budževine a la Padina

Edited by Svemir Zeka

Meni je aroma lokalna prodavnica u susednoj zgradi. Ni po cemu nije fensi, preskupa je koliko i maksi, a za nijansu jeftinija od lokalne 0-24 prodavnice. Ne znam gde nalaze one radnike, uglavnom su totalno pogubljeni, na suvom mesu uglavnom nema nikoga, pa treba da ulazim u magacin da vidim da li neko radi. Mislim da se od otvaranja niko od radnika nije zadrzao duze od dva meseca. Moracu jednom da odem preko puta u Aman da vidim da li se po necem bitno razlikuje od ovih ostalih.

Kod nas u Amanu radi strava ekipa, puse ispred i hrane macke. Tip na kasi uvek kad ga pitam kako je , kaze 'bicu dobro u tri'😂

Nikad ne kupujem nista suhomesnato kod njih,  jer nema nacina da naostre nozeve.

On 20. 8. 2024. at 23:47, vememah said:

Pitanja od 1.000.000$ 

1) Zašto stranci rade istraživanje u Srbiji na koje se niko neće pozvati ili ga reklamirati?

2) Uašto domaće firme koje se time bave neće izbaciti svoje istraživanje