Profesionalac Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Pa i u crnoj ovci je takva neka cena, ona najmanja kutija od 350g je preko hiljadu dinara
Shan Jan Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Ova cena na popustu je otprilike duplo skuplja od klasicnih izbora poput Frikoma, Alome i sl., od kojih je ovaj sladoled daleko kvalitetniji. Meni to vredi para. Sto rece Profesionalac, Moritz se bije za svoju publiku sa Crnom Ovcom, gde je 1 kg 2750 dinara. Ako odes na sajt samog Moritza, njihova regulrana cena je jos veca od Crne Ovce. 2
djeneralche Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Posto je danas izaslo saopstenje trgovackih lanaca nije lose podsetiti se sledece cinjenice, znam da je Bosna al moram, abc sir 200g je 3.40-3.60 keme, sto je oko 220d. U Srbiji je 380d. 3
renne Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 U BiH je sve jeftinije osim neke malo jače tehničke robe
le petit nicolas Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) spremam se za bgd uskoro i pricaju mi o nekakvom stavroforu, semaforu, tako nekako. oni sto su se kleli u lindu i kineze, preverili. ste culi, bili? sta kazu ppp izvestaci s terena? treba potomcima da napunim zalihe. nije svejedno. dal da nosim iz postojbine na obramicu il da nabavljam na licu mesta, pitanje je. poz Edited August 22, 2023 by le petit nicolas 1
renne Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 ništa ne mislimo ruski magacin sa sumnjivom robom već smo pisali o tome za izbegavati 1 1
Frank Pembleton Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 spremam se za bgd uskoro i pricaju mi o nekakvom stavroforu, semaforu, tako nekako. oni sto su se kleli u lindu i kineze, preverili. ste culi, bili? sta kazu ppp izvestaci s terena? treba potomcima da napunim zalihe. nije svejedno. dal da nosim iz postojbine na obramicu il da nabavljam na licu mesta, pitanje je. pozImaš na YT brdo klipova pa sama odluči....shiit has hit the fan...
napadaj Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 U Pirotu kugla sladoleda u jednom lokalu kod mosta 40 dinara, u drugom, odmah pored, 30.
nisam ja Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 U subotu se vraćali iz titela, jeli ribu i meni se prijede sladoled. Misim da sam pojeo 3 komada početkom sezone, onaj neki iz sanduka sa pistaćima, šumskim voćem i belom čokoladom. svratimo u ovcu. 4 mala sladoleda, znači jedna spatula, a dva ukusa, i dve kafe ako se dobro sećam, soma i četiristo. Je-zi-vo. 1
Moća Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Danas u Rodi vidim one cokolade Schogetten 100 grama JEBENIH 232 DINARA!!!! ALO BRE PA KOGA VI JEBETE???? 1 1
svashtabezneshto Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 4 hours ago, le petit nicolas said: spremam se za bgd uskoro i pricaju mi o nekakvom stavroforu, semaforu, tako nekako. oni sto su se kleli u lindu i kineze, preverili. ste culi, bili? sta kazu ppp izvestaci s terena? treba potomcima da napunim zalihe. nije svejedno. dal da nosim iz postojbine na obramicu il da nabavljam na licu mesta, pitanje je. poz jeftina magacinska roba, moji u šapcu svraćaju za: pistaće, kikiriki, indijske orahe i slične zajebancije, mnogo jeftinije nego na drugim mestima, ima gomila ruskih slatkiša, nešto od hemije su probali, ništa lošije od one iz lidla. njima je usput pa su prilično redovni, ne verujem da bi išli da treba posebno da se cimaju. 1
mraki Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 6 hours ago, djeneralche said: Posto je danas izaslo saopstenje trgovackih lanaca nije lose podsetiti se sledece cinjenice, znam da je Bosna al moram, abc sir 200g je 3.40-3.60 keme, sto je oko 220d. U Srbiji je 380d. Jebote, zakleo bih se da je taj krem sir koliko juče bio duplo jeftiniji. Mislim, neke cene stvarno nemaju nikakve logike. Ne može sveži beli krem sir nikako koštati kao neki francuski sirevi, ili čvarci kao italijanska pršuta. Jebeno ne kapiram šta rade i koliko se toga realno proda a koliko baci zbog isteka roka.
Sandradjer Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 4 hours ago, mraki said: Jebote, zakleo bih se da je taj krem sir koliko juče bio duplo jeftiniji. Mislim, neke cene stvarno nemaju nikakve logike. Ne može sveži beli krem sir nikako koštati kao neki francuski sirevi, ili čvarci kao italijanska pršuta. Jebeno ne kapiram šta rade i koliko se toga realno proda a koliko baci zbog isteka roka. Sad ce polako da.pocne proces zaboravljanja sta smo i koliko placali. Treba ih bojkotovati, samo ono nuzno. Odem juce u Ideu po 3 artikla (videla snizeno). Velika Idea, 2/3 nemaju. Treci na gomili, nesto se prosulo, sve ulepljeno . Za hemiju sam presla u DM. Nije mi zao i ako dam nesto vise. Deluju mi znatno posteniji u ovom haosu. Kad je pocela korona prvi su napravili one razmake i zastite, sve po protokolu. Najvise nervira ova nestabilnost cena, sto covek ne zna sta moze videti svakim ulaskom u prodavnicu 6
Recommended Posts