NiZdr Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) Максијево маслиново уље на снижењу, око 800 динара. Цене ће изгледа да расту до краја године. Сад ми је жао што нисам узео још неку флашу Карапелијевог мас. уља. била је негде око 960+ динара. А и ову што сам узео је имала рок трајања до 08.2023. јбг нисам погледао док нисам дошао кући. Тако да то прво проверите, јер у последње време сам приметио да су код њих неке намирнице као сиреви на пример скоро пред истеком рока (2-3 недеље) и на снижењу. Edited August 18, 2023 by NiZdr 1
maheem Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) Kolko sad seku koks na ova poskupljenja? Edited August 18, 2023 by maheem 6
gospa buba Posted August 18, 2023 Author Posted August 18, 2023 i kako tachno oni sada zaradjuju pod ovim uslovima? jasno je da ce uvek postojati neki sloj koji ce moci da kupi, ali to znachi da oni nas deru svejedno i juche i pre 10 godina i po tim cenama koje su nama bile kao normalne. i da im je isto ok da sada prodaju jedno neshto po ovoj ceni, umesto pet toga po onoj ceni, tj uopshte nije ideja da se neshto proda 4 1
Valk Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Lidl u Grčkoj povoljniji od našeg (naravno). mlečni proizvodi listom jeftini a vrhunski, vidim da ću morati da zamrzavam patrone za frižider za povratak kući 6
duda Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 9 hours ago, Ras said: Misliš li na klasičan deterdžent (prašak)? Ovaj: https://www.dm.rs/denkmit-detergent-za-pranje-belog-vesa-p4058172453403.html Probao bih. Da, prvenstveno mislim na praškaste ali dobri su i tečni. No su mi ti praškasti baš osetno bolji od ovih uobičajenih kod nas tipa Ariel, Tide I sl. 1
zorglub Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 19 hours ago, Valkyrie said: Lidl u Grčkoj povoljniji od našeg (naravno). U AT je skoro sve osim mesa i sokova jeftinije nego u Srbiji, rekoh za 50% jeftiniji Ariel npr. Kako, i dokle ovako, nisam pametan. 3
Sestre Bronte Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 danas, metro, zdenka oko 370, nisam zapamtio tačnu cenu aro, njihova robna marka topljenog sira 110 eto rešenja za ljubitelje topljenog sira ne znam kakav je, ali nema tu mnogo gimnastike, pa ne verujem da je bitno drugačiji 1
Shan Jan Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Ne znam kad sam zadnji put usao u supermarket a da nije bila nedeljna kupovina koka kole. Pijaca, preprodavci, online mali proizvodjaci... bukvalno vise nista ne kupujem u idei/maxiju. Nadam se da ce sve vise ljudi poci istim putem a ovim govnima zelim da se udave u pokvarenim zdenkama. 5
Sestre Bronte Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 kada idem u nabavku to je kombo metro/lidl tu obavim sve što je potrebno, tako da sam miran dve nedelje i ne moram nigde i ništa ne znam da li je to finansijski najpovoljnije, nisam pratio 2
morgana Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 (edited) apropo topljenog sira, uzimam president za oko 200 din na cestom snizenju u univeru dobar je, za razliku od bisera. mozda cak i bolji od zdenke, tekstura mi se vise svidja. zdenku mi ne pada na pamet da vise kupujem u srbiji. Edited August 21, 2023 by morgana
Ras Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 (edited) 4 hours ago, Shan Jan said: Ne znam kad sam zadnji put usao u supermarket a da nije bila nedeljna kupovina koka kole. Pijaca, preprodavci, online mali proizvodjaci... bukvalno vise nista ne kupujem u idei/maxiju. Nadam se da ce sve vise ljudi poci istim putem a ovim govnima zelim da se udave u pokvarenim zdenkama. Ovo je za mene postalo stvar principa, uprkos tome što iziskuje nešto više vremena za trošenje na periferne stvari. Međutim, alternative se ipak relativno brzo nađu, pa se opet uđe u rutinu. I dalje nisam isključiv prema Maksiju, jer zašto bih odbio patlidžan po ceni od 100 din za kg koliko me košta poslednjih dana (aplikacija-personalizovana ponuda)? Ukoliko primetite da je negde iznikao divlji restoran Patlidžan znajte da ste dobrodošli. Spoiler Stvarni restoran koji je poslovao pod imenom Patlidžan je trajno zatvoren, proverio sam maločas Edited August 21, 2023 by Ras 4
Shan Jan Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Na misterd imate Moritz sladolede besplatna dostava i 50% cena. Uzeo kilo za 1400 dindzi. Valjda hoce da se probiju. Navali narode 1
Jimmy Kowalski Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) Navalicu kada budu cene za nas obicne smrtnike.. Edited August 22, 2023 by Jimmy Kowalski 1
renne Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 3 hours ago, Shan Jan said: Na misterd imate Moritz sladolede besplatna dostava i 50% cena. Uzeo kilo za 1400 dindzi. Valjda hoce da se probiju. Navali narode od čega ga prave? od mleka nepalske magarice? 1
Recommended Posts