duda Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 10 hours ago, Shan Jan said: Please tell us more Ma ništa specijalno, pečalbarilo se. Nova država bila, posle raspada SSSR-a, pa gazda Karimov morao da izgradi sve lepo i veliko, da se zna da je država. Al' smešno je bilo što su i dalje bili fascinirani Kremljom, pa im je svima to bio pojam veličine, lepote i sl. Pa kad hoće da ti kaže (neki ministar) kako to treba da bude onda kaže da to mora da bude kao u Kremlju . A tek im krenule da niču samoposluge (većinski turske i jedna engleska). Roba je bila mahom smeće, ono evropsko, namenjeno za istok. Ali zato pijace, fantazija. Tone sam dovukla sa tih pijaca za te tri godine života tamo. 1 2
Shan Jan Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 1 hour ago, dùda said: Ma ništa specijalno, pečalbarilo se. Nova država bila, posle raspada SSSR-a, pa gazda Karimov morao da izgradi sve lepo i veliko, da se zna da je država. Al' smešno je bilo što su i dalje bili fascinirani Kremljom, pa im je svima to bio pojam veličine, lepote i sl. Pa kad hoće da ti kaže (neki ministar) kako to treba da bude onda kaže da to mora da bude kao u Kremlju . A tek im krenule da niču samoposluge (većinski turske i jedna engleska). Roba je bila mahom smeće, ono evropsko, namenjeno za istok. Ali zato pijace, fantazija. Tone sam dovukla sa tih pijaca za te tri godine života tamo. Ocekujem full report sa slikama na Putovanjima kad nadjes vremena Ti Stan-ovi su mi najludje zemlje na celom svetu. 1
Sara Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Bila u ruskoj radnji na Voždovcu, izgleda gore nego kineske kad su se tek pojavile. Razvaljeno i razbacano na sve strane, katastrofa. Kupila par stvarcica po 1kom da probam, uglavnom hemiju i sl.
Mel Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 12 hours ago, renne said: mačke neće da jedu te naše domaće sireve, ali zato za zdenku i derivate ubijaju Uvek se pitam ima li necheg shto zivotinja oseti tu.
duda Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 2 hours ago, Mel said: Uvek se pitam ima li necheg shto zivotinja oseti tu. Ma mačke su blesave totalno. Na selu hranimo nekoliko. Neće domaću kobasicu ali se zato otimaju o najjeftiniju, nazovi pileću salamu. 1
duda Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 3 hours ago, Shan Jan said: Ocekujem full report sa slikama na Putovanjima kad nadjes vremena Ti Stan-ovi su mi najludje zemlje na celom svetu. Ma kakav full report, to bilo pre 25 godina, nije bilo digitalnih fotki, one na papiru negde postoje ali ni toga nije bilo previše. Ali svakako mogu da napišem svašta-nešto. Mada mislim da sam negde nešto i pisala, više ne mogu da se setim. Ali ok, mogu malo da ponovim gradivo kad nađem vremena. 4
smooth.Op Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Heinz BBQ sos uzeo u lidlu za 250 rsd. Nisam video da im stoji u letku, naleteo u lidlu na Limanu.
zorglub Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Ariel zaboravih koliko kg, 100 pranja, 3600RSD upravo na akciji u Tempu. Pre par nedelja, Ariel u AT Billa-i, 100 pranja - 20EUR. Regularna cena na ostalim mestima ~24EUR. Da ne pominjem da su tamošnji i ovdašnji Ariel k'o glava i dupe. Jebenih 50% razlike u ceni za ekono tigra.
duda Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 On 17. 8. 2023. at 2:18, zorglub said: Ariel zaboravih koliko kg, 100 pranja, 3600RSD upravo na akciji u Tempu. Pre par nedelja, Ariel u AT Billa-i, 100 pranja - 20EUR. Regularna cena na ostalim mestima ~24EUR. Da ne pominjem da su tamošnji i ovdašnji Ariel k'o glava i dupe. Jebenih 50% razlike u ceni za ekono tigra. Ariel (ovaj naš) je šit Preporučujem dm-ov prašak (njihov brend). Takođe ima nekih malih radnji po gradu (jedna je na Lionu), prodaju italijanske brendove, daš i još neke čini mi se. Nije džabe, ali barem peru. 1
renne Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 1 hour ago, napadaj said: 2x0.33 Carlsberg u Maxiju i Shop&Go 104 dinara Do juče bilo 99
morgana Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 sta je to, sitnica, svega dva zdenka sira pocecu kupovanje od preprodavaca na pijaci da smatram politickim aktom, a mozda i cinom pristojnosti 8
Sandradjer Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 19 minutes ago, morgana said: sta je to, sitnica, svega dva zdenka sira pocecu kupovanje od preprodavaca na pijaci da smatram politickim aktom, a mozda i cinom pristojnosti Svratila sam u Aman. Onaj ABC krem sir, mali 200 dinara. Mozda gresim ali ja sam to kupovala za 70
Recommended Posts