vememah Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 hour ago, Ludi Žika said: 30 динара по kg је такса на качкаваљ, не прави то оволику разлику у ценама Bila do maja, sad je 300. https://n1info.rs/biznis/vlada-usvojila-vece-premije-za-mleko-prelevmane-i-subvencije-za-stocare/ 1
Sandradjer Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 44 minutes ago, ivy said: inace Bayerland Edamer/Gauda i sl u Voliju u Cg je 6,5e/kg kad nisam pala u nesvest Za tu vrstu sireva otprilike je to realna cena
mraki Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 A mene stvarno interesuje kako se formiraju te cene, kako npr dodje do toga da šargarepa ode sa 40 na 200 din preko noći.
Popular Post Sandradjer Posted August 9, 2023 Popular Post Posted August 9, 2023 20 minutes ago, mraki said: A mene stvarno interesuje kako se formiraju te cene, kako npr dodje do toga da šargarepa ode sa 40 na 200 din preko noći. Meni je rekla prodavacica u Hrvatskoj (isto ludilo sa cenama kao kod nas) da na kraju nedelje pogledaju 10 najprodavabijih proizvoda te nedelje i promene im cenu na duplo vise 9 1
Mel Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 18 minutes ago, Sandradjer said: Meni je rekla prodavacica u Hrvatskoj (isto ludilo sa cenama kao kod nas) da na kraju nedelje pogledaju 10 najprodavabijih proizvoda te nedelje i promene im cenu na duplo vise Ne, ovo stvarno...
Sestre Bronte Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 ako vam je skupa zdenka, imate margarin dijamant expert 250g za 79,99 u plus cash and carry
duda Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Kad sam živela u Taškentu, ispraksirala sam se da u posluge uglavnom ne zalazim, sve pijaca, pa onda varjača. Sad isto tako, samo je i pijaca skupa . Zdenku ne bih jela taman da mi neko pokloni. Kad sam na svojoj planini, kupim kod čobana veliku grudu sira, cca 15 km kilo, nešto sušim sama, nešto u zamrzivač za pite, proje i sl., sir je inače punomasni. Voće i slatkiši su precenjeni ionako A treba i da smršam 2
beyoncé Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 princes krofne u maxiju 189 din. ili 198, tako nešto.
beyoncé Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) ovaj frondi 30 godina kasnije je skroz bezveze. ili tada nismo znali za bolje. e. izgleda sam prespojila yu nostalgiju sa ovom temom, ali tako je. Edited August 9, 2023 by beyoncé
DejanMilč Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Odvratan je sadašnji Frondi. Onaj vafl deo suv, bajat, bezukusan, odvaja se od ušećerenog fila. Nikad više. 1 1
gospa buba Posted August 9, 2023 Author Posted August 9, 2023 5 hours ago, Sandradjer said: Meni je rekla prodavacica u Hrvatskoj (isto ludilo sa cenama kao kod nas) da na kraju nedelje pogledaju 10 najprodavabijih proizvoda te nedelje i promene im cenu na duplo vise jeste smeshno i deluje nemoguce ali privrede nashih parcela ne vode kapitalistichki stratezi nego mice jovanovici, budimo realni. a i te dve kategorije upravljacha se solidno priblizavaju u poslednje vreme 1 3
Jimmy Kowalski Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 52 minutes ago, beyoncé said: ovaj frondi 30 godina kasnije je skroz bezveze. ili tada nismo znali za bolje. e. izgleda sam prespojila yu nostalgiju sa ovom temom, ali tako je. 51 minutes ago, DejanMilč said: Odvratan je sadašnji Frondi. Onaj vafl deo suv, bajat, bezukusan, odvaja se od ušećerenog fila. Nikad više. Od svih stvari koje su u Maxiju bile na 50% akciji, jedino je Frondi primetno ostao u vecim kolicinama neprodat. Meni u secanju ostalo da je bio presladak nekad, pa me nesto nije ni sad privuklo. 1
Shan Jan Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 4 hours ago, dùda said: Kad sam živela u Taškentu... Please tell us more
renne Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 4 hours ago, dùda said: Zdenku ne bih jela taman da mi neko pokloni. Kad sam na svojoj planini, kupim kod čobana veliku grudu sira, cca 15 km kilo, nešto sušim sama, nešto u zamrzivač za pite, proje i sl., sir je inače punomasni. mačke neće da jedu te naše domaće sireve, ali zato za zdenku i derivate ubijaju 4
beyoncé Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Od svih stvari koje su u Maxiju bile na 50% akciji, jedino je Frondi primetno ostao u vecim kolicinama neprodat. Meni u secanju ostalo da je bio presladak nekad, pa me nesto nije ni sad privuklo. kako sam se uzbudila kada se pojavio pre neku godinu. još odmah uzela onaj od limuna. gospode bože.
Recommended Posts