Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

To je svakako sranje neviđeno, a i pravi sir je postao prilično pricey. Jbt, gibanica od sirotiljske hrane postala luksuz maltene. 

• +1 4
Posted
55 minutes ago, Valkyrie said:

Ovaj sa cenoteke je family pack, koliko vidim, 280gr. 

Ovaj iz Bjeljine je duplo manji, 140gr. 

Zapravo sad vidim da je kutija na slici od 280 gr a da piše da je od 140. Negde je zajeb. 

@Sandradjer preračunaj, sreće ti

Pa ako je duplo veci i dalje mu je cena 1600 po kg u maksiju

Posted

Da se lako proveriti na sajtu maksija.

Naravno, zajeb je u slici, cena je prava. :rolleyes:
I32C9NX.jpg

• Haha 4
  • Hvala 1
Posted

Lepo, vise se ne moze u supermarket po 4-5 artikala da udjes i ne razmisljas. Mislim na osnovno jogurt, mleko, neki namaz itd. 

Pakao od zivota, cene su totalno proizvoljne, uzaludno trosenje energije, to nije zivot. Mozes ako ne vodis racuna da stavis u korpu ovu zdenku (koja je doduse uvek bila skuplja od te vrste namaza). 

Dodje mi da je kupim, besni se vratim i zafrljacim preko cele radnje za te pare 

• +1 4
Posted

3200 kilo zdenke :lolol:

Kakav bulšit. Ako ništa, redukovala sam se na osnovnije namirnice. Pa jbt  5 kila maslina i neki domaći sir i pola kile pršute za kilo fakin zdenke :covid19:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

ta ista zdenka je u konzumu u hrvatskoj 1,5 e, a konzum je valjda ista kuća kao idea

dakle, nas zbilja smatraju ovcama  :unsure:

• +1 2
Posted

Pocetkom godine uvedene su neka takse na uvozne sireve, moguce da to utice na cene sireva. Zasto domaci sirevi kostaju slicno kao i uvozni to je vec pitanje. 

• +1 1
Posted

Kilo Zdenke skoro ko kila prsuta.

Mažite puter za manje pare.

Prsut poskupio, cca 1000din po kili. Bar mi se tako čini, ja kupujum Panto Market njeguški, a on je uvek na nekom ko fol snizenju u Merkatoru.

Ajvar Bakina tajna je skoro 1000dinara, Lidlov za 400 i kusur kinti je sasvim solidan, ostaje aftertejst pecenih paprika, sto se ceni.

Slovacki kulen je poskupeo, cca 1000 dinara po kili. Al svejedno jeftiniji je od industrijskog shita.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

3200 kilo zdenke :lolol:

Kakav bulšit. Ako ništa, redukovala sam se na osnovnije namirnice. Pa jbt  5 kila maslina i neki domaći sir i pola kile pršute za kilo fakin zdenke :covid19:

Treba se vratiti samo na najosnovnije zivotne namirnice i spremati hranu (slano i slatko) i tako ziveti

• +1 2
Posted
21 minutes ago, dùda said:

ta ista zdenka je u konzumu u hrvatskoj 1,5 e, a konzum je valjda ista kuća kao idea

dakle, nas zbilja smatraju ovcama  :unsure:

jeste ista kuca i smatraju nas :D

• Haha 1
Posted (edited)

Ovih meseci sam uglavnom jeo Roquefort, Blue Castello i Brie, tako da bih lagao kada bih rekao da sam primetio ovaj problem.

EDIT:

Ali, ako baš moram da pogadjam, pretpostavljam da su trgovci primetili da se mnogo putuje po raznim Grčkama, Hrvatskama, Turskama, Španijama... pa misle, ima narod, da im i mi još malo uzmemo...

Edited by Jeremija
Posted
24 minutes ago, Jeremija said:

Ovih meseci sam uglavnom jeo Roquefort, Blue Castello i Brie, tako da bih lagao kada bih rekao da sam primetio ovaj problem.

EDIT:

Ali, ako baš moram da pogadjam, pretpostavljam da su trgovci primetili da se mnogo putuje po raznim Grčkama, Hrvatskama, Turskama, Španijama... pa misle, ima narod, da im i mi još malo uzmemo...

Meni jeftiniji zivot u Spaniji, min duplo. A kvalitetnije i skuplje namirnice su jeftinije i tri puta.

Vino 1,25evra na akciji.

1 evro zdenka namaz 125gr

Pakovanje od 11 malih cebata 1 evro.

Da me nabrajam sad, i o izboru da ne pricam 

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

imamo evropske cene a plaće afričke :ph34r:

• Haha 1
Posted
8 minutes ago, Filozof manijak said:

imamo evropske cene a plaće afričke :ph34r:

Bolje zvuči "pod-saharske"...  1584414675.5338-smiley-1.webp.00f8f291b51e34f105a10167ccf1ecb6.webp