basketas Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 U Svetofor radnjama su jako povoljna pakovanja orašastih plodova/semenki u pakovanjima 0,5/1kg. Npr. kilogram pečenog slanog kikirikija je 346rsd, badem 0,5kg 380rsd, kilogram suvog grožđa je 255rsd a pakuju ih In Sistem/Povicom. Radnji nema puno u Srbiji, u BG je jedna na B. Kosi, dosta su neugledne i u nju odlazimo samo za ove artikle jer su cene niže u odnosu na radnje zdrave hrane. Takođe je i humus povoljan, 200g za 115rsd. Radnja je izvorno ruska ali je svega 5-10% proizvoda iz te zemlje. Imaju neke ruske slatkiše, ubijaju koliko su preslatki. 2 1
beta Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 rasprodaja u tržnom centru u omladinskih brigada (onaj gde je forma ideale) zbog zatvaranja. gigatron daje 30% popusta na sve a valjda i ostali. kupila kuvalo za pirinač za smešne pare. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 ovaj svetofor mi je danas prijavljen, pa da prosledim
Filozof manijak Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 tzv. ruska prodavnica, zanimljiv koncept prodavnice moram priznati, cene vrlo pristupačne, roba najčešće od no name proizvođača
Frank Pembleton Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 tzv. ruska prodavnica, zanimljiv koncept prodavnice moram priznati, cene vrlo pristupačne, roba najčešće od no name proizvoÄ'aÄa Pa to je patentirao Kokamar i TSV [emoji12]...shiit has hit the fan...
Filozof manijak Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Ovaj Svetofor meni više liči na magacin robe nego na klasičnu prodavnicu, barem ovaj u Petrovcu na Mlavi u kojem sam bio,
Sara Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Ta ruska radnja mi je u komsiluku, prvi put cujem. Jel bezbedno da se uzima hrana i hemija, ne uliva mi poverenje😳
Jimmy Kowalski Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Ruska akademija nauke garantuje kvalitet.. 1
Lezilebovich Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 (edited) 33 minutes ago, Sara said: Ta ruska radnja mi je u komsiluku, prvi put cujem. Jel bezbedno da se uzima hrana i hemija, ne uliva mi poverenje😳 Ja sam bio jednom, drugari izeli kikiriki, indijski orah i slicno i bilo je baaas dosta jeftinije. Sigurno nije opasniji od onog na pijaci takodje, cuo sam da kupuju i neku hemiju koja je OK, a opet dosta jeftinija . sta znam, radnja je, bar tad pre par meseci, vise delovala kao stovariste nego kao prodavnica ... edit: pricam o prodavnici na b.kosi Edited August 7, 2023 by Lezilebovich 1
Sara Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Juce mi komsija kaze kako ce u zgradi da urade jeftinu dezinsekciju 'pravi profesionalci, ziva dusa nema da ostane' Mislim se, bolje nemojte. Vec sam se oprobala sa fals arijelom, dok sam ga razotkrila pola vesa mi je usrao. Cips bih digla na 2miliona, samo da mi ruka nikad ne krene u tom smeru.
Valk Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 Ja sam bila u Svetoforu u Mladenovcu, ima zanimljivih stvari, tipa nekih medenjaka i sl, nađe se i raznovrsna roba opšteg tipa po batshit crazy cenama npr muške bokserice po 100 din/kom, ništa lošije od Waikikijevih. Šta znam, od kako mi je TSV bio u ulazu zgrade pa sam svraćala i više puta odlično prolazila s nekim artiklima, nemam predrasude prema opskurnim prodavničicama. Zato sve više mrzim Maksi, a i Lidl je na dobrom putu ka tome. 3
Sandradjer Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 3 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Ima, al' za više para: Ovo neko zezanje ili stvarno?
Recommended Posts