Hamlet Strašni Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 On 1.6.2023. at 8:59, Shan Jan said: Merima iz mog rodnog kraja Ti njihovi sapuni su mi se ogadili jos kad sam mali bio. Samo dove za osetljive rucice. Zato za kosu uredno koristim sampon od koprive. Kakvog su ukusa?
I*m with the pilots Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 16 hours ago, ivy said: postoje biljke koje sadrze saponine ...znam za divlji kesten i da plodovi mogu da se koriste za pranje vesa ako se npr ubace u neku mrazicu pa ubace u bubanj ves masine ali ne znam efekat..i jedna istoricarka je u nekoj emisiji prala kosu u vodi u koju je potpoila neku travu...tako da je moguce Ja sam probala te ljuske od nekog drveta koje sadrže saponin, dobro peru šareno, ali su smrt za bele stvari jer ih posive. To je izgleda problem sa svim tim plodovima, koliko sam našla. Dodatno je i to što nisu baš ni toliko jeftini, osim ako te od kestena ne praviš sam.
booyaka Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Postoji i Dove tecni, ja kupujem onaj u kesama (na akciji) pa punim. A od cvrstih koristila sam onaj za bebe merima ali su ga pokvarili (bukvalno smrdi)Ovaj? Najbolji sapun ikada, ne smrdi uopšte a i najbolje apsorbuje vodu, ne pretvori u kecu kao svi ostali, bukvalno do kraja možeš da ga koristiš i što je najvažnije ne isušuje kožu. 3 1
Sandradjer Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 (edited) Sve se slazem, zato ga i kupujem (ne raspada se i ne isusuje kozu). Kupujem onih 6 komada u pakovanju u maksiju Moracu da proucim u drugim prodavnicama ili na pijaci. Dva puta mi se desilo da kompletno pakovanje smrdi, uopste nije ona prepoznatljiva nota mirisa, nego neki bas smrad, bacila sam ih. Verovatno ti se nije zapalo takvo pakovanje. Ponjuskaj pre kupovine, nema sanse da ne primetis Edited June 3, 2023 by Sandradjer 2
booyaka Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Ok, neka bude da nema miris kao ranije, ima li neka alternativa sa sličnim svojstvima?
I*m with the pilots Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Sve se slazem, zato ga i kupujem (ne raspada se i ne isusuje kozu). Kupujem onih 6 komada u pakovanju u maksiju Moracu da proucim u drugim prodavnicama ili na pijaci. Dva puta mi se desilo da kompletno pakovanje smrdi, uopste nije ona prepoznatljiva nota mirisa, nego neki bas smrad, bacila sam ih. Verovatno ti se nije zapalo takvo pakovanje. Ponjuskaj pre kupovine, nema sanse da ne primetis Da se ti konkretni nisu možda užegli? Hoće to da se desi Ja u Srbiji kupim one sapune domaće proizvodnje sa kozjim mlekom kojih ima po drogerijama.
Sandradjer Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 1 hour ago, booyaka said: Ok, neka bude da nema miris kao ranije, ima li neka alternativa sa sličnim svojstvima? Evo isprobala sam neke tri vrste, i jeftine i skuplje, svi se raspadaju a mene to bas nervira. Ako potrefim neki da valja javljam 1
Jimmy Kowalski Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Danas u Maxiju zena pre mene uzela jedno 15 kutija sladoleda na akciji Ljudi bas nemaju meru.. 1
Frank Pembleton Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Danas u Maxiju zena pre mene uzela jedno 15 kutija sladoleda na akciji Ljudi bas nemaju meru..Jasno ti je da zena ima STR i da ce da preprodaje.......shiit has hit the fan.
Jimmy Kowalski Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Ne znam da li ima STR ili 3-4 dece recimo. Kupila je jos svasta nesto (i sto je na akciji i sto nije), ali nijedan drugi proizvod vise od 1 komada.
Popular Post slepa živana Posted June 3, 2023 Popular Post Posted June 3, 2023 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam da li ima STR ili 3-4 dece recimo. Kupila je jos svasta nesto (i sto je na akciji i sto nije), ali nijedan drugi proizvod vise od 1 komada. ne shvata frank koliko jedna nesrećna žena u srbiji može dnevno da pojede sladoleda 2 11
svashtabezneshto Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 3 hours ago, Sandradjer said: Sve se slazem, zato ga i kupujem (ne raspada se i ne isusuje kozu). Kupujem onih 6 komada u pakovanju u maksiju Moracu da proucim u drugim prodavnicama ili na pijaci. Dva puta mi se desilo da kompletno pakovanje smrdi, uopste nije ona prepoznatljiva nota mirisa, nego neki bas smrad, bacila sam ih. Verovatno ti se nije zapalo takvo pakovanje. Ponjuskaj pre kupovine, nema sanse da ne primetis Meni jednom, svih 6 komada smo bacili, ili se užeglo ili nije dobro očišćena mašina pa se pomešali mirisi. U sledećoj kupovini je imao standardan miris dečijeg sapuna 2
morgana Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 ja sam mislila da taj sapun godinama mirise lose i odavno ga prezalila. jednom me zapahnuo nekim odvratnim jorgovanom. bas cu da provjerim kad opet naidjem na njega.
munze Posted June 3, 2023 Posted June 3, 2023 Nama je pedijatar zabranio taj sapun u roku od odmah cim smo ga spomenuli.
Recommended Posts