Jimmy Kowalski Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Opet svasta nesto na -50% u Maxiju i Tempu.. 1
Svemir Zeka Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Sad ću da svratim do pijace u mom podavalskom selu, pa ću da vam prenesem cene. 1
Svemir Zeka Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Kumsara se raduje. Jedva čeka da sedne za volan da vozi nekih 40 km radi uštede 50% po voćki i povrćki
Mel Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Kumsara se raduje. Jedva čeka da sedne za volan da vozi nekih 40 km radi uštede 50% po voćki i povrćki Kumsara je znachi moj otac. The plot thickens 2
Sandradjer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Opet svasta nesto na -50% u Maxiju i Tempu.. I pomenuti sapun 1
Sandradjer Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 (edited) 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Opet svasta nesto na -50% u Maxiju i Tempu.. Nesto se zbrljalo dva puta isto sam poslala Edited June 1, 2023 by Sandradjer
Jimmy Kowalski Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 5 minutes ago, Sandradjer said: I pomenuti sapun Kakvo pakovanje, da ga greskom stavim u frizider kao majonez i mazem na hleb.. 4
zorglub Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 2 hours ago, Shan Jan said: Merima iz mog rodnog kraja Merima je imala super proizvode do druge polovine 90ih, bila je zubna pasta (dolazila sa papirićem u kutiji) - nikad belji zubi nisu bili. Breza/kopriva šamponi naravno, bio je i šampon protiv peruti, jedini koji "drži" po 2-3 meseca nakon jednog pranja, a od sapuna su imali onaj sa lanolinom i "dvorski" - najbolji, najpenušaviji i najmirisniji sapun ikad. Zato mrzim henkel. Btw, zašto samo ruke, jel' se niko više ne pere čvrstim sapunom?
I*m with the pilots Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 @zorglub Ja koristim isključivo normalni sapun za sve potrebe, sva ta tečna sranja mi isuše kožu. (Stalno pokušavam da "reklamiram" sapun kako na forumu tako i ovako. Nerazumna mi je tolika pomama za tečnim stvarima a ekološki su još - užas) Nisam probala te neke sa blažim tensidima ali ne vidim ni zašto bih kad je sapun sam po sebi savršena stvar. Muž pak koristi samo tečne sapune (DM-alverde), tako da sve imamo duplo 3
slepa živana Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 baš sam htela da pitam braću dal možemo da se peremo nečim iz prirode što je besplatno... mislim kad se ljudi tuširaju uljem, šta znam, možda ja mogu pepelom ili paučinom ili tako nešto 1
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 21 hours ago, Svemir Zeka said: Kumsara se raduje. Jedva čeka da sedne za volan da vozi nekih 40 km radi uštede 50% po voćki i povrćki ne bi ga zeko išao džaba da ga daju
ivy Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 9 hours ago, slepa živana said: baš sam htela da pitam braću dal možemo da se peremo nečim iz prirode što je besplatno... mislim kad se ljudi tuširaju uljem, šta znam, možda ja mogu pepelom ili paučinom ili tako nešto postoje biljke koje sadrze saponine ...znam za divlji kesten i da plodovi mogu da se koriste za pranje vesa ako se npr ubace u neku mrazicu pa ubace u bubanj ves masine ali ne znam efekat..i jedna istoricarka je u nekoj emisiji prala kosu u vodi u koju je potpoila neku travu...tako da je moguce 1
zorglub Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 13 hours ago, slepa živana said: možda ja mogu pepelom Ceđ, nekada su prali kosu time. Ili da poseješ ovo: Ili ovo: 1
Recommended Posts