Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!


gospa buba

Recommended Posts

15 minutes ago, Valkyrie said:

Što da ne, nerđajući čelik, lepo izgledaju, oštri su, korisna stvar.

Kapiram kuda ide tvoja insinuacija ali ko hoće da kolje ima čakija onoliko, neće da skuplja nalepnice pa da časti žrtvu Kuhn Rikonom.

 

Polazim od sebe, noževe koristim jer kuvam, bukvalno sam cmoljo koji moli u ribarnici da skinu oni i glave jer se ja gadim. Malo mi to bzvz učitavanje neke konstantno tinjajuće homicidalnosti življu koji koristi priliku da kupi nešto kao skupo po simboličnim cenama. 

ne, naprotiv, ne uchitavam uopshte koljachke porive, to je u domenu srednjeg humora, moze da bude zabavno, ali nije to.

 

ova histerija je ishodishte nekih drugih histerija, vishe njih, koje zasigurno nemaju veze sa nozevima, ali ne mogu da razluchim. mozda nikada necemo saznati :hihi:

 

od proshlih nozeva, loshih keramichkih, do ovih sjajnih, josh neshto u kosmosu se promenilo.

 

 

edip. lego se vukao vekovima, chak i ja sam na kraju, od bede, uzela onu jednu podlogu, za ne znam dinara. majka me pitala shtaceti :lolol:

Edited by gospa buba
  • +1 1
Link to comment

Ta histerija ne bi bila ni približno ovakva da nisu napisali "nož od 50€ evo ti za 5€ ili 1€" pa puf puf prazno, nema, pa prosečni posetilac Maksija pita sebe čekaj, jesam ja glup a svi drugi pametni, hoću i ja svoj nož, nećete da me prevarite. 

 

Btw kod moje sestre u njen lokalni Maksi nedeljama stizali samo stalci/držači i daske, ništa drugo nije mogao da nabavi niko ko nije imao dobru šemu tj vezu sa prodavačicama.

Sad kad smo uspeli udruženim zločinačkim poduhvatom da joj nabavimo noževe - nema držača. (ako ih vidiš kod nas u kraju viči) 

Link to comment

kod na su kraju nema nikad nichega, ali fajt ce da izbije najpre na fontani, opak ste kraj :lolol: (vikacu)

 

svejedno nishta od ovoga meni nishta ne objashnjava :unsure:

Link to comment

Meni je sve ovo jebeno neverovatno, slažem se s bubom. Ne mislim da je skupljanje radi klanja po kućama, ali ima nešto, to jest neki marketing stručnjak je tu nešto mnogo dobro odradio. Ja sam skupila jedno dva talona, u početku nisam ni gledala a i ostavljala sam nalepnice, onda sam kao tokom proteklog meseca nakupila iz torbi i popunila, pa sam zaboravljala da ponesem - uglavnom, nemamo te noževe. Prvo sam mislila da kupujem s deset, pa onda kad se skupila hiljadu nalepnica rekoh, e pa sad neću ni da dajem pare uopšte kad je već prevara, lože te, a nikad ih nema. Da utrčavam u 6 ujutru, ne pada mi na pamet. Ali ovo s kupujem prodajem je za posmatranje :ph34r:

 

Link to comment

To neka fabrika nastancovala nozeva u 2021 pa ih sada prodacaju kako mogu. Te nozeve prodaju i lod nas u fr. Jos nisam uzo nijedan a nakupio sam se vinjeta za popust. Cijena kao i kod vas.

Link to comment

Bili su nozevi pre 3-4 godine u maxiju, neki danski valjda. Mi kupili bez problema. Danima nailazim na zajebancije u vezi s nozevima i ne kapiram o cemu se radi dok ne procitah ovde. Mozda posandrcase svi od pandemije, sta li. 

  • +1 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...