pbg12345 Posted September 25 Author Posted September 25 (edited) 8 minutes ago, Nikodije said: To oko hale je postalo bizarno. Obaška što prenose rade maltene sa parketa. jebeni sns i jebena politika procenti u cacku nisu najsjajniji, opozicija je prilicno podigla i ozbiljno zapretila, samim tim cacanski sns i cacak nisu u milosti za "kombinacije" mada, da smo drugaciji, kao sto nismo i pored svega toga, da se izvrsi pritisak na lokalnu samopuravu od gradjana, dalo bi rezultata ni borcev stadion nikad nije zavrsen, ona rekonstrukcija je krenula pre valjda 15 godina uradili istok i sever, zapad glavna tribina nista i to tako sad stoji, jos teren potpuno sjeban, vratili taj poluborac u drugu ligu posle par godina i sad igraju u uzicu mada ni u bolja vremena me fk borac nije narocito interesovao, a sad mi je ceo nas fudbal groteskan na sva ludila, najjaci mi je momenat da skoro niko ne igra na svom stadionu, alal im kurac, treba i to "znati" nego steta zbog celog tog kompleksa hala, bedem, morava, bazeni, stadion, atletsko igraliste sa teniskim terenima, jos nekoliko terena za fudbal, kosarku.... Edited September 25 by pbg12345
pbg12345 Posted September 25 Author Posted September 25 Dobar borac za sad. Nismo se uplasili, niti fizicki pojedeni. Partizan ima kvalitetnije igrace i punu dvoranu. Bravo za Ocokoljica i start sa curcicem 1
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 litvanci pa još peru ruke u moravi goreće mrežice po jadranu 1
kud u maglu Simoviću Posted September 30 Posted September 30 i nisu toliko, samo zbog svojih gluposti u odbrani nisu u većem plusu
pbg12345 Posted September 30 Author Posted September 30 porodismo nekako daleko je ovo od onog kakav moze biti ovaj borac, al pisu se dva boda mnogo bolja energija u drugom, pre svega odbrambeno i publika se fino ukljucila 12 promasenih bacanja 2/14 za 3 kuci, koliko god mozda ne bili suterska ekipa ovo je jasan znak da je opterecenje prve utakmice kuci i "moranja" bilo veliko ako dobijemo fmp u gostima, gorece hala protiv dubaija
pbg12345 Posted September 30 Author Posted September 30 sad vidim "indeksni poeni" 105 49 za borac ne znam dal sam to ikad video na ovaj rezultat
kud u maglu Simoviću Posted September 30 Posted September 30 cela utakmica je išla na borčevu vodenicu, nije bilo šanse da se prospe 1
Nikodije Posted October 1 Posted October 1 Ne sviđa mi se igra Borca sa Gagićem, sporo sa guranjem na njega pod koš dok ostali stoje i gledaju. Plus ponaša se kancerogeno sa izdiranjem na saigrače. Nisam siguran da ovaj Sakson ima autoritet da ga zauzda.
pbg12345 Posted October 13 Author Posted October 13 Borac nastavlja praksu otpustanja stranaca u mesec, dva po pocetku sezone Dejvidson u Radnickom iz Kragujevca
pbg12345 Posted December 12 Author Posted December 12 na sta lici borac sve ti jebem nikad vise kamenjara u ekipi nismo imali najmanji broj pokusaja za 3 u ligi danas gomila otvorenih pozicija 2/16 za 3 gagic ne postoji u odbrani ne znam sto ne pokusa sa nikolicem na 5 npr valinskas, manojlovic, furma, josilo, nikolic da odgovori na zadrovu konstituciju ekipe povredjeni su doduse bili josilo i jos uvek je ocigledno pavicevic, ali tesko da je to opravdanje 1 1
Recommended Posts