pbg12345 Posted October 2, 2022 Author Posted October 2, 2022 ali koliko radovanovic, gnjidic i mulalic odudaraju kvalitetom od ostatka ekipe
pbg12345 Posted October 8, 2022 Author Posted October 8, 2022 kao da tri godine za redom gledam istu utakmicu uvek blizu i uvek iscuri pobeda borcu a mnogo bi im znacilo da su dobili ovo
Nikodije Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 (edited) Isti igrači godinama, isti trener, baš je šokantno što su i utakmice iste. Edited October 8, 2022 by Nikodije
J.R. Cash Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Bila je odlicna utakmica, bas steta sto Borac nije dobio
pbg12345 Posted October 9, 2022 Author Posted October 9, 2022 9 hours ago, Nikodije said: Isti igrači godinama, isti trener, baš je šokantno što su i utakmice iste. zapravo to je prednost borca prve sezone korona, a i u prvoj i u drugoj katastrofalan raspored na pocetku gde je borac igrao sa top6 ekipa u prvih 7,8 kola (kao npr mzt ove godine) sto je uzrokovalo da se u sezone ulazi sa debelim minusom ove sezone sasvim drugaciji raspored, radilo se i na marketingu, cene karata su nize nego prosle godine nuzno je potreban veca posecenost i jos bitnije atmosfera "kao nekad", posto prosle godine i kad je bilo publike nije to bilo to (plus ona sramota protiv partizana) posledicno borac je bolje igrao u gostima nego kuci i sinoc se video grc i napetost bas da bi se probila ta blokada i da bi se drugacije uslo u sezonu i domaci teren zato je utakmica bila tako bitna
J.R. Cash Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 I dalje nema ljudi koliko bi trebalo, ali je makar u drugom poluvremenu atmosfera zalicila na onu staru. Bas je dodbra utakmica bila. Samo da je odbranjen taj jebeni poslednji napad.
BWA Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 3 hours ago, pbg12345 said: radilo se i na marketingu. Bravo! 2
pbg12345 Posted October 9, 2022 Author Posted October 9, 2022 inace matija milosevic i pavle nikolic (obojica 2005) sinoc u dresu zela u drugoj ligi upisali prve minute u seniorskoj kosarci milosevic sasvim solidan 5poena, 3asistencije nikolic fenomenalan 19poena,14skokova od toga 9 u napadu danas u kls cacak 94 docekuje metalac, prilika da curcici i andric dobiju minute
Micko8 Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 (edited) Ovaj Tatic Jakov je najbolji prospekt koji dolazi iz Cacka, danas ubacio 40 poena u kvalifikacijama za KLS i juce je pokidao protiv Beka ubacio 41 poen. Edited October 9, 2022 by Micko8
Micko8 Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 (edited) Zasto za njega nije bilo mesta u kadetskoj reprezentaciji ove godine pitaj boga tj. predsednika kosarkaskog saveza. Edited October 9, 2022 by Micko8
J.R. Cash Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Ma jok, otkud ti to? U hali sam i nista slicno nisam cuo. Moguce da mi je promaklo, ali sumnjam.
pbg12345 Posted October 9, 2022 Author Posted October 9, 2022 nadam se da sam istripovao ali prilicno sam siguran ovaj momak sa duzom kosom u tri cetriri navrata kad je bio sa loptom da se culo iz publike (isti glas svaki put) klinci nam se sasrali, pogotovo andric tesko ce on igrati 4 u seniorskoj
Micko8 Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Ja sam cuo skandiranje J...i cigane, kakav kretenluk sa ovom sirenom kada protivnik ima napad.
Recommended Posts