pbg12345 Posted March 26, 2022 Author Posted March 26, 2022 nesto se cudno desava definitivno na stranu sira prica zasto je atmosmera u i oko kluba cele sezone jako losa, pisali smo nesto j.r. cash i ja o tome ranije jako cudne rotacije u poslednje dve utakmice radovan djokovic se uopste ne skida, on je posle povrede bio u odlicnoj formi i pun samopouzdanja, vrhunac je bio onaj poziv u reprezentaciju i posle toga se gasi ne znam dal se opet povredio na prosloj pecarski i carapic ni minut, veceras starteri sa ogromnom minutazom, na ovoj sanadze i tomasevic koji nije ni u protokolu ni minut, na prosloj starteri pritom malina konstantno kasni sa izmenama i ima neki sulud sistem gde mu igraci igraju predugacke deonice, pa se onda suse celu cetvrtinu ili ih potpuno zaboravi npr lesica dok je bio zdrav i marinkovica je po pravilu rotirao na po 10min, sto je valjda najgora moguca varijanta za te igrace, dodatno, potpuno bez obzira na desavanja na terenu istini za volju, na prvom mestu borcev problem su pare da je npr dzons veceras bio u dresu borca druga bi se pesma pevala ali i pored toga imam utisak da se moglo bolje samo da su dobili poslednje dve utakmice, split kuci i ovo veceras bili bi na pobedu od plej ofa, dodatno sto su tri utakmice izgubili na jedan sut a bilo bi jako dobro da se uhvati voz, borac ima valjda najbolje mladje kategorije u istoriji, juniori i kadeti zbirno imaju jedan poraz cacak 94 ulazi u kls, zele sa svim cacanima, dosta mladih igraca ex borcevih juniora igra drugu ligu uz malo ulaganja mogao bi borac napraviti iskorak
pbg12345 Posted April 20, 2022 Author Posted April 20, 2022 ajde bre malina rotiraj malo, skloni jebeneog iliju i daj klincima priliku kolko mi ide na kurac sa ovim petorkama
pbg12345 Posted April 20, 2022 Author Posted April 20, 2022 platicu da ne gledam iliju i i marinkovica sledece godine u borcevom dresu a malini svaka cast za sve, ali sve sam ubedjeniji da bi i klubu i njemu prijalo da provede sezonu, dve kao pomocni nekog ozbiljnijeg trenera usput moze da vodi cacak94 u kls casovi engleskog mu svakako ne bi skodili
pbg12345 Posted July 11, 2022 Author Posted July 11, 2022 https://moravainfo.rs/kk-borac-dobio-generalnog-sponzora-za-narednu-sezonu/
pbg12345 Posted July 11, 2022 Author Posted July 11, 2022 inace, juce je stariji curcic napunio 18 godina bilo bi lepo da javnost zna da li ima i kakav ugovor sa borcem, ali nista od toga pored hale, sledeca najlosija stvar u vezi kluba je marketing uopste, saznati nekakve informacije iz kluba je gotovo nemoguce skoro su redizajnirali sajt, danima se nisu mogle procitati vesti jer "iskacu iz prozora", nisu prilagodjene razlicitim brauzerima ili sta vec
pbg12345 Posted July 13, 2022 Author Posted July 13, 2022 o jbt pa zasto igrao je on vec u borcu, ali ne vidim koji ce nam sad jedino sto ima smisla je ostaviti pecarskog i tomasevica, dovesti dva stranca da nose igru, par ovih iskusnijih cacana i gurati klince sto vise
Nikodije Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 pricas kao da vam nije povecan budzet pre neki dan.
pbg12345 Posted July 13, 2022 Author Posted July 13, 2022 pa jeste ali i pecarski i tomasevic malo vise kostaju nego prosle sezone malo se vise plate ameri, odnosno malo se manje rizikuje sa njima, koliko je to moguce iz borceve pozicije i najvaznije, potpisu se ugovori sa klincima, od njih sedmorice 04,05 od kojih bi moglo nesto biti, trojica ili su napunili ili pune 18 godina ovih dana i kao i uvek, najveci borcev problem, moramo naci centra pretprosle je bo mileticna pozajmici, prosle je marinovicu cedevita placala veci deo ugovora ove ce verovatno borac morati dati pare
Nikodije Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) pa iskopajte nesto sa koledza, sta fali. onaj smit pre dve godine uopste nije bio los. bolji od marinkovica svakako, i verovatno bar 3 puta jeftiniji. Edited July 13, 2022 by Nikodije
pbg12345 Posted July 13, 2022 Author Posted July 13, 2022 smit je bio dobar i izvesno bi bio jos bolji druge godine u evropi meni je bas zao sto ga nisu zadzrali, jos lik otisao u portugal posle nego, propustili smo najvazniju vest cacanske, srpske kosarke, a vala i nba https://moravainfo.rs/njujork-niksi-dobili-prava-na-plejmejkera-iz-cacka/#comments
pbg12345 Posted July 14, 2022 Author Posted July 14, 2022 neko polovne strance, neko svoju decu https://moravainfo.rs/djordje-v-curcic-potpisao-prvi-profesionalni-ugovor-sa-borcem/
Recommended Posts