Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

Malo se ugojio, otac koliko vec dece... Potpuna legenda tenisa

• Replies 1.4k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

Budimo realni, što ga nismo voleli, a nismo, bilo je jer je bio jebeni zid i igrao je izrazito defanzivan tenis, bio je stamen, čvrst, pokretljiv, i težak za probiti onako kratak. Odučio je njega Novak ali bilo je tu otetih slemova i par poraza koji su boleli. Doduše, malo je i nervirao jer je pirgavi Brit :D

U suštini je jedan od najduhovitijh likova na turu, barem po soc mrežama. Tri slema koja je uzeo pored ovih aždaja realno vrede barem 5. :) 

kako kida ludak :ziga:

Kakav gem

Koji je on fajter jbt

Olga uze prvi

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

bravo legendo

Posle nesrećnog ispadanja Marina Marej brani boje oldskul ekipe u donjem delu žreba. Dal ovo ipak nije one man standinGS?

Dobra Vika, dobija ovu tetoviranu mladu Cehinju

Ajde sto je najveci car na svetu ako ovo dobije, ali i za Kljakavog bi bila premija. Sa dobrim USO rezultatom bi skoro sigurno izbacio Cicija iz Yend 1 trke

LJudi na poslu sam i razjebani su mi svi kanali, tj pomešani, pa ne mogu da idem redom, ko prenosi USO?

Ja gledam na ES1 i ES2, a saltam ostale kanale i nema nigde. 

Edited by W.F.C.

Olga dobila, posle ovogodišnjeg AO evo još jednog drugog kola. Nek se spremi Osaka (za Buzkovu pa Olgu)

Izvuče i Miomir prvi setb na živac, 12-10

izvuce se suvlaki sve mu jebem