אַף אֶחָד Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 7 minutes ago, Heaviside said: Pa, ako pričamo o ovoj trojici onda nemaju još 20 godina nego 10. Jeste da se produžava vek ali neće ova generacija osvajati slemove sa 45 godina. Ti pricas bas o njima, ja pricam uopsteno. Stvarno uzmi to kao misaoni eksperiment, ne kao nekakvo predvidjanje. Kad smo kod ove trojice, Cicicpas i Zverev mi deluju tu izvesnije kao nekakvi pretendenti na 10+ nego Cicipas. Zanimljivo, sad sam gledao, M i Z nikad nisu igrali jedan protiv drugog na tri dobijena.
Jozef K. Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 To je još uvek 40 u igri 😁 Inače te priče oko 🐐 su uvek teške. Pre ove trojice za mene je uvek Borg ispred Samprasa. Ali su mnogi ipak bili za Amerikanca jer je imao dve GS titule više.
Heaviside Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 6 minutes ago, chandra said: Ti pricas bas o njima, ja pricam uopsteno. Stvarno uzmi to kao misaoni eksperiment, ne kao nekakvo predvidjanje. Kad smo kod ove trojice, Cicicpas i Zverev mi deluju tu izvesnije kao nekakvi pretendenti na 10+ nego Cicipas. Zanimljivo, sad sam gledao, M i Z nikad nisu igrali jedan protiv drugog na tri dobijena. Uopšteno se slažemo. Ako izračunamo limes do kraha civilizacije, šanse da ih niko neće prestići teže nuli. Igrači koji sada imaju 20 godina ili manje su prvi koji b to mogli da urade. Cenim da su Novak/velika trojka mirni najmanje 15 godina. 1
Micko8 Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Medvedev,Zverev,Cicipas ,Thiem, plus ovi mladji, kanadjanin i spanac , svi mi izgledaju kao igraci koji ce osvajati grend slemove u buducnosti , mozda i Berrettini , bice tu dosta podele plena , tesko da ce neko iz te generacije da dobaci do 20 osvojenih slemova a ako dobace to nece biti u dogledno vreme.
ubibobi Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 1 hour ago, Jozef K. said: To je još uvek 40 u igri 😁 Inače te priče oko 🐐 su uvek teške. Pre ove trojice za mene je uvek Borg ispred Samprasa. Ali su mnogi ipak bili za Amerikanca jer je imao dve GS titule više. Pa Borgara se povukao sa 26 tako da ima tu nekog osnova... 1
eumeswil Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Kako je Meda istrolovao publiku pre 2 god. 1 4 1
Takeshi Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 4 hours ago, Micko8 said: Ma jeste klinac, meni sve to deluje vestacki, da je igrao protiv Nadala,Federaili Mareja imao bi isti tretamn kao i pre ovog finala. verovatno bi u tom slučaju navijali protiv njega ali mislim da se nakon ove godine polako lome i najtvrdokorniji. pobeda protiv nadala na rg, 3 gs u 34. godini ... i najčudnije, mislim da je porazom i plakanjem na kraju, kupio apsolutno sve. saznaćemo vrlo brzo. na finalnom mastersu. ako ne odustane, što me ne bi iznenadilo.
MiddleClass Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 4 minutes ago, eumeswil said: Kako je Meda istrolovao publiku pre 2 god. 1
Fakundo Sava Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 5 hours ago, Tsai said: Zasluzili su oziji da im priredi 21 tamo, rln Kako se ponašaju prema njemu najmanje su zaslužili 5 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Osecam se od jutros kao da me je neko tukao. Bas mi je krivo :( Meni je bio mnogo gori antiklimaks na OI,tada je posle toga bio baš sjeban što nas dodatno ubedači Od nadolazeće generacije,čak i da neko poobara sve rekorde ,a naravno da neće,ne može nikada biti goat jer je u najboljim godinama redovno gubio od velike trojke koja je daleko od vrhunca. Godine će morati da prođu kako bi stali na crtu jednom Mareju
nisam ja Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 kakva bokčina harms, ču mene harms, medvedev. bogotac. i ceo njegov box juče spram celog pozerskog stadiona koji se sjatio da objavi stori sa history is being made događaja. riba koja se nije nešto ni radovala, više je brinula da je nešto ovaj ne blamira. onaj homeless trener i još dvoje nekih ljudi. i kao nije ništa kupio ženi za rođendan. a kad je đovaku sterao da je goat, a upravo ga počistio ko paučinu s terase. phahahahahahaha! 1
Popular Post Redoran Posted September 13, 2021 Popular Post Posted September 13, 2021 Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzija za sirotinju). Zanimljivo je ovo što priča njegov trener, da je taktika bila da ne forsira vinere, baca Novaku sve u sredinu i ne trči previše po terenu. Verovatno ne bi uspelo da se Novak kretao kako treba ali videlo se da Meda ima kliker i plan. Kompletno ga je ubio u pojam sa onim servisima koje je bacao uz T liniju. To da je u prvom setu osvojio 20 od 23 poena na prvi servis, sa ubačajem od 100%, to je apsolutno nerealan podatak, pa koliko god da je Novak bio očajan. Glede Novaka, ne brinem se za njegov povratak. Smiriće se on brzo i vratiće se da završi šta je započeo. Zna on dobro da će Rafa napasti RG sledeće godine i sve će uraditi da ne mora opet da ga juri i sustiže po broju slemova. Realno me ne dotiče ni taj famozni "gubitak" kalendarskog slema, taj izmaštani trofej je samo dodatni luksuz koji bespotrebno zamagljuje činjenicu da je čovek u 34. godini odigrao sva četiri GS finala i od toga dobio tri. Mislim, jbt, da je izgubio AO ili RG a dobio druga tri, ne bi bilo nikakve priče o kalendarskom slemu i pričalo bi se samo o još jednoj potpuno neverovatnoj sezoni, Sad ispada da je od početka godine jurio samo taj famozni slem pa mu se ništa od postignutog ne računa i gleda se samo ovo što ga je Meda demontirao. Mrzim te medijske narative koji tako odvratno iskrivljuju stvarnost. Ono što me dotiče je USO koji mu se sad već pretvorio u noćnu moru. Oduvek ga frustrira publika, oduvek ga prckaju organizatori (ne sećam se kada je počeo takmičenje na USO prvog dana, a onu diskvalifikaciju da ne pominjem), skor u finalu mu je 3-6 i sad je još ispušio za taj famozni slem. Smor samo takav. Nadam se da će sad da se zainati i zacrta sebi da nema penzije dok barem još jednom ne uzme taj skrnavi turnir. 12 1
eumeswil Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Jel ima negde snimak pres konferencije na srpskom?
Frank Pembleton Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Jel neko slušao ovu dvojicu na YT Višković i ovaj drugi?Na šta je to ličilo? ... Shiit has hit the fan
Boza_zvani_Pub Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: Jel neko slušao ovu dvojicu na YT Višković i ovaj drugi? Na šta je to ličilo? ... Shiit has hit the fan Ja ih slusao sve vreme. Bilo dobro. Mutirao sam pesikana i syncovao ih sa prenosom.
Recommended Posts