Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

Malopre mi izašlo na Instagramu da je danas godišnjica onog incidenta sa gđom sudijom . Kako je to bio nesrećan sticaj okolnosti, koji je doveo do toga da Novak nema već 21 GS.

• Replies 1.4k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

Ali se sa druge strane Tim psihički raspao posle osvajanja, pa je to neki benefit

Al' da se nije raspao mozda bi bila era Tima umesto ere Zvereva! 

Možda se i Zverev raspadne nakon ovog osvojenog slema.

A možda se Zverev raspadne i ranije!

Spoiler

Ko zadušne babe!

Providno jinxujete :fantom:

Pa pazi...providno je kad se neko trudi da sakrije. Kad se neko ne trudi da nešto sakrije onda ne može biti providno.  :fantom:

Novak osvoji 150 turnira, osvajao je turnire kada se raspadao, i gubio kada je kidao, osvoji 3 GS za redom, praktično nepobediv i prošle i ove godine, Zverev osvoji olimpijadu i slem, svaka čast, inače ima više nego zasluženu reputaciju nekoga ko se raspao u ne jednom već 100 mečeva koji znače. Odjednom Novak mora da igra šurnajst puta bolje nego što igra, jer ovaj će naravno igrati na 150% a Novak neće, nema šanse, valjda je Zverev bolji igrač, veći talenat, ima više iskustva.. Drugim rečima nije ništa osim što je mlađi. 

Ne verujem kako se nekad kratkoročno gledaju stvari.

• Author

eto vam zverev, jebo vas zverev :D

da janik nije veća vuna od vune, vodio bi već 2:1 u setovima. vuna se drži servisom u igri

Kako je Siner sam sebi pucao u nogu. Sam je kriv što je izgubio ovaj set, a zbog toga i direktno meč.

To je taj najteži i najvažniji poen, set poen u koji se ne veruje

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Sinera smo već više puta viđali u sličnoj situaciji, da igra zaista dobro, ali da popusti u odlučujućim momentima. Gledao sam samo treći set - odličan tenis!

Realno nije Vuna pokazao ovde nešto mnogo. Više je Vuna v2.5 pobedio samoga sebe

Kako je promašio taj volej za par centimetara, hladnokrvni ali ne i hladne glave

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk