Ros Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 23 minutes ago, keitel said: Alkaraz je pljunuti Nikola Žigić. Apropo bubuljica, Đoković je ubjedljivo najstariji od igrača koji su ostali u žrijebu. Osim njega, jedino je Ote(28) preko 25. deda je u penziji, ziveo novi deda 3
mlatko Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Ko je gledao sinoć Alkaraza čuo ga je Veoma ušiparajuće živcederuće dete, i zbog njega se nadam da će Zverev izgubiti. Možda baš zbog njega.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Zverev je glavni favorit da osvoji USO. Đoković mora da odigra nestvarno da dobije ovaj slem.
askeladden Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 2 hours ago, mlatko said: Ko je gledao sinoć Alkaraza čuo ga je Veoma ušiparajuće živcederuće dete, i zbog njega se nadam da će Zverev izgubiti. Možda baš zbog njega. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Tomakazu Harimoto
mlatko Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Kada ćeš odrasti, mali neveseljače?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ronin Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 27 minutes ago, Arkadija said: Zverev je glavni favorit da osvoji USO. Đoković mora da odigra nestvarno da dobije ovaj slem. Apsolutno...Bukvalo bi morao Nolo da izmisli nešto...
Milošica Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 2 minutes ago, Ros said: rodila se nova vuna Više nije staklena vuna.
Jean-Luc Picard Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Nisam nimalo optimista. Mislim ono, ja nikad nisam optimista, ali ovakav nedostatak optimizma odavno me nije pogodio. 1 1
Filozof manijak Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Just now, Milošica said: Više nije staklena vuna. Vuna kićo
Arkadija Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Nisam nimalo optimista. Mislim ono, ja nikad nisam optimista, ali ovakav nedostatak optimizma odavno me nije pogodio. Identično i kod mene.
renne Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Ovako lako nije pobeđivani ni mlađahni Đovak To bi bilo to od grend slemova
Recommended Posts