September 6, 20213 yr Author 23 minutes ago, keitel said: Alkaraz je pljunuti Nikola Žigić. Apropo bubuljica, Đoković je ubjedljivo najstariji od igrača koji su ostali u žrijebu. Osim njega, jedino je Ote(28) preko 25. deda je u penziji, ziveo novi deda
September 6, 20213 yr Ko je gledao sinoć Alkaraza čuo ga je Veoma ušiparajuće živcederuće dete, i zbog njega se nadam da će Zverev izgubiti. Možda baš zbog njega.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 6, 20213 yr Zverev je glavni favorit da osvoji USO. Đoković mora da odigra nestvarno da dobije ovaj slem.
September 6, 20213 yr 2 hours ago, mlatko said: Ko je gledao sinoć Alkaraza čuo ga je Veoma ušiparajuće živcederuće dete, i zbog njega se nadam da će Zverev izgubiti. Možda baš zbog njega. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Tomakazu Harimoto
September 6, 20213 yr Kada ćeš odrasti, mali neveseljače?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 6, 20213 yr 27 minutes ago, Arkadija said: Zverev je glavni favorit da osvoji USO. Đoković mora da odigra nestvarno da dobije ovaj slem. Apsolutno...Bukvalo bi morao Nolo da izmisli nešto...
September 6, 20213 yr Nisam nimalo optimista. Mislim ono, ja nikad nisam optimista, ali ovakav nedostatak optimizma odavno me nije pogodio.
September 6, 20213 yr 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Nisam nimalo optimista. Mislim ono, ja nikad nisam optimista, ali ovakav nedostatak optimizma odavno me nije pogodio. Identično i kod mene.