Tsai Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Zuckerberg na Medjeda, Medjed autoput do finala
Arkadija Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Meda rutinski u 3 seta dobio Evansa. Sledi mu Van de Zšlup, koji stvarno ne bi trebalo da mu pričini nikakav problem.
Tsai Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Van_der_Graaf_Generator Izdrzi legendo!! 1
Cash Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 16 minutes ago, Arkadija said: Meda rutinski u 3 seta dobio Evansa. Sledi mu Van de Zšlup, koji stvarno ne bi trebalo da mu pričini nikakav problem. Imali su Holandjani nekad Krajiceka bio dobar igrac,ti se ga bolje secas. Nego jel @duda spremila cips,kokice,cokolade. Uskoro krece Arina
duda Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 arinu nisam gledala ali zato kerber i fenandez igraju savršen meč ja uvek navijam za kerber, ali toliko je i ova mala dobra, koja god da pobedi, navijam za nju dalje ne mogu više na oči da gledam, pa odoh na spavanje, ali ko može neka gleda, meč je spektakularan, vineri samo pršte
mlatko Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Zverev od 18, Nole posle ponoći Alcaraz izgubio prvi set od Goje, eh Duci Duci
reg Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 47 minutes ago, dùda said: arinu nisam gledala ali zato kerber i fenandez igraju savršen meč ja uvek navijam za kerber, ali toliko je i ova mala dobra, koja god da pobedi, navijam za nju dalje ne mogu više na oči da gledam, pa odoh na spavanje, ali ko može neka gleda, meč je spektakularan, vineri samo pršte Au, kako je igrala Fernandez, 50 vinera...stvarno spektakularan meč, samo da zadrži formu do kraja.
Cash Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 38 minutes ago, mlatko said: Zverev od 18, Nole posle ponoći Alcaraz izgubio prvi set od Goje, eh Duci Duci Grozni su ova dvojica. Wta mec.
Milošica Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 2 minutes ago, Cash said: Grozni su ova dvojica. Wta mec. Mene nervira faca ovog malog Španca 1
mlatko Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Mene nervira faca ovog malog Španca[emoji3]Nije neka plemenita cvećka, bar zasad...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Tsai Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 1 hour ago, Milošica said: Mene nervira faca ovog malog Španca i mene nervira, navijam za ovog drugog 1
Arkadija Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 7 hours ago, Milošica said: Mene nervira faca ovog malog Španca Klinja još uvek ima akne po licu. Kad to sredi i kad promeni frizuru, ova je stvarno grozna, možda će se prolepšati. 1
keitel Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Alkaraz je pljunuti Nikola Žigić. Apropo bubuljica, Đoković je ubjedljivo najstariji od igrača koji su ostali u žrijebu. Osim njega, jedino je Ote(28) preko 25. 4
Recommended Posts