April 10, 20222 yr 1 hour ago, MiddleClass said: Pusta ih Murinjo malo Stvarno je Specijalan. Sa ovom krs ekipom je peti i bori se za LS...
April 10, 20222 yr Još 1 nerešen meč jednog od favorita za titulu. Potvrda moje priče ranije danas. Kiksevi konkurenata ih drže u trci.
April 10, 20222 yr Author 8 hours ago, rock bob said: ladno bi juventus uzeo titulu da su dobili inter, a trebalo je da ih dobiju po igri Ovo je zapravo najstrasnija istina. Pri tom i Juventus igra uzasno, ali su efikasnost resili kupovinom najboljeg napadaca lige. Milan s druge strane, od pocetka sezone ceni plasman u LS kao ciljni rezultat, shodno tome i pilicarski transferi i eto im sad, tako blizu, ali ni izbliza dovoljno. Tri sata da je trajala ova utakmica ne bi dali gol. Lazni Pipo ima otvoren put do titule.
April 10, 20222 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Još 1 nerešen meč jednog od favorita za titulu. Potvrda moje priče ranije danas. Kiksevi konkurenata ih drže u trci. Bukvalno si otpisao Inter zbog previše remija, ali sada kada su drugi kiksnuli to je potvrda tvoje priče?
April 11, 20222 yr 5 hours ago, Profesionalac said: Bukvalno si otpisao Inter zbog previše remija, ali sada kada su drugi kiksnuli to je potvrda tvoje priče? Isto si i ti uradio ovom rečenicom. “Da su uzeli tih 9 bodova, umesto 3, ne bi bilo reči o trci za titulu.” A potvrda moje priče je da su sva tri kandidata kita lastina obzirom koliko bodova prosipaju (što se uostalom pokazalao i u evropskim tekmama) i da su u život vratili pokojni Juventus.
April 11, 20222 yr Pa ne, ta rečenica treba da se čita kao - da Inter nije kiksnuo u ta tri meča, sad bi faktički već bio šampion. 5 bodova prednosti na 6 kola do kraja i najlakši raspored. Ovako su i dalje u trci, čak posle rezultata ovog kola ponovo na pol poziciji, a ne na poziciji "previše nerešenih za uzimanje titule".