John Coltrane Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Na asistenciju Rberija! E sad sam sve video u fudbalu
MiddleClass Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 1 hour ago, MiddleClass said: Pusta ih Murinjo malo Stvarno je Specijalan. Sa ovom krs ekipom je peti i bori se za LS...
levi Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Vanja MS počeo da brani za reprezentaciju tek sad kad je izgubio mesto u Torinu
John Coltrane Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Još 1 nerešen meč jednog od favorita za titulu. Potvrda moje priče ranije danas. Kiksevi konkurenata ih drže u trci.
goofs Posted April 10, 2022 Author Posted April 10, 2022 8 hours ago, rock bob said: ladno bi juventus uzeo titulu da su dobili inter, a trebalo je da ih dobiju po igri Ovo je zapravo najstrasnija istina. Pri tom i Juventus igra uzasno, ali su efikasnost resili kupovinom najboljeg napadaca lige. Milan s druge strane, od pocetka sezone ceni plasman u LS kao ciljni rezultat, shodno tome i pilicarski transferi i eto im sad, tako blizu, ali ni izbliza dovoljno. Tri sata da je trajala ova utakmica ne bi dali gol. Lazni Pipo ima otvoren put do titule. 1
Profesionalac Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Još 1 nerešen meč jednog od favorita za titulu. Potvrda moje priče ranije danas. Kiksevi konkurenata ih drže u trci. Bukvalno si otpisao Inter zbog previše remija, ali sada kada su drugi kiksnuli to je potvrda tvoje priče?
John Coltrane Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 5 hours ago, Profesionalac said: Bukvalno si otpisao Inter zbog previše remija, ali sada kada su drugi kiksnuli to je potvrda tvoje priče? Isto si i ti uradio ovom rečenicom. “Da su uzeli tih 9 bodova, umesto 3, ne bi bilo reči o trci za titulu.” A potvrda moje priče je da su sva tri kandidata kita lastina obzirom koliko bodova prosipaju (što se uostalom pokazalao i u evropskim tekmama) i da su u život vratili pokojni Juventus.
Profesionalac Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Pa ne, ta rečenica treba da se čita kao - da Inter nije kiksnuo u ta tri meča, sad bi faktički već bio šampion. 5 bodova prednosti na 6 kola do kraja i najlakši raspored. Ovako su i dalje u trci, čak posle rezultata ovog kola ponovo na pol poziciji, a ne na poziciji "previše nerešenih za uzimanje titule".
John Coltrane Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Pa ti onda čitaj kako hoćeš, najmanje mi fali još 1 pametnjaković na fudbalu.
Recommended Posts